Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-02-2006, 18:16   #61
Galanus
Użytkownik forum

Galanus's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
Domyślny

heh gratz !

ale podobno gram tam "jejihev" znany nam z Galany , jesli to prawda to dlugo nie bedziecie sie cieszyc "panowaniem polakow" na tym servie

Jeji~~ rox

Powodzonka / papa
Galanus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-02-2006, 19:05   #62
gremar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2005

Domyślny Gratuluje wam <tetrosi>

Gratulacje dla all ounerów z Braniewa a jeśli o bana za acc sharing.. to przeciez jeśli macie siećmiedzy sobarozciągnieta to macie 1 wyjściowe ip... to jak mają sie dojhebać do twojego ipSharuj se dalej to nikomu nie przeszkadza ...ale nie waltekstów typu "Przyżekam, nie sharuje" bo jestes żałosny
gremar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 19:18   #63
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

[quote=Hellraiser]18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne,QUOTE]
nom nudne bo i tak kazdy o tym wie
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 20:13   #64
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
Wersja 1:
Gratulacje dla pana dla którego życie osobiste to dzieło szatana, a snu wystarcza mu 10h na tydzień
Wersja 2:
Gz dla wszystkich ownerów Tetra, pokazaliście, że im więcej Polaków tym bardziej potrafią!

ad 1) myslisz, ze on taki religijny
ad 1 i 2) kurcze, przez ciebie popadam w kompleksy. dotad myslem, ze jestem najzabawniejszy( w tym pozytywnym sensie), teraz mam watpliwosci. moje uznanie.

odnosnie tematu(niby powinno byc na pierwszym miejscu):
mam nadzieje ze tetro jeszcze chetniej bedzie wypowiadal sie w najnowszym teamcie(jeszcze go wprawdzie nie ma, ale jestem fanem bena jonsona i licze ze bedzie ) "top lvl bannished - tetro stroy(nie mylic z toy story)".
a teraz garsc luznych dygresji:
nawet jelli, jak mowi, ma neostrade to tu tez mozna lacze podzielic.
jesli nas wszystkich zaprasza, to czy ze sprzedazy aluminium(puszki po coca coli - szukajcie zdjecia z jego miejsca pracy'jest w tym temacie)
wystarczy kasy na uzadzenie biby dla nas?
czy tetro zbanowany bedzie tym samym tetrem? moze poprawi sie w polskim..
czy odbierze mu sie wtedy tytul rekordzisty, tak samo jak benowi?
czy powinienem pisac o nim w licznie pojedynczej? bo mi narzuca sie mnoga.
jelsi tetro nie szaruje, to podziwiam jego organizacje czasu.
jelsi gra 9 h dziennie, 9 h dziennie(czasmi tez w nocy) ponoc spi(ja na jewgo miejscu mowilbym ze cierpie na bezsennosc, to sie przeciez zdarza szczegolnie w patalogicznych rodzinach, a to nie wyklucza z gry) a szkole ma srednio 6 h dziennie to jak ma na imie jego dziewczyna? - nie pytajcie kiedy sie z nia widuje, bo fakt ze pamieta jej imie juz jest godnym uwagi. chyba, ze piszac ze ma dziewczyne, mowil o jego milosci miss "tibii". a ze milosc nie wybiera - tak mowia - to nie miejcie pretensji, ze on ja znalazl w grze.
dajmy na to, ze tetro nie szaruje, to kto powinien mu wyplacac rente? jak dla mnie cipy sa temu winne ja do jego renty sie nie chce dokladac tak samo jak on chce wyzyskiwac slabszych...czyli bardzo.
kiedy juz tetro zostanie zbanowany to mrugnie tylko okiem i zalozy nowa postac i w 16 h zrobi 17 lvl mastera(odnosze sie do jego slow, szukaj w wywiad z tetro)?
jesli nie szaruje to co z nim bedzie kiedy ktos mu zabierze tibe sila? albo sam stwierdzi, ze juz jej nie kocha? odejdzie od komputera i pomysli "to jest rl life?:...i co ja robie tu uuu
a kto pomyslal jaki on daje przyklad swojemu 10 letniemu bratu? "tomek co dzis robimy? expimy na necro czy idzimy na demony? a w wakacje pojedziemy na darashie na piszczyste tamtejsze plaze?" mlodzszy brat patrzy na starszego, szczegolnie jest mam do czytania z tak duza roznica wieku, jak na boga, wyobrazacie sobie co z niego moze wyrosnac? 100 lvl w 100 h?
nie warto zadzierac z tomikiem na forum i w realu, on na was sie odegra w tibi.
swoja droga z nim zaczyna byc jak z chuckiem norrisem. nikt nie wie dlaczego sie o nim mowi, ale wszyscy sie z niego smieja a tylko nieliczny funklub wierzy w to wszytsko.

zastanawiam sie jak wygladaja rozmowy tomka z cipami, o ktrych pisal. moze by jakas nam tu wkleil. to brzmi naprawde interesujaco.
jelsi to rzeczywiscie jest jeden ze sposobow cipow na wykrycie czy ktos szaruje to jak dla mnie bardzo zalosny. i powiem, ze bylbym zawiedziony jesli tym sposobem zostalby tetro zbanowany, bo wydaje mi sie to rownie malo uczciwy sposob jak tomek genialny.

tak nudzilem sie teraz i nie mialem nic lepszego do roboty. wlasnie w tej chwili moja postacia expi moja przyszla corka, a ja spalem juz jutro wiec postanowilem sobie wydziergac czapeczke. i sorry za kilka nonsensow ale chcialem sie bardziej z wami zzyc chlopaki i byc swoj chlop.

no dobra i nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz podkresle ze sie nudzilem.
nawet ty tomek sie nie przejmuj. cena slawy, rozumiesz?
a jezeli ktos ci mowi ze tibia jest wazniejsza niz rl, to po porstu spytaj skad on to wie i czy ma jakies dowody
inteligencjie tez trudno zmierzyc(mensa to zbior snobow z prenumerata najnowszych testow iq), wartosci i cnoty tez trudno zdefiniowac, a ty nawet blony nie masz i nie miales wiec pal lich to wszystko.
robisz co lubisz i jak zechcesz to nawet mozesz wyobrazic sobie ze masz dziewczyne, a taka wyobrazona zwykle nie ma wad wiec tez jestes do przodu.
jak ktos ci powie ze jestes sadysta, to odpowiedz mu zeby sie cieszyl ze tylko w grze sobie robisz dobrze..ups, jak to dwuznacznie zabrzmialo.
i pewnie ze inni ci zazdroszcza(choc nie przesadzajmy znowu, gdyby to bylo marzenie to latwo je zrezlizowac - wystarczy kupic sobie postac). fajnie miec taki lvl zwlaszcza na takim etapie gry. juz jestes w jednych zdania z del toro wymieniany. dosc anonimowe ale zawsze to jakies uznanie.
koledzy poki razem z toba graja w tibie to jest gitara, jak przestana to beda mowic, ze jestes uzalezniiony i generalnie beda sie smiac. wtedy tylko pamietaj "oni zazdroszcza". niestety ludzie sa starsznie dwulicowi i zycza drugim by mieli gorzej niz oni sami. a skro ludzi tacy zli, tym bardziej mozna ich wykorzystwywac. grunt zebys mial dobre samopoczucie i zyl w zgodzie z soba - tak sie teraz mowi. wystarczy, ze to co robisz ty oceniasz jako dobre i juz mozesz spac spokojnie...tzn jelsi znajdziesz na to czas.

Ostatnio edytowany przez doors - 08-02-2006 o 20:20.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 20:37   #65
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Pytanie Ciekawe...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
ale ty jestes tepy omg .. nie dziele debilu konta ...
nie moja wina ze jestes taki tepy i lvlu nie umiesz robic tyle arcania trwa i ***a a nie lvl masz tak samo jestes ciota na war ciagle w pz siedziales ....
nigdy cie na bitwie nie widzialem.
po 2 gmi tyle razy mnie sprawdzali zapisywali se rozmowy i patrzyli czy taki sam angielski mam itp . przychodzili np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku gdzie ostatnio gadalismy o ktorej godzine i o czym np. roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie mialem z 4x gma na glowie ... i juz mi dali spokoj nie sprawdzaja mnie i cipy na bank moje ip sprawdzili bo inni za sharing polecieli bez sprawdzania przez gmow...
Ciekawi mnie 1 zdanie z tej wypowiedzi i prosilbym o wypowiedz innych (najlepiej tutorow itp) mianowicie : "przychodzili(GM) np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku (...)roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie " o ile mi wiadomo GM nie moga pytac o takie sprawy. Moze sie myle, jezeli tak to sorry ale jezeli nie to byc moze ze Valais nie jest tym Tetrem ktory gra na Kyrze tylko kims kto sie pod niego podszywa tutaj na forum. Do tej pory nie widzialem zeby Valais wkleil np jakies zdjecie na ktorym bylby widoczny Tetro~ lub mial jakis dowod potwierdzajacy autentycznosc tego ze on to jest Tetro~.

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).
Wald_Kerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 20:38   #66
Zenuś
Użytkownik Forum

Zenuś's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
Domyślny hoho :o

I tak niedługo dostanie deleta za to że pare osób posysa passy więc sie nie podniecajcie tak huhu
Osobiście uważam że im szybciej tym lepiej...
KU PRAWDZIE!
stary 08-02-2006, 20:40   #67
Petito161
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 11 2005

Petito161 ma numer GG 6453596
Evul Gz ale..

Ja mysle ze wszyscu ktorzy chca sie wybic maja swojich pomocnikow bo przecie sami mowicie polak potrafi ale takrze potrafi oszukiwac ;]
Pomyslcie jaka Polska byla by bez zlodzieji itd. Daltego mysle ze on terz oszukiwal. Jak Sampzor gral jeszcze na Beryli to bylo fajnie a teraz sie po***alo ze h.. GIPo zaczelo szalec z serwera odzeszla Aga przez hacka i 2 ded'y. Tak samo bedzie z naszym polakiem! Niech tylko przyjdzie mu cos glupiego do glowy (pk, wyzywanie gm, itp.) a jak go hackna to hyba sie przed kompem powiesi ;/
Petito161 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 23:40   #68
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

no niby gz tak czy siak szybko sie uwinol
mam pytanie dla wtajemniczonych czy to prawda ze tetrem gra ktos nie z Polski? bo takie plotki chodza ;]
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-02-2006, 23:47   #69
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto
dla mnie to kozak frajer;]
Kajn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 07:32   #70
Miłosz
Exotyczny

Miłosz's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
Domyślny

No gratz, już z ocery cie niedogonią bo 3 najlepszych tam graczy ma bana(na) a 4 retired xD
stary 09-02-2006, 07:38   #71
TehRegent
Zbanowany

TehRegent's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005

TehRegent ma numer GG 4790363
Domyślny

@up

A na server wkracza D

Tak wiec kto wyjdzie z tego calo NG, ktore pod koniec wojny z LI wdupialo na fragi? Czy DT, ktorzy beda mieli 40 lvl?
TehRegent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 08:03   #72
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajn
Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth-ATNAZ grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto
dla mnie to kozak frajer;]

zapomniales o czyms xD
thewojtek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 08:23   #73
Sir Klimek
Użytkownik Forum

Sir Klimek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
Sir Klimek ma numer GG 6773388
Domyślny

huhu
gratz dla tetro
btw ktos powiedzial "gratz dla braniewa" nastepny bedzie koscian
Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac?
Sir Klimek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 08:23   #74
mezo_123
Guest

Cool

Ja To Nie Wiem Jak Mozna Tak Szybko Nabic Lvl,SAM PRZEZ 2 MIESIACE NABIJALEM 16LVL
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 12:16   #75
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

@up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^
albo... expisz na ratach
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 16:23   #76
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łolek
@up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^
albo... expisz na ratach
albo gra 15 min dziennie (:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 21:28   #77
Ango Von Valour
Użytkownik Forum

Ango Von Valour's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik

Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
Wyślij wiadomość przez ICQ do Ango Von Valour
Domyślny ConGratz.

Jedni zazdroszczą jedni nie, jedni podziwiają a jedni siedzą i smieją sie.
Wątpliwości nie podlega ze Tetro jest prawie caly czas online, sprawa prosta ze jest ich 2 lub więcej, wiadomo także ze juz dość nieźle sie gubi w swoich sciemach Tetro pamientaj ze ludzie cie sprawdzają i nic niekomu nie wmówisz czy spales 9 godzin czy 2 albo wcale.

Co innego Sampzor troszke dluzej wbijał 100 lvl ale wbił go sam.
Jest takie powiedzenie " Soon or Leater " i tak bedzie Banned or Delete.

A doskonałym przykładem ze jest on do zabicia jest to :
Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq

Ango Von Valour

Ostatnio edytowany przez Ango Von Valour - 10-02-2006 o 15:44.
Ango Von Valour jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-02-2006, 21:50   #78
Msl
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sid Domestos
Ok to wszyscy co maja najwyzsze lvle na serwach maja po 10 ownerow. Wezcie sie zastanowcie przeciez by dostal juz bana(na) ;/ Poprostu to jest zazdrosc a nie ;/
@topic
Gratulacje dla tego pana

Prawda...

Porownajce exp Taifuna a Tetro... jesli Tetro ma 3 ownerow to ile ma Taifun? 30?...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 10:28   #79
Volerasi
Zbanowany

Volerasi's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz

Volerasi ma numer GG 5350061
Domyślny

No wieć To wiadomo że Tertro~ Sharuje ma conajmniej 3 ownerów jest online po 23h ma przerwe tylko wiec ja k jest s serva....
ALe to nic nie sobie sharuje (wie ze tak mozna bo mam neostrade i jak podzieli sie transfer ip itak sie zmienia wiec jest nie do wylapania lub też kablówka)
Wkońcu szykuje sie na Ciebie połowa NG i innych ludzi a ze w pvp jests ty lub któryś z twoich ownerów marny wreczn nuub. (Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq ubił Cie jak szmate) narazie wszyscy liza ci dupe ale poczkeaj jeszcze z 1-2 miechy zrobi wtedy dostaniesz hunta i nikt ci nie pomoze na kyrze jest dużo bardzo dobrych graczy którzy tylko maża by przejąć server więc predzej czy pozniej dostaniesz kasacje postaci lub Hunta i tyle z mojej strony to jest moje zdanie...
Volerasi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2006, 11:05   #80
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

buhehehe znam tetro i niewiem ile tam jest dokladnie ownerow ale gadam z dwoma i czemu tetro padl od 40 sorca? jechal na cave bocie sam mi powiedzial i jak zobaczyl ze go bija to juz nie zdazyl nic zrobic
Trójmiasto do Lechii należy!!
majk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania