|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Expi jak mucha w smole.
Cisza jak huntem zasiał. Jak sobie pościelesz....przecież domku nie masz. Kto mieczem wojuje ten jest knightem. Gdzie skarb twuj tam depo twoje. Jesli wpadles miedzy nooby musisz krakac jak i one. Kazdy sobie expa skrobie. Ten sie smieje kto jest GM'em Nooby i thiefy glosu nie maja Nie ma tego zlego co by na expa nie wyszlo To byly przyslowia mojego brata ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Do wszystkich jarających się tym tematem:
Żryj glebe plebsie!! Dziękuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Dziękuję..." PS Tak mnie interesuje, jakimi Ty tematami sie jarasz? Jak zabić 3 trolle naraz, czy moze cos o zwykłych minotaurach? Jest tego duzo, i jak Ci sie nudzi to tam sobie idz i poczytaj...
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przysłowia tibijskie: wy chyba do reszty powariowaliście...Żyć bez tego nei możecie!
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Tibio kochana dla Ciebie wstaje o 5 z rana. Noc tez nieprzespana, ale dalej trenuje, postac buduje i uwazam by niedostac bana. I chodz granie w ciebie nic mi niedaje ja uparcie nieprzestaje.<<>>
Ile Wurzel zrobil skilli, Ile Del'Toro fragów zdobyli, Ile ludzi gra Cachero, Ile hacków w Era Zero, Ile expa Bubble ma,Ilewarty plecak MPA, Ile noobów jest na rooku,Tyle zyczen w Nowym roku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro...
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Szczerze mówiąc już wole tematy o trolach niż tematy tego typu. Oto szablon takiego tematu : """"założyciel: piżdźie pżyslowuja Tibiowe ![]() ktoś: tibia to bóg hehehehehehhehehe pawepek: łoł słit i najs ale superancki temacik :** teraz moje super przysłowko : juper tuper tibia jest super! comentarzo pliksor! """ ps. z tym "żarciem gleby" specialnie troche przesadziłem aby sprawdzić jaka będzie reakcja, no i wyszło szydło z worka, odrazu znaleźli się szlachetni obrońcy i popisując się wyszukanymi ripostami i uszczypkami zmieszali mnie z błotem(patrz pawepek) Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 08-06-2006 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS Nie mów ze zasypujemy sie tutaj jakimis wyszukanymi ripostami, ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem powiedzieć coś mądrzejszego niz "zryj glebe"...
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
|
![]() poje.bawszy?
![]() |
#72 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: K-ce
Stan: Niegrający
Imię: Dit May
Profesja: Sorcerer
Gildia: Toxic Boss
Świat: Candia
Poziom: 71
Skille: 19/24
Poziom mag.: 59
|
![]() Ginący Uhów się chwyta
![]() Wszystkie deady prowadzą do świątyni ![]() Nawet największemu levelowi kończą się uhy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS Proponuje skończyć ta dyskusje, bo do niczego nie prowadzi, tylko problemy z tego bedą...
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() Kto wcześnie wstaje temu pan gm nie daje...
![]() Exevo pan-czy glodny jest pan?? wiem,wiem takie se to guwniane ale zawsze cos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzień od tibi zaczynam,
od rana brazylijczyków wyzywam. Codziennie nowe umiejętności zdobywam, bo coraz lepsze monstery zabijam. Mam w tibi wielu kolegów i unikam jakich kolwiek problemów. Mieć dwusetny level to moje marzenie i jest już blisko jego spełnienie. Choć co chwila ktoś chce mi w tym przeszkodzić to i tak za bardzo nie może mi zaszkodzić. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Tibio kochana dla ciebie wstaje o 4 z rana noc tez nie przespana ale dalej skilluje uwarzam by nie dostac bana. Choc granie w Ciebie nic mi nie daje ja dalej sie nie podaje. Choc garb za plecami rosnie ja dalej zmierzam Tibijskie kraje.
Piosenka o Tibi: Poranek 8 rano nie moge spać bo musze grac na Hunta z kolegami pochandlowac Uhami rozprawic sie z Pekerami trudny dzien tibijczyka czeka mam na tibie narzeka krzeslo z lewej strony wrazie cego tibie krzeslem obronie cialem zaslonie 5 godzina oczy bolą wyloguje sie jak koledzy pozwolą trzeba sie wykazac silną wolą lvl i skille bic 10 godzin na kąpie to naprawde nic bo jestem zachartowany nagrany istny Tibijczyk Po**bany laski odstawia na drugi plan bo dziewczyne w tibi mam eee w pilke pograc nie bo czas marnuje sie po co mi koledzy w szkole same ksiarzkowe mole mam przyjaciul na Mytherze sojusznikow na Mytherze kiedy czas mam to gram a czas ciagle mam bede gral ile sil w kaputerze mam ambicje wysoko mierze chce miec lvl numer 100 grac grac to jest motto jak by bylo malo na tibie miliony sie wydawalo pacc plus itemy nie rzartuje brak sciemy Only od poniedzialku do soboty bo w niedziele na kapach ustawiam boty wszyscy koledzy ze wszystkich stron Tibia to nasz wspulny dom po co mi Mama po co mi Tata przecierz w tibi mam brata Tibia wychowuje nasz na wojownikow rzycia ulicznych pekerow tibijskich hakerow rzycie w tibi ma dwie strony bijesz lvl jestes zadowolony zabije cie jakos gnuj karzdy peker to H*J dorobie skille i bendzie moj Tibia dla ludzi z Charakterem nie grasz jestes koloego zerem sram na komunikaty w TVN I'm Sir Archero nadaje na natenie najlepszy gracz na tibijskiej arenie polacy ludzie z zasadami nie jestesmy thiefami spamerami nie gadamy z Brazylijczykami Polacy Number One cwaniakami tak miedzy nami brzydzimy sie brazylijczykami a nie jestemy rasistami hee kiedy czas mam to gram a czas zawsze mam wiec bede gral ile sil w kaputerze mam ambicje wysoko mierze chce miec lvl numer 100 grac grac to jest motto jak by bylo tego malo na Tibie milony sie wydawalo pacc plus itemy nie rzartuje brak sciemy Only od poniedzialku do osboty bo w niedziele na kapach ustawiam boty To tylko w tibi do zrealizowania szczesliwy tylko podczas expowania skilli trenowania magic lvlu nabijania gdy jestem w skole odliczam czas do grania caly backpack postaci do sprzedania na allegro domena chandlowania postaciami uhami itemami wszystko swoja wartosc ma jak w realu doszedlem do wszystkiego pomalu 30,50,112 pekowalem teraz 16 ale H*J swiat tibi jest moj I'm Sir Archero Pytcherze Antice Mytcherze tylko na Premi nie wierze paladyni rycerze do wyboru do koloru gry gram w tibie nic nie psuje mi chumoru tibia uczy mnie jak grac w realu dochodzic do wszystkiego po malu I'm Sir Archero w piosence o Tibi strzaleczka ziooom tak Yo //kiedy czas mam to gram a czas zawsze mam wiec bede gral ile sil w kaputerze mam ambicje wysoko mierze chce miec lvl numer 100 grac grac to jest motto jak by tego bylo malo na tibie miliony sie wydawalo pacc plus itemy Only od poniedzialku do soboty. THE END =] PS. To nie ja pislaem ale mi sie spodobalo i napisalem tekst na forum =] Link do Piosenki o Tibi : www.tibian.patrz.pl PS2.Troche sie rozpisalem ![]() PS3. <SORRY ZA BŁEDY ORTOGRAFICZNE>
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 101
Skille: 93/60
Poziom mag.: 19
|