|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Del'Toro to juz tylko legenda , z titani zostali zmieceni .. o Morganie nie mieli nawet co marzyc ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sory za napisanie 2 x tego samego nie chcacy 2 razy ok wcisnelem bo mi sie komp zwiesza sry ;p Ostatnio edytowany przez Legiren - 18-02-2006 o 15:20. |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Oo No to ja widze ze ładny ruch tym charem jest.. a ja myślałem ze jak go sellowałem to go nikt więcej nie sprzedawał oO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Teraz po rozmowie z innymi graczami z Kyry plotki zaczynaja mowic prawde, kazdy mowi co innego a jednoczesnie to samo czyli ze Del'Toro jest na Kyrze.
Trzeba zaczac sie jednoczyc za nim bedzie za pozno. A jezeli tego nie zrobimy to wspomnicie moje slowa. A po za tym sorka za beldy ort bo jestem troche wypity, ale jeszcze kontaktuje ![]() Jezeli ktos ma cos przeciw to niech sie wstrzyma od pisania postu w tym temacie (prosze) bo zniechceci niektorych do wojny. A jezeli ktos ma cos do mnie to msg na tibii, nicku chyba nie musze podawac.
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() nie chce mi sie czytac wsyztskich postow... :|
Mizaeron jest w del'toro i wcale tego nie ukrywa, jest postacie nie sa poukrywane i mozna zobaczyc jakie ma :| : Godkiller Bhaal- Isara |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Z Kyry się robi druga Iridia
![]()
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Maybe...
![]()
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nigdy nie gralem na swiecie gdzie gralo Del'Toro ale z tego co slyszalem i wyczytalem na forum to oni potrafili ubijac osoby ktore posiadaly 30 - 50 lvl wiecej wiec nie wiem czy tak prosto bedzie ich wybic
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Soulicitour
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: TheVils
Świat: Askara
Poziom: 45
Poziom mag.: 52
|
![]() Kyra nigdy nie będzie iridią. Na Iridii jest niewielu sharerów wśród high lvli w przeciwieństwie do Kyry. Poza tym spójrz na liczbę osób on-line na Kyrze. Trochę mało? Cóż N-G robi swoje. -.-. I nie, nie jest ciekawie na Kyrze i byłoby lepiej gdyby Xer~wygrała lub Del'Toro miało władze. Kiedy na Iridii rządziło Triad Iridia była rajem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Jeśli chodzi o tetro to znam go z arcani... byl tam w najlepszej guildi (jak dla mnie) "Era Zero" mieli tam wojne ale guildia w ktorej byl medvih shady rozeslala bota przez ktorego pochakowali kilka 100+lvli itd
________________________________________________ In memory of Eterus Thevi... byebye kyra... ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70