|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Możecie nie wierzyć noobkom na 20 lvlu, ale ja miałem kolesi przyjemność poznać w Bielsku i bankowo jest ich 2
![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trudrie Saripud
Profesja: Elder Druid
Gildia: Niema
Świat: Danubia
Poziom: 25+
Skille: ;p
Poziom mag.: 30
|
![]() ladnie ladnie ale tego twojego kolege nie ***lo troche w glowe?co on gra po 16 h dziennie?nie przesadzajcie z ta gra bo sie w glowach pomiesza ;pppp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
|
![]() gratz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() To że Taifun ma dwóch ownerów to wie dużo osób. Ale ze obydwaj są takimi cfaniakami za dyche to możliwe ze nie wiedzą to ich informuje.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena / Kyra
Poziom: 79
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ehh... NooBki Taifun sie nie broni przed noobami co mówia ze ma 100 ownerów, owszem jest często online, ja nie gram na furce, właśnie z jego powodu, ale bez przesady, nie znacie faktów to sie nie udzielajcie, znajde linka ze zdjęciami Taifuna to dam edita... TO że taifun ma 500 ownerów to wytwory wyobrazni noobków którzy maja problem z wbiciem 20 lvlu... TAIFUN to 2 BRACI ! ! ! Zapamietac! ! !
Temat do zamkniecia, bo w sumie bez sensu ;/ ![]()
![]() |
#66 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Ojaniemoge, nawet nie wchodząc tu i nie czytając niczyich wypowiedzi moge na 90% strścić wam je. Zastanówcie się czy to kufa ma sens? Może gra w pitnostu, może we 2, może nie gra i co? Temat z cyklu kolejnych pędzących 15sto latków którzy mają swoich idolów w postaci 16 pikselowych chłopków..... Idźcie lepiej do szkoły bo jak widze te wasze wszystkie ~ond'y, ~uw'y to mnie krew zalewa. Z takiego fajnego topica zrobiliście takie gówno......
Do taifuna : Ładnie, ładnie polak pottrafi. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |