|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() heh gratz !
ale podobno gram tam "jejihev" znany nam z Galany , jesli to prawda to dlugo nie bedziecie sie cieszyc "panowaniem polakow" na tym servie ![]() Jeji~~ rox Powodzonka / papa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() Gratulacje dla all ounerów z Braniewa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() [quote=Hellraiser]18:17 Tetro Aurelius: 18:19 You advanced from Level 99 to Level 100.
I prosze nie piszczcie ze Acc Sharing, etc, to jest juz nudne,QUOTE] nom nudne bo i tak kazdy o tym wie ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() Cytuj:
ad 1) myslisz, ze on taki religijny ![]() ad 1 i 2) kurcze, przez ciebie popadam w kompleksy. dotad myslem, ze jestem najzabawniejszy( w tym pozytywnym sensie), teraz mam watpliwosci ![]() odnosnie tematu(niby powinno byc na pierwszym miejscu): mam nadzieje ze tetro jeszcze chetniej bedzie wypowiadal sie w najnowszym teamcie(jeszcze go wprawdzie nie ma, ale jestem fanem bena jonsona i licze ze bedzie ![]() a teraz garsc luznych dygresji: nawet jelli, jak mowi, ma neostrade to tu tez mozna lacze podzielic. jesli nas wszystkich zaprasza, to czy ze sprzedazy aluminium(puszki po coca coli - szukajcie zdjecia z jego miejsca pracy'jest w tym temacie) wystarczy kasy na uzadzenie biby dla nas? czy tetro zbanowany bedzie tym samym tetrem? moze poprawi sie w polskim.. czy odbierze mu sie wtedy tytul rekordzisty, tak samo jak benowi? czy powinienem pisac o nim w licznie pojedynczej? bo mi narzuca sie mnoga. jelsi tetro nie szaruje, to podziwiam jego organizacje czasu. jelsi gra 9 h dziennie, 9 h dziennie(czasmi tez w nocy) ponoc spi(ja na jewgo miejscu mowilbym ze cierpie na bezsennosc, to sie przeciez zdarza szczegolnie w patalogicznych rodzinach, a to nie wyklucza z gry) a szkole ma srednio 6 h dziennie to jak ma na imie jego dziewczyna? ![]() dajmy na to, ze tetro nie szaruje, to kto powinien mu wyplacac rente? jak dla mnie cipy sa temu winne ![]() kiedy juz tetro zostanie zbanowany to mrugnie tylko okiem i zalozy nowa postac i w 16 h zrobi 17 lvl mastera(odnosze sie do jego slow, szukaj w wywiad z tetro)? jesli nie szaruje to co z nim bedzie kiedy ktos mu zabierze tibe sila? albo sam stwierdzi, ze juz jej nie kocha? odejdzie od komputera i pomysli "to jest rl life?:...i co ja robie tu uuu a kto pomyslal jaki on daje przyklad swojemu 10 letniemu bratu? "tomek co dzis robimy? expimy na necro czy idzimy na demony? a w wakacje pojedziemy na darashie na piszczyste tamtejsze plaze?" mlodzszy brat patrzy na starszego, szczegolnie jest mam do czytania z tak duza roznica wieku, jak na boga, wyobrazacie sobie co z niego moze wyrosnac? 100 lvl w 100 h? nie warto zadzierac z tomikiem na forum i w realu, on na was sie odegra w tibi. swoja droga z nim zaczyna byc jak z chuckiem norrisem. nikt nie wie dlaczego sie o nim mowi, ale wszyscy sie z niego smieja a tylko nieliczny funklub wierzy w to wszytsko. zastanawiam sie jak wygladaja rozmowy tomka z cipami, o ktrych pisal. moze by jakas nam tu wkleil. to brzmi naprawde interesujaco. jelsi to rzeczywiscie jest jeden ze sposobow cipow na wykrycie czy ktos szaruje to jak dla mnie bardzo zalosny. i powiem, ze bylbym zawiedziony jesli tym sposobem zostalby tetro zbanowany, bo wydaje mi sie to rownie malo uczciwy sposob jak tomek genialny. tak nudzilem sie teraz i nie mialem nic lepszego do roboty. wlasnie w tej chwili moja postacia expi moja przyszla corka, a ja spalem juz jutro wiec postanowilem sobie wydziergac czapeczke. i sorry za kilka nonsensow ale chcialem sie bardziej z wami zzyc chlopaki i byc swoj chlop. no dobra i nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz podkresle ze sie nudzilem. nawet ty tomek sie nie przejmuj. cena slawy, rozumiesz? a jezeli ktos ci mowi ze tibia jest wazniejsza niz rl, to po porstu spytaj skad on to wie i czy ma jakies dowody ![]() inteligencjie tez trudno zmierzyc(mensa to zbior snobow z prenumerata najnowszych testow iq), wartosci i cnoty tez trudno zdefiniowac, a ty nawet blony nie masz i nie miales wiec pal lich to wszystko. robisz co lubisz i jak zechcesz to nawet mozesz wyobrazic sobie ze masz dziewczyne, a taka wyobrazona zwykle nie ma wad wiec tez jestes do przodu. jak ktos ci powie ze jestes sadysta, to odpowiedz mu zeby sie cieszyl ze tylko w grze sobie robisz dobrze..ups, jak to dwuznacznie zabrzmialo. i pewnie ze inni ci zazdroszcza(choc nie przesadzajmy znowu, gdyby to bylo marzenie to latwo je zrezlizowac - wystarczy kupic sobie postac). fajnie miec taki lvl zwlaszcza na takim etapie gry. juz jestes w jednych zdania z del toro wymieniany. dosc anonimowe ale zawsze to jakies uznanie. koledzy poki razem z toba graja w tibie to jest gitara, jak przestana to beda mowic, ze jestes uzalezniiony i generalnie beda sie smiac. wtedy tylko pamietaj "oni zazdroszcza". niestety ludzie sa starsznie dwulicowi i zycza drugim by mieli gorzej niz oni sami. a skro ludzi tacy zli, tym bardziej mozna ich wykorzystwywac. grunt zebys mial dobre samopoczucie i zyl w zgodzie z soba - tak sie teraz mowi. wystarczy, ze to co robisz ty oceniasz jako dobre i juz mozesz spac spokojnie...tzn jelsi znajdziesz na to czas.
