|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() Z artykulu wynika jasno: Tibia (dla wszystkich znawcow ktorzy mysla, ze Tibia to gra MORPG Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niestety Tibia to samo zlo, najlepiej zaczac akcje w stylu blizej siebie dalej od narkotykow (Tibi). Bez tego nasze spoleczenstwo, glownie mlodziez, dlugo nie pociagnie i bedziemy mieli do czynienia z chorymi maniakami, zdolnymi zabic czlowieka jesli ten przeszkodzi im grac w Tibie. Pozdrowienia dla autora tekstu, ktory wreszcie ukazal cala prawde o tej grze. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Tam pisze, że imiona bohaterów zostały zmienione. Pisze, że postać mógł sprzedać za kilkaset złotych, co nie pasuje do 30 lvla. Nikt z moich kolegów nie wierzy w postać za 2,7k.. złotych. Kto to kupi? Albo, że ktoś dał 800 zł z góry i nie ujrzał chara. Wogóle przedstawili to, że gramy "bo postać staje się z godziny na godzinę droższa". Co mnie to obchodzi? Nie mam zamiaru jej sprzedać i wiele osób nie ma. Przecież gramy dla frajdy. Uważam, że powinien ZAGRAĆ w tę grę zanim to napisał, chociaż wtedy mógłby już nie napisać.
@up Z tego co pamiętam już kiedyś było, że jakiś chłopak zarabiał na siebie grając w kawiarence w Tibie, a pochodził z biednej rodziny. Ale powtórka się przyda hehe.
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 19-04-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#65 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() O.O o za 10 min na TVN bedzie cos o Tibii :>
"Gra ,ktora uzaleznia i robi z dzieci niebezpiecznych fanatykow" ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() @Re: Wszyscy, co przytakuja autorowi artykulu...
Lol oczywiscie GW jest super i napisala cala prawde ... Chlopie, czlowiek ktory nie zna tej gry po lekturze tego artykulu sadzi ze graja w nia sami psychopaci, ktorych glownym celem jest sprzedaz postaci. Dodatkowo faszystwoscy niemcy tak zaprojektowali gre zeby ludzie grali w nia jak najdluzej bo i m postac padnie ! To jest wlasnie MANIPULACJA nieswiadomymi ludzmi !!Powiedz szczerze, czy jako osoba, ktora zna tibie mozesz potwierdzic to co napisal ten dziennikarz ?? Bo ja w to szczerze watpie .., no chyba ze sam grasz tylko po to by sprzedac postac i myslisz ze jak wylaczysz tibie to wszyscy sie na Ciebie rzuca ... Edit1: literowki Edit2: Ktos jeszcze napisal ze to gazeta opiniotworcza, wiec teraz popatrz na podstawie jakich "rzetelnych" artykulow ona tworzy opinie ... I wcale nie jestem za Pisem i innym Giertychem jakby ktos tu zaraz mial takie argumenty wyciagac ... Ostatnio edytowany przez Samuelos - 19-04-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
|
![]() wrzuc ktos filmik o tym tutaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Świat: Obsidia
|
![]() @Samuelos (jesli to bylo tez do mnie)
A wiesz co to jest ironia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Fakty sie skonczyly a o tibii nic nie bylo.
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie, G prawda... Ale gośc się nieźle wkurzył jak matkę krzesłem nawalał =.-.
@UP Własnie mówili że ma być coś o Tibi ale nic nie powiedzieli ;/.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt, nic w Faktach nie bylo. Szkoda, bo sie strasznie napalilem, nawet popcorn zrobilem i przygotowalem 2 litry koka-koli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Podobno w uwadze ma byc o tibii. Ogolnie to ide ogladac, bo bedzie niezla beka z 'wiedzacych lepiej' redaktorkow xD <rotfl>.
@up Ja nawet po lody polecialem 1km do sklepu huahuahuauha xDDDDDDD @edit Buuuuu nic o tibii ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 19-04-2006 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
|
![]() @Re: Xaotix
Nie do Ciebie, ktos tam na ~4-5 stronie takie glupoty wipisywal... nvm @Re: Spider~ Szkoda bo moglo byc sporo smiechu... Ostatnio edytowany przez Samuelos - 19-04-2006 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Wiecie co wam powiem? U mnie w szkole jest od ciula maniaków Tibii, a jak usłyszą, że ktoś ma level wyższy niż 50 to odrazu "Łał, dasz passy? Plx!"... Ehhh... No fakt, jest pare ziomów co mają level's 100 +, ale ile? 4-5? I są spoko, można z nimi na impreze iść, allright. Ale żeby zarywać nocę?... Nieee...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() rozczarowałem sie w Uwadze nic nie było o Tibii :/ a chciałem troche pośmiać z tych redaktorzyn ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Tak, napewno bedzie w "Pod Napięciem", ta sprawa idealnie pasuje do tego programu. Przecież wkońcu niedługo napewno wyrosną z nas kryminaliści i każdy kogoś zabije. Już widzę te migające światła "Przedstawiciele Tibii.pl nie przyjęli naszego zaproszenia".
![]()
![]() |
#79 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80