|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Wlasnie wrociem z kina i musze sterdzic, ze film mi sie spodobal. Byl jednak troche przydlugi, ale to maly minus;p. Niepotrzebnie rozdmuchano cala afere z tym filmem- tylu moherow naraz w kinie nawet na pasjii nie widzialem;p. Btw Glowna aktorka rlz xD
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 23-05-2006 o 18:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @up: masz na myśli tą z Amelii? Wydoroślała chociaż trochę, czy nadal to jest takie brzydkie kaczątko?
* Ryłek stwierdza, że nie użył słowa na k... Swoją drogą ten film nieźle zarobi, dzisiaj na spotkaniach do bierzmowania ksiądz w oparciu o jakąś napisaną dla zbijania kasy książkę, mówił jakie to herezje głosi Dan Brown. I każda strona konfliktu pieprzy tu głupoty. Utwór nie warty po prostu uwagi (może się podobać na początku), choć nie zmienia faktu, że do kina pójdę. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 23-05-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() * Lasooch myśli, że Ryłek się myli, bo "kaczątko" jest na k.
A Kościół po prostu nie rozumie, że ci, którzy uwierzą na dłuższą metę w te bzdury, uwierzą w cokolwiek, a ich wiara nie jest silna. Zresztą, nikt chyba w Kościele na siłę nie trzyma, prawda? No i to kościelne oburzenie to najlepsza reklama ^^
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 23-05-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Film mi się podobał, dopatrzyłem się kilku nieścisłości (zamiast biblioteki, internet w komórce itp.). Ekranizacja odświeżyła mi trochę wiadomości z książki, która bądź co bądź była bardziej skomplikowana niż jakieś tam bzdetne pottery czy coś. Polecam!(Jest nawet pokazane oblężenie Jerozolimy
![]()
![]() – Lubi Pani seks? – Jak koń owies. Ostatnio edytowany przez templeoflight - 27-05-2006 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Dzisiaj nareszcie byłem w kinie na tym filmie
![]() ![]()
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja miałem jechać z klasą. tylko sie mamusia jednej z uczennic nie zgodziła i nie pojechaliśmy na "od da vinci"
![]()
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Adow Adan: rofl.
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Nie polecam tego filmu, szkoda kasy...książka o wiele lepsza.
Film "leci po łebkach"i w sumie otrzymujemy sieczke. Ci co nie czytali książki,a pójda na film obejrza infantylną historyjkę z której niewiele zrozumieją. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"fantastyczna" otóż nie, jak mówił krytyk litaracki Cald Brington równie dobrze "fantastyką" mogła by być Biblia czyż nie ? Po za tym jest to bardziej kryminał / thriller niż dzieło fantastyczne więc zastanów się troche topic: polecam film wszystkim, którzy myślą realnie, naukowo, a nie zagorzałym moherowcą, którzy Browna rozdarli by na strzępy. Do autora tematu, no niestety w filmie tym nie bedzie dablingu tylko takie napisiki więc zastanów się czy masz po co iść do kina. Po za tym większość z was filmu jak i ksiązki nie zrozumie, bo Brownowi nie chodziło o kolejną historię związaną z dziejami Chrystusa po zdjęciu z krzyżu, ponieważ tego typu opowieści jest niezliczenie wiele ( niektórzy twierdzą nawet iż Jezus wyemigrował do Indii, ale to już kompletna bzdura ), poczytajcie tą książke jeszcze raz tym razem z punktu widzenia autora. PS> heh, jak widać każdemu chodzi o forse frag. Gazety Wyborczej "Zagorzały kleryk ze Szkockiej diecezji Middlebourgh, który wypowiedział wojne Brownowi oraz wytwórni Sony, gdy światowy potentat jednak zaproponował mu 68 tys. euro za nakręcenie na terenie świątyni kilku ujęć do filmu, ten bez trudu ani wachania podpisał umową opiewającą ogołem na 86 tys. euro" ( 18 tys. Sony zapłaciła za użycie mnichów do 'Kodu' ) edit Cytuj:
A co do roli Langoda to imo Hanks to dobry wybór ![]()
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee Ostatnio edytowany przez Lekjam - 30-05-2006 o 16:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Dzisiaj byłem z klasą. Film ciekawy, ale niektórzy moi koledzy nie dorośli, żeby iść na ten seans. Udało mi się go obejżeć i w miarę zrozumieć.
Ale jak zwykle w kochanym Multikinie zanim zaczął się seans wypiłem wszystkie zapasy napoju ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idę w niedzielę, to się wypowiem po obejżeniu : )
Tzn. już się wypowiadałem, ale chodzi mi o moją ocenę filmu.
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
![]() |
![]() Byłem nie dawno i nie jest to takie tragiczne jak to niektórzy mówią. Ale najlepszy film to nie był. Radze wam iść na M:i:3. Dużo lepsze.