![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() Cytuj:
NIe wiesz dlaczego chodzilem tak a nie inaczej wiec milcz.
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() Akallabet hmm co ci mam napisac to ty pierwszy pisales do mnie texty typu
"wjade i potne cie" "Spodziewaj sie mnie bo polamie cie s****ysynu" itp. to co moge powiedziec chodz i wjedź ... Napewno niebede stal obok Jak mam przejsc do czynow nie bede jechal tam do ciebie jak cos to ty przyjedz do mnie mnie to wali w gruncie rzeczy i mam to powyzej dziurek w nosie Akall od kogo masz to forum hmm moze nie dawaj mojego zdjecia albo daj swoje abysmy wiedzieli jush jak obaj wygladamy ;> Zarejestruj sie tam i popisz cos ciekawego bo malo uzytkownikow mamy ![]() Btw. nie mam wodoglowia... i nigdy nie mialem. Bostorm bardzo podobal mi sie ten post był na poziomi i o to powinno tutaj chodzic. Ja potrafie zrozumiec sytuacje kiedy jest wojna typu Polska vs Szwecja wtedy rozumiem aby polacy na nizszych lvlach pomagali rodaka ale nie rozumiem czemu tutaj wam ludzie maja pomaga i tak ci ktorzy was wola wam pomagaja... a ten temat chyba nikogo nowego nie przekona. Widze ze siejnik ma tutaj dobra zabawe na elysi ale oskarza gringersow ze my przeganiamy ludzi na elysi ... wina stoi po wszystkich stronach i naszej i noctum i siejnika wiec nie skupiajcie sie tylko na pocisku nam.... Tak jak wiele ludzi z noctum ja tesh nie mam nic do stracenia na tej wojnie gram gdzie indzie i wpadlem pomagac znajomym Bax sho , gumis i inni ... Niewazne jak sie ona skonczy ... Jak wygra Noctum przestane tutaj grac i udam sie w stan spoczynku ... Jak wygra Grinder postaram sie zrobic 104 lvl i przestane grac aby wrucic na arcanie Pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ehh Creghan w takim razie warto tracic czas??
Tu graja ludzie którzy chcą tu zostać... Nie którzy powiedzieli NIE, nie odejdziemy...bo przecierz wszedzie jest podobnie. Ja pomoge choćby dlatego że np.Neuter zabił mi brata i znajomego.nawet bp hmm sie na niego przyda. Juz padł i Good. A może jeśli Noctum wygra będzie lepiej? Bo po Grinders sie tego spodzoewać nie można. Gdzy nawet podczas wojny szerzą PA. Juz nie pierwszy raz spotkałem sie z opinią że Elysia to najgorszy serv. Lecz są ludzie którzy chcieli by zaznać troche Spokoju na tym świecie. Nie uciekać..lecz trwać. a Co do Siejnika to ich powinni wybić.. Ktos od nich napisał ~zabijamy zeby pokazać ze niema sensu tu grać~ pff i co oni myslą ze wszyscy przestana grać? Niech sie sami przeniosą na inny serv. i grają normalnie. Jakieś blokowisko sie zebrało czy jak? I pk'oją all chcą zawładnąc Kazoo? Adori vita vis sie panoszy po carlin.. Tego jeszcze nie było zeby były "Miejskie Gangi" ![]() a tak btw to Kafes Sie po prostu osra*eś..W sumie nic dziwnego jak ich wpadło 4-5 a pozniej Reszta.. I jak bys był mondrzejszy to byś odpuscił. i nie chrzań o rolach w wojnie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Skille:
|
![]() najgorszy server to isara tam cie bija nie za to do kogo nalezysz zi zakim jestes tylko z jakiegos kraju jestes albo prynajmniej tak bylo bo dawno tam nie gram ...
Hmm Rekrul powiedzil mi ze on niebdzie gral i wie ze przegraja i nie ma nic do stracenia ... wiec niweim czy tak wszyscy chca grac |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Hiho
![]() Hail Noctum |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: P-na
Stan: Na emeryturze
|
![]() Creghan bo na elysi wcale nie bija za to z jakiego kraju jestes... wcale... Popatrz sie na ludzi z twojej gildi co wyprawiaja
Hail NOCTUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() zarombisty filmik. Przenioslem sie na i siekczki sie zaczely XD
Ostatnio edytowany przez misieka-zabojca - 11-02-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Yoszka
jeżeli myslisz ze wojna polega no w*******aniu sie napałe do przodu to sie mylisz. Nadal sądze ze jestes newbie i noob ![]()
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będe się wdawał w rozmowę z tobą.
A co Ty myślisz w najmniejszym stopniu mnie nie interesuje... Twoja sprawa, gdybym sie wszystkim przejmował dawno bym juz nie grał w Tibię. A co do taktyki w wojnie to poruszyłeś mojego konika.. Więc nie skacz bo cie łatwo zgaszę. i wcale nie widziałem zeby Grinders miało jaką kolwiek taktyke. Jeśli miała to cięką i źle przemyślaną. Juz lepszą mieli Noctum, dwa razy wyrażnie widać było ze wiedzą co robią. 1 wrócili sie na mostek w drodze do Venore. 2 Gdy Grinders uciekało na pustynie, Zawrucili zeby wykorzystać las. Sami tak pisali na czacie. Lecz wiadomo ze Grinders też chciało kożystać z terenu, to jest proste. Ale ze dwa razy widać było jak od Noctum 2-3 zachodzi all od dołu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() HEy yoszka sram na to co oni robili mnie interesuje co my robilismy gdyby sorce nie popadali tak szybko to bysmy wybili tam wszystkich btw. czemu nie am tu funkcji ignore
![]()
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Nida von'gawain
Gildia: Virtus
Świat: elysia
Poziom: 127
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Bosstoremen-himenen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 87/83
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam takie pytanie .. mianowicie zawsze myslalem ze * Lowe to rodzina jakas! dlaczego oni maja takie same "nazwiska" np Lurran Lowe vs. Tras Lowe?
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() @NEvis
ty i twoi koledzy (filip) myslicie ze jak ktos jest kolega elaha to odrazu że "lize mu dupye" wez sie dziecko zastanow a potem pisz. NIe moje wina ze tobie kolegów brak i musisz lizac komus zeby sie zaprzyjaznic ale taka prawda noobek jestes zero respektu dla ciebie.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh .. sorry, niebede wnikal, ale czy Tibia to niejest tylko gra? nawet gdybym kiedys spotkal sie w RLu z kolesiem, ktory np. mnie zhuntowal (chodzi mi o opcje ze nie jakis kolo 2m. wzrostu i 20 lat tylko ok. mojego wieku) to niemialbym do niego zadnego "ale" ..
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Skille:
|
![]() Lurran lowe jest w Grindersach przez to że Arioc to jego rl friend i mu pomgaga poprostu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Własnie to jest handel kontami
czego osobiście nie uznaję... Ale To juz jest Jego konto i moze robic co zechce. Własnie Kafes sam sobie zaprzeczasz... poprostu.. Hail Noctum! Ale zawsze musi buć "ale"... Wiekszość chce żeby wygrało Noctum.. A tu Grinders rośnie w siłe ![]() Eddie etc. Ale cóż zobaczymy jak będzie. chciałbym zeby poprostu było ok... Ostatnio edytowany przez Yoszka - 12-02-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum