|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Komu kibicujecie?? | |||
Barcelona |
![]() ![]() ![]() ![]() |
58 | 58.59% |
Arsenal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 41.41% |
Głosujących: 99. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Atik Cetrion
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 30
Skille: 72/59
|
![]() wg mnie wygra Barca, bo po pierwsze ronaldinho
![]() ![]() Visca el Barca!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Wedlug mnie wygra Arsenal, bo:
1. Jest Henry. 2.JEst Lehman. 3.Jest Pires. 4.Jest trener Wenger <plx plx plx niech wejdzie plx plx plx> |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() 5. Jest Fabregas
6. Jest Reyes .. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() A wiecie co!?
7. JEST MASAZYSTA! 8. Liunberg. 9.Cambel. 10.No i oczywiscie Hleb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Jah Jah Barca Rlz ! Wiedziałem ze wygraja...Barcelona 4ever...piękny mecz..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() W sumie troszke fuksa miala barsa, ale taka jest piłka. I tak nie nawidze barce :<
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Byłem od początku za Barcą.
No i Barca wygrała. Zaraz się posypią zapewne bluzgi, kto tu za kim nie był i komentarze odnośnie meczu. Proponuję więc założyć nowy temat odnośnie tego meczu ![]() Pewnie mnie za to zbluzgają ![]() Pozdrawiam, LK~
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby wygrał Arsenal, wiekszosc z was utrzymywalaby, ze przez caly czas byla za nimi - eh...
Co do meczu - Arsenal był lepszy co tu duzo mowic, swietnie sie bronili, potrafili groznie zaatakowac, w przeciwienstwie do Barcelony, ktora przez prawie caly mecz nie potrafila wykorzystac przewagi 1 zawodnika. Co do 1 bramki dla Barcelony - wg mnie i pewnie wielu z was był spalony, conajmniej 1 metrowy, ale coz - nie ma sprawiedliwosci na swiecie, i wygrala slabsza w tym meczu druzyna :< Viva Arsenal ! ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz się zleci dzieciarnia pseudofanów Barcy... nie jestem wielbicielem Arsenalu, ale wolałem aby to oni zwyciężli, bo jestem fanem Realu. No ale trudno, niech się cieszą.
@up No wiesz, pierwsza bramka Arsenalu to też raczej po wątpliwym wolnym padła. Wogóle sędzia dał plamę.
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 18-05-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: ~50
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Sedzia to byl jakis idiota nie wiem co z nim jest moze to ze z norwegii ? gdyby podyktowal wszystkie wolne co powinny byc to by bylo z 3:1 dla barcy minimum. Barca zajebiscie grała arsenal niby tez ale co to za gra jak goscie siedza w 7 czy tam w 8 po strzeleniu jednej bramki tak samo bylo w jeszcze jedenym meczu co gral arsenal, albo jak grecja grala na mistrzostwach europy, lekka przesada wg mnie siedziec pod swoja bramka tyle czasu, Bardzo moze nie zagrala pieknie ale zagrala zajebiscie i to mi sie podobało
na zawsze w moim sercu Barca ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Obie druzyny sa swietne i ich gra cieszy oko. Przyjemnie bylo patrzec, jak graja
![]() Barcelonie nalezal sie puchar, zdobyla go zasluzenie, i dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Barca grala zbyt ospale - przyznaje ale jak to ujal p. Trzeciak - w ciagu 4 minut zrobili tyle ile w calym meczu, a ze sedzia jest na wpol slepy i gwizdal na korzysc Arsenalu? Chyba temu nikt nie zaprzeczy, przyklady? 1) Nie zaliczona bramka przy czerwonej kartce Lehmanna, w koncu jest cos takiego jak przywilej korzysci nie? 2) (nie)Faul na Eboue (nie pamietam jak sie pisze) przez ktory padl gol dla Arsenalu 3) Zolta kartka nie pamietam dla kogo za faul na Ljunbergu chociaz byl czysty wslizg.... itp. itp. itp.
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Faul na Eboue byl, ktos tam (nie pamietam juz kto
![]() Sedzia gwizdal pod Barcelone - zolta kartka dla Henry'ego za wslizg w pilke :| No i najwazniejsze - 1 bramka zostala strzelona ze spalonego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Oj tam i tak nie nawidze barce. Gdy by Arsenal wykorzystał swoje szanse to z barca było by krucho.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właściwie to sędzia zawalił mecz. Nie można teraz gdybać co by było, bo każdy zespół grałby innaczej gdyby np. zaliczono Barcelonie tą pierwszą bramkę, lub Arsenalowi sędzia nie dał wolnego. Ktoś tam pisał, że wylny był za pociągnięcie za koszulkę. No ale nie tak sie upada jak się jest ciągniętym
![]() Jedynym plusem zwycięstwa barcy jest bezpośredni awans Celticu do LM. Żuraw pokaże na co go stać ![]()