pozdrawiam, doors LIGA antyPA Ostatnio edytowany przez doors - 08-02-2006 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() I tak niedługo dostanie deleta za to że pare osób posysa passy więc sie nie podniecajcie tak huhu
Osobiście uważam że im szybciej tym lepiej... KU PRAWDZIE!
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
![]() |
![]() Ja mysle ze wszyscu ktorzy chca sie wybic maja swojich pomocnikow bo przecie sami mowicie polak potrafi ale takrze potrafi oszukiwac ;]
Pomyslcie jaka Polska byla by bez zlodzieji itd. Daltego mysle ze on terz oszukiwal. Jak Sampzor gral jeszcze na Beryli to bylo fajnie a teraz sie po***alo ze h.. GIPo zaczelo szalec z serwera odzeszla Aga przez hacka i 2 ded'y. Tak samo bedzie z naszym polakiem! Niech tylko przyjdzie mu cos glupiego do glowy (pk, wyzywanie gm, itp.) a jak go hackna to hyba sie przed kompem powiesi ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() no niby gz tak czy siak szybko sie uwinol
mam pytanie dla wtajemniczonych czy to prawda ze tetrem gra ktos nie z Polski? bo takie plotki chodza ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Jak ****a nie wiecie to nie plotkujcie Sammy-Sampzor,Luringen,Cruth grał na 100% sam zobaczcie jakie chary ma to jeden z najlepszych typów w tibi a Tetro?
Niech już sobie sam na to odpowie mi to lotto dla mnie to kozak frajer;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @up
A na server wkracza D ![]() Tak wiec kto wyjdzie z tego calo NG, ktore pod koniec wojny z LI wdupialo na fragi? Czy DT, ktorzy beda mieli 40 lvl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zapomniales o czyms xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() huhu
gratz dla tetro ![]() btw ktos powiedzial "gratz dla braniewa" nastepny bedzie koscian ![]()
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() Ja To Nie Wiem Jak Mozna Tak Szybko Nabic Lvl,SAM PRZEZ 2 MIESIACE NABIJALEM 16LVL
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() @up
n/c jestes albo newbie albo mega noob ^.^ albo... expisz na ratach |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Ango Von Valour
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Jedni zazdroszczą jedni nie, jedni podziwiają a jedni siedzą i smieją sie.
Wątpliwości nie podlega ze Tetro jest prawie caly czas online, sprawa prosta ze jest ich 2 lub więcej, wiadomo także ze juz dość nieźle sie gubi w swoich sciemach ![]() ![]() Co innego Sampzor troszke dluzej wbijał 100 lvl ale wbił go sam. Jest takie powiedzenie " Soon or Leater " i tak bedzie Banned or Delete. A doskonałym przykładem ze jest on do zabicia jest to : Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq
Just My 3 Cents... Signed, ![]() Ango Von Valour Ostatnio edytowany przez Ango Von Valour - 10-02-2006 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Prawda... Porownajce exp Taifuna a Tetro... jesli Tetro ma 3 ownerow to ile ma Taifun? 30?... |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No wieć To wiadomo że Tertro~ Sharuje ma conajmniej 3 ownerów jest online po 23h ma przerwe tylko wiec ja k jest s serva....
ALe to nic nie sobie sharuje (wie ze tak mozna bo mam neostrade i jak podzieli sie transfer ip itak sie zmienia wiec jest nie do wylapania lub też kablówka) Wkońcu szykuje sie na Ciebie połowa NG i innych ludzi a ze w pvp jests ty lub któryś z twoich ownerów marny wreczn nuub. (Jan 23 2006, 17:26:45 CET Killed at Level 77 by Yordiq ubił Cie jak szmate) narazie wszyscy liza ci dupe ale poczkeaj jeszcze z 1-2 miechy zrobi wtedy dostaniesz hunta i nikt ci nie pomoze na kyrze jest dużo bardzo dobrych graczy którzy tylko maża by przejąć server więc predzej czy pozniej dostaniesz kasacje postaci lub Hunta i tyle z mojej strony to jest moje zdanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() buhehehe