|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() heh
![]() 0) Oddychanie, jedzenie, picie (podstawa) 1) Dziewczyna (Ona jest przecudowna... kazda sekunda dla niej przeznaczona to inwestycja w cos bezcennego) 2) Szkoła (uhm,.... olałem ją totalnie... ;/ - boje się ![]() 3) Bierzmowanie (w tamtym roku z kumplami nie poszlismy... to teraz w tym) 4) Ściąganie (teraz quake 3) 5) PWNZ'owanie w ET i Q3 (to ostatnie juz niedlugo ;p ) 6) Obowiązki domowe 7) Fake'i . |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chcesz stworzyć sektę po przez fake? :O !
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Nasz przyjaciel Berburio się pojawi w kolejnym odcinku? No to czekam z niecierpliwością.
![]() A teraz dzieci zanim pójdziecie spać odmówcie ładnie fragmencik z czarnej biblii brata Berburia. * Ryłek modli się do szatana |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero zlookałem ten fake... Bo byłem chory ![]() ![]() A tak serio, to ten fake identycznie sie odnosi do życia w RLu... Forum... Avager: No.. Ciągle PW... PW... I PW... Ja mam jeszcze gorzej ![]() GG... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tibia...[Pamiętacie Astro Jelenia? Był pierwszym i ostatnim noobkiem którego uwzglęniłem w fake'u hehe] PW: Witaj, Crowal. Ostatnia wizyta: Dzisiaj o 09:12 Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 3 , Wszystkich 48. Z tego : Łącznie PW: 5% Warn 2% Pogawędki z modami. W różnych sprawach... Od warnów po różne... Private w końcu, no nie? ![]() 3% Normalni kolo 90% Kiedy powstanie nowy fakja? Kocham tfoje fegi! Pisz mi na pw jak coś nowego wkleisz<--To ostatnie nawet dostaje od osób które uważałem za normalnych :| Fake: Grafika: 2.5/10 Fabuła:-5/100 Ogólnie:0/10 A nie! Sry, znowu pomyliły mi się tematy ![]() No więc na serio... Co tu dużo pisać.... To co moi poprzednicy ![]() P.S. Mój Outfit serio wygląda na świecący? P.S.2. To jakaś prowokacja!!! Jak ktoś mnie wkurza na maxa... To go wyzywam od jakiegoś nieszczęśliwego dziecka! ![]()
![]() http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r! ~Wszystkie moje fake'i Ostatnio edytowany przez Crowal - 22-03-2006 o 10:35. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Tych z gg nie chce mi sie dawac ![]() Co do outfitu... ten twoj outfit w tym fake'u to taki sam jak masz w avatarku ... Wiec wiesz.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Co tu mówić. Fake jest super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: W Krakowie
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Davasarman
Profesja: Sorcerer
Świat: Grimera
Poziom: 9
Skille: 12/13
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak ty to Avager robisz? (to jest pytanie retoryczne,nie jestem noobem
![]() A tak w ogóle to 10/10!!! @Crowal Sam próbuje robić fake'i ale na swoje szczęście się dopiero ucze i nie mam problemów z noobami (bo jeszcze żadnego nie umieściłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Cytuj:
Co do fake to niezly dosc fabula fajna.Wykonanie swietne.W kazdym twoim faku masz jakies efekty specjalne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorka ze tak dlugo nie dawalem..ale humorku nie mialem by robic fake'a...
Ten jest troszke krotki..no ale coz ![]() Part II: The Home of MhrooOOoK 1) ![]() 2 ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager - 31-03-2006 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Hah! Co do wykonania fake, to niema o czym mówic.
Ale jak zobaczyłem... Crowal yells: HLEB!! To spadłem z krzesła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Wymiatasz koles.Oprawa graficzna jest elegancka.Pomysl tez niczego sobie .Zobaczymy jak akcja sie dalej rozwinie.Czekam na kolejne czesci fake.
Daje 10/10.
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() nie no MIODEK
![]() a co do Crowal yells: Hleb! TO MNIE ZBIŁO Z NÓg ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() HLEB rox
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() buahhahaha, zadupie mnie rozwalilo xD
Ale gdy zobaczylem tych umierajacych straznikow to juz myslalem ze to bede super duper mega hero Baradax ;P No coz, dawaj dawaj, chce zobaczyc jak dalej potocza sie losy tego dzialu! ![]()
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zadupie i HLEB rządzą xD
Cały fake wraz z nowymi elementami graficznymi jak zwykle na wysokim poziomie Tylko jedno mi cos nie pasi. Te statuetki...obcielo im troche skrzydla czy mi sie zdaje xD Ocena 10/10 of course Pozdr0 ![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Taa rzuca sie w oczy ![]() Nie moglem znalezc tego kawalka ze skrzydlami ![]() |
![]() |
![]() |