|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po 2 On tylko powiedzial o tym ze padles , a ty sie irytujesz jak male dziecko i pragniesz sie usprawiedliwic |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
![]() Najbardziej mi się podoba to ze na poczatku DS bylo grupa Pekerow ktorych wszyscy probowali zabic...A dzisiaj czyscili miasta Kyry i nikt im nie wyskoczyl .. Kyra zostala zdominowana przez grupę pekerow(w pewnym sensie) Praktycznie to tak jakby Ds mialo wladze , robia co chca .. Zabawne to jest : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Haha skoro zajebali Cie "noobki" to jestes jeszcze wiekszym Noobem ze dales sie im zajebac , padles przez swoja glupote bo sam nas nie exivowales