|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() I pierwszy raz się rozumiemy. Przynajmniej się skończy smęcenie "jakiś nup mi okradł minooo! huntujcie go plzzz!" itp.
@topic Sytuacja: Siedzę sobie w mieście, nagle podchodzi kolega i namawia mnie żebym poszedł z nim na hunt. W Orc Hell (nie pytać gdzie jest, jakby co - pokażę) była banda noobów. Wyzywali mnie od noobów, kazali mi "wyłazić na main" bo jestem "ciotą" itp. Sytuacja 2: Miałem obalać mit. Na 1 lvlu miałem dojść do minohell. Prowadził mnie "kolega" (-.-). W pewnej chwili trapnął mnie na Poison Spiderach ("bo nie idziesz na main". Ja wkurzony poszedłem głównym charem huncić. Po chwili dostaję od niego wiadomość: "Trapnij <jakaś ksywa, nie pamiętam>, to mój brat". Zapytałem za co. Odpowiedź: "Bo jest rookstayerem". Wkurzył mnie. Po chwili padł przez mojego kolegę. Bo jak mógł mnie trapnąć a potem mnie prosić o trapa?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Jednak myślę, że warto go przeczytać, mimo, iż jest on długi i napisany po angielsku. W końcu i my, Rookaardziści powinniśmy wiedzieć, czego się można spodziewać po nowym update'cie. ;-) Jeśli zaś chcecie, bo np. nie macie tam konta, albo nie możecie otworzyć strony (to możliwe, bo strasznie dużo ludzi tam siedzi), to mogę tu wkopiować tą całą treść. Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Foot'shak
Świat: Empera
Poziom: 15
Skille: 19/22
|
![]() Wybaczcie, że odnawiam ten temat ale jest on ciekawy i naprawdę z niektórych sytuacji można się pośmiać
![]() Sam też miałem dziś dość ciekawą sytuację. Chciałem kupić 4 Platynki za 600 gp. i przypałętał się nOOb jakiś... Dajemy trade, a on mi wciska pusty bag i twierdzi, że są w nim platynki ![]() Oto kawałek tekstu: Ja[13]: BUY 4 PC FOR 600 GP Noob[3]: ok Noob[3]: trade (Tu zobaczyłem, że nic nie ma w jego bagu) Ja[13]: yeah sure Noob[3]: what Noob[3]: yes Ja[13]: dont try to cheat me noob Noob[3]: what Noob[3]: in bag Noob[3]: fgast Noob[3]: fast Noob wants to trade with you. Ja[13]: bag is empty noooob Noob[3]: no Noob wants to trade with you. You are now ignoring player Noob. Czasami ma się trochę zabawy z Noobami, więc myślę, że warto ożywić ten temat, żeby wpisywac tu takie śmieszne sytuacje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Kasiorzyca
Gildia: Disturbed forces of Rook
Świat: Trimera
Poziom: 30
Skille: 21/27
|
![]() Noobki to niezła rozrywka jest
![]() 15:06 Noob [1]: ej dam ci pacca bo ja jestem chory i ide do szpitala nbo mi nerke wycinaja 15:06 Kasiorzyca [27]: lol 15:06 Kasiorzyca [27]: nie dzieki 15:06 Noob [1]: podam ci passy 15:06 Noob [1]: ok?? 15:06 Kasiorzyca [27]: ?? 15:06 Noob [1]: daj passy 15:06 Kasiorzyca [27]: chyba sie schorowales 15:07 Noob [1]: nom (przyznał się ^^) 15:07 Noob [1]: daj 15:07 Kasiorzyca [27]: nie 15:07 Noob [1]: to bedziesz miala przerabane 15:07 Kasiorzyca [27]: jasne sie boje 15:07 Noob [1]: a dasz mi dupy (o w morde, ale sie wystraszyłam ![]() 15:07 Kasiorzyca [27]: kradnij postac komus innemu dziecko.. I wtedy noob zrobił <pufff> a mi zostało miłe wspomnienie ![]() Pozdrowionka dla wszystkich Rookstayerów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Kiedy raz noob gadal na tibi z moim bratem, ja nie bylem online, ale siedzialem obok niego i patrzylem na tego nooba.
