![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() Może ja pójde na new serv;p. postać na Azurze zje..łem, od gdzieś 2 tygli gram na xerenie więc możelepiej zacząć podbijaćnew serv
![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() ja zebrałem ekipe, sami zaufani kumple, wiekszość z rl, ~70 lvl, reszta to kumple z tibi. Wybieramy świat i robimy polską gildie. Całkiem powarznie myślimy o zrobieniu jednej z najlepszych gildi jak nienajlepszej, piszcie sie co chcecie ale mysle że damy rade. Mamy z 15 osób (kyra,arcania,morgana) reszte sie weźmie na servie , szykuje sie ostra jazda i wiem że pokażemy co potrafimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A propos. Twój nick na Kyrze :>? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Sprzedana Postac
Stan: Niegrający
Imię: Damio Vanhalen
Poziom: 151
Skille: 95/71
Poziom mag.: 23
|
![]() Ludzie wyluzujcie ,kazdy z was twierdzi iz stworzy najlepsza gildie na servie.Ze macie takie ekipy itd.Wydaje mi sie iz ten temat niczemu nie sluzy ,zapytacie dlaczego bo watpie aby wyszla gildia z forum.Gildie nie tworzy sie od tak i przyjmuje sie osoby zaufane ,ktorym wierz ze mozesz ufac.Mowicie jestem najlepszy zrobie tam wymiote a co do czego przychodzi to nigdy nie uczestniles w zadnej wojnie.A jesli ktos traktuje wojny jako zabawe to dlugo nie pociagnie bo kiedys trafi swoj na swego.Jesli myslicie tylko o wojnach to juz widac wasza inteligencje.Wojny licza sie Stop expieniu itd.A walka czasem moze byc dla was kosztowna a najbardziej na nowych swiatach.Wbij jakis tam lvl dopiero proboj swoich mozliwosci bo co z tego ze wygracie wojne z najlepsza gildia na servie jak juz ludzie beda mieli wieksze lvle od was.W grze tej liczy sie logika ,a duzo graczy grajaca w ta gre jej nie maja.Sorry za Wyklad ,ale niektorym sie przyda.
Ide na Nowy Server ![]() Ps: Mam nadzieje |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PS: nie pamiętam Cie na wojach z Infestus i Lucrum Ira na Kyrze :> Gdyby nie hack to może i bym teraz dalej grał na Kyrze ^^ bo wojny wygraliśmy ![]() / Artehax Ostatnio edytowany przez Arte - 16-05-2006 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Only one thing i wanna say now. See ya there guyz xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Nic dodac nic ujać. Ale wojna na sam początek to już tradycja, znasz serwer na którym niebyło wojny na początku? ![]() Pare osób napisalo że robiż odzielne grupy, czy nielepiej byłoby złaczyc je w jedną dużą? Chociaż z 2 strony mniejszą iloscią latwiej pokierowac i nietraci sie kontroli... Ps. Szukajcie przyjaciuł nie tylko w sąsiedztwie ale i za granica :> Ps2. Bacik bedziesz expic tak jak na Xerenie czy zwolnisz tępo? ![]() Ps3. Kulturka żeczywiście na wysokim poziomie, trzymać tak dalej ![]() Hail Płock. Hail Xerena(Joke ![]() Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 16-05-2006 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Zoczek
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @up Calmera? ![]()
1916-2006 Historia Godna Przypomnienia! Ostatnio edytowany przez Zoczek - 16-05-2006 o 17:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Ja slyszalem (byc moze wprowadzono mnie w blad ) ze servery beda dopiero na wakacjac wiec macie jeszcze przynajmniej miesiac
a co do Xereny to domunuja tam Polacy czy moze Szwedzi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jako jeden z nielicznych powiedział narazie coś mądrego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na Xerenie, raczej Szwedzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() z jednym tylko sie nie zgadzam.. wojny trzeba traktowac jako zabawe .. bo przeciez to jest zabawa: )
pozdrawaiam wszystkich ; ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
xDD Bez komentarza ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktoś powiedział że servery będą na wakacje dopiero
sprostowanko ![]() nigdy nie było wiadomo kiedy będą nowe servery, lecz jeżeli chcesz się zobaczyć zbliżoną date, wejdz na Erig.net i sprawdz daty powstawania poszczególnych serverów. Też dało się zauważyc iź CipSoft ostatnio wprowadził system uruchamiania nowych serverów, mianowicie otwiera server w danym dniu na przykład miesiac przed dłuższą przerwą od szkoły, pracy (ferie, świeta itp), a następnie zaraz na określoną przerwe. Wychodzi na to że: Trzeba robic szybko wojne bo jak nas wyrzucą z serva to od razu walimy na wakacyjnego xDDDDDDDDDDDDDDDD (joke, nie jechac mnie ![]() a tak ogólnie to oczywiście to tylko spekulacje ![]() ![]() /Artehax /Die to blamers! Ostatnio edytowany przez Arte - 16-05-2006 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
a kto mialby Cie jechac glupolu to jest max kulturalny kanal ; D jesli cos to ktos CCi da deliaktnie do zrozumienia ze nie masz racji Yo Globus xDDDD: ** Ostatnio edytowany przez eben - 17-05-2006 o 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() @Topic
JA bym se zagrał na new serv bo na xerena już jest trocvhe zmulaście i dom~ ZJEBALO TEN SERV!!! |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
Niezamierzam i nigdy niebede stwarzał gildi opierającej sie na jakimś tam badziewskim poście , i niemysle tylko o wojnach tylko mam świadomość tego i jestem pewny że na początku new serva bedzie wojna, to nieuniknione i odpowiem na pytanie , tak brałem udział w wojnie i wiem co to znaczy. Mówie tylko że zebrałem grupe b.dobrych graczy i że pokażemy co potrafimy koleś ![]() new serv bedzie napewno do końca maja, a można sie go spoidziewać lada dzień dlatego zamawiam pacca juz Ostatnio edytowany przez jaronosk - 17-05-2006 o 00:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
MY SIE TYLKO DOMYSLAMY wiec nie mow napewno(chociaz tak samo mysle jak Ty bo ostanio serwy wychodizly po uptade i nie tylko...) |
|
![]() |