|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
Sorc zacznie wyprzedzac knighta tylko na potworach silnych fizycznie. A potwory silne fizycznie nie sa na ogól oplacalne do expienia. (patrz: przeludnienie na soldach, guardach, cycach) Na ghoulach i innych tego typu shitach w tombie (włączajac w to cherlawe fizycznie beholdery) nieskillowany knight nadal bedzie expil z taka sama predkoscia jak sorc. (z tym ze za darmo, a sorc = koszt many na strzaly z wanda) Ostatnio edytowany przez Colard - 26-09-2006 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Tak dlugo jak z latwoscia zwraca sie expienie mozna spokojnie na nie wydawac. Gotowka jest warta co najwyzej tyle ile pomaga w expieniu.
![]() |
![]() |
#63 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS. I jeszcze taka drobna uwaga z mojej strony: nieskillujacy knight zawsze ma sporo wiekszy atak niz obrone. Nie moze miec skilli 40/40 jesli nie skillowal. Moze miec albo 40/35 albo 45/40. Fighting rosnie szybciej podczas expienia. Ostatnio edytowany przez Colard - 26-09-2006 o 17:22. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
eX Moderator
![]() |
![]() Jakiejkolwiek broni by nie mial, hity na niskim skillu sa tak zroznicowane ze nigdy w zyciu knight nie osiagnie takiej sredniej jak sorc/ druid.
Przed chwila sprawdzone na swamp trollach ( full att ): knight lev 14, 37 axe skill, KA w lapie. 1 na 6 trolli padal po 2 hitach, reszta srednio po 4, max 7 hitow. Z wanda praktycznie pewne 2 hity. To jest akurat najmniej wazne dla szybkosci expienia. To raz. Dwa - proponuje wrocic do tematu.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 26-09-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Jak zaczolem to skoncze:
Sorc nie potrzebuje wogole eq (na Infernie expilem w scale armor i steel shield do 26lva, szlo dobrze) Cala kasa idzie na czary, promocje i manaski. Najt natomiast inwestuje kazdy grosz w lepsze eq w nieskonczonosc co jednak nie zmienia faktu iz najt ma zawsze jakies fundusze. Wand/bron: -Sorc moze expic na twardych potworach a knight nie, cryp shamblery w penisula tomb to idealny przyklad-duzo expa, krotko sie je bije. -Roty/carrion wormy pod liberty sa dla sorca 13lvl bardziej oplacalne pod wzgledem expa/h niz dla knight-sprawdzone. -sorc moze expic -bez skilowania najt na lvlu 40-50 i tak dalej staje sie dosyc uposledzony-moze on expic jedynie w kilku miejscach, ktore gdy sa zajente wykluczja go z wyscigu szczorow. Sorc expi jedynie z przerwami na sprzedaz loota i doniesienie sobie nowych mfow. -miejsc do expienia dla sorca jest na azdym lvl multum, dla knighta ilosc miejsc jest naprawde nikla a jeszce bez skilowania obniza sie do zaledwie kilku -summny i e-vis-przewaga ogromna -hydry-exp i loot juz od 27lvla-wystarczy dobra ekipa Ostatnio edytowany przez Stożek - 26-09-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
_ Mysle ze juz wszystko wyjasnilem, jesli nadal masz jakies watpliwosci zapraszam na PM, w przeciwnym wypadku zaczne kasowac posty ( rowniez moje, coby sie balagan nie robil ).
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
|
![]() Mysle ze sa takie same znaczy 15 palekk ze skilem 70 moze udzerzyc jak 50 knight z takim samym skilem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
|
![]() No to ja tez mam pytanko Czy Shileding Pallowi Cos pomga jak jest bez tarczy czy nic naprzyklad jak ebde mial shieldingu 60 to takie hity bvedde obrywal jakbym mial 20?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() O lol.... Pewnie ze tak... Jezeli bedziesz chodzil z X bowem ale jezeli z tarcza i spiramy (expic lol) to beda hity wchodzily na tarcze (ale ja tam na 75+ dista mialem zwykle 40+ shielda i na co mi on?)
Pzdr mam nadzieje ze pomoglem Loffy |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() To ja mam pytanie odnośnie wypowiedzi Gremlina wychodzi na to że pall jest spoko do 90lvl a potem zmulony bo małe hity z boltów i sd to jak wychodzi z tego że graj palem do 90 a potem zmień postać jak możesz to uzasadnij to Gremlin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-10-2006 o 16:33. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego taki OGROMNY offtop nt. "Knight vs. Sorc" powstał w temacie o paladynie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||||||||||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 07-10-2006 o 08:55. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[/quote]
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ludzi z mlvl rownym lub wiekszym od 80 jest rowno 25, wsrod nich ludzi z lvl <150 jest 6-7 wiec chyba niezbyt normalne?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |