|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Turok:
Ja być prawaręczny.* *Język Polska nie być trudna.
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co sie stanie z Ragnarem w następnej części troche chaotyczne ;p ale chciałem upchnąć dużo wydarzeń
![]() LOL!! kobieta lekkich obyczajów ROX NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3> Ostatnio edytowany przez R4z0r - 09-05-2006 o 07:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Racja, chaotyczne.
Grafika: 10/10 Ortografia: 9/10 (zplondrować) Średnia: 9,5/10 + Wygłąd Kor Laka (+1), Leworęczni i praworęczni (+1), Dwuręczni xD (+0,5), Wygląd cieni (+0,5), Ostatni screen (+0,5) - Na pierwszym screenie z Dark Krissem i Ragnarem są szerokie beczki a na następnym są wąskie (-0,5), Nie wiadomo kto poUHał rycerzy na trzecim screenie walki o lewy mur (-0,5), Mimo UHów kilku padło (-0,5) Ocena: 11,5
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() :|
Dopiero oceniam... Bo nie widziałem... Róbcie jak ja, nagłówki... Żeby było wiadomo... Pale lazy seplenie !!!! ![]() Po za tym spox... Tylko za tą krew, której nie widać... Wieeeelki minus ![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Najfajniejsza część...9/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.)
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Efekt "solniczki to ciała cieni(czyt.popiół) xD troche niedopracowane.
@ crowal no jak sie zorientowałem ze niema krwi to było zapóźno to na tyle już sie biorę za następną cześć
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Fajne Fajne tylko wolałbym być bez hełmu.
![]()
![]() |