Zarowa of Harmonia [xxx]: ej Moj brat [20]: ? Zarowa of Harmonia [xxx]: das mi cos??????/// Moj brat [20]: nie Zarowa of Harmonia [xxx]mas cosik na sel/??? Moj brat [20]: nie ale moj brat ma studded legsy na sell jak wejdzie to ci sprzeda Zarowa of Harmonia [xxx]: no to niech teras wejdzie Moj brat [20]: nie chce teraz ale mowi ze potem wejdzie Zarowa of Harmonia [xxx]: no to niec ci poda account number i paslord a potem zmieni haslo!!!!!!!111 Moj brat [20]: mowi ze masz trapa Takie i inne nooberstwa mnie dobijaja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: God Wars Dungeon
Imię: Tathar von Xellio
Gildia: Rook Balanced
![]() |
![]() Na noobkow jest tylko jeden sposób:
Rozmowa: -Ty gnoju -No co,mam większe skile i zabijam se potworka,byłem pierwszy -Gówno mnie to,masz Hunta jak wyjdziesz z mainaa -8 lvl...lol -nie moj pro 66 royal paladin i 111 master sorcer -Taaaa jasne Mój sposób Nie każdy rozpoczynał grę od zostania na Rooku.Ja miałem Sorcera(30lvl) na innym koncie.No więć pogróżki,pogróżkami zaczynamy wygrażać.Można wtedy zobaczyć czy takowy PRO przyjdzie.Jeśli nie to naciskamy ładny przycisk z łapką i na lola.Zostawiamy go na red Hp i gadamy py płacił i by raczej niewygrażał nikomu na Rooku. A wogóle Rook to miesce non pvp więc można tylko mażyć o white skullu więc grozić każdy może lecz 99% grożb są dla jaj.Tylko je wymawiamy lub nooby gdy nam....no wiecie co.Więc grozby nie ida do nas tylko na wiatr... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2006
Imię: majtki
|
![]() Cytuj:
Więc prosze , nieobrażaj mnie. @Topic No tak.... Siedzisz na mino a tu ci wbiega noob i zabija... A jaka jest recepta na pozbycie się noobów ? Proste... TRAPOWANIE! Ha! ![]() Ostatnio edytowany przez Dudus15 - 26-10-2006 o 18:52. Powód: bład ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() To chyba lubisz rozmawiac z nimi, bo mi 30 minut zajmuje samo przewiniecie paska w dol
![]() Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
![]() Eee, to Wam zostaje "ignore list", kiedy się wylogujecie i zalogujecie na nowo?
Mi jakoś nie za bardzo, da się to jakoś turn on? :> @Yallah, dzięki, ale dalej nie zostaje o_0
Ostatnio edytowany przez Vantage - 26-10-2006 o 20:48. Powód: Bo jestem mutantem |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
![]() |
![]() Da sie permanently ignore <--- to zostaje =]
Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all Ostatnio edytowany przez Yallah - 26-10-2006 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() Ehh.... co wy macie do 11-12 latkow :/ ja amm 11 lat nie lumiem pisac ale umiem grac w tibie ;] juz nieraz widazlem 11-12 latka z knightami pallami druid albo sorc 70 lvle+ knight i pall skille po 80+ sorci i druidy po 60 mlvl nie zalezy wiek tylko mozg
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś inny -.- ja w wieku 11 lat już szybko i ładnie pisałem (teraz mam 13)
A jeśli nie umiesz pisać i wiesz o tym-to nie pisz, proste? I uważam że zachowanie zależy nie tylko od inteligencjii, a także od wieku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zachowanie nie jest połączone w żaden sposób z wiekiem. Jest to kwestja obycia, wychowania... Przykładem tego co wcześniej powiedziałem jest np. taka kobieta, której osobiście nie lubię ze względu na jej zachowanie i prostotę wszystkiego co robi, sposób jej wysławiania mnie irytuje. Mowa oczywiście o Dodzie Nie kwestjonuję tego, że wielu twierdzi, że ma wysoki iloraz inteligencji, jeśli nawet jest inteligentna to w żaden sposób nie jest obyta w wyższych swerach.
Podsumowując, wiek nie zależy od zachowania i na odwrót. Inteligencja też nie jest wzornikiem wyniosłości. Dajcie spokój dzieciom w przedziale 10-15 lat, bo znam takich co to są nawet normalniejsi od niektórych rówieśników. |
![]() |
![]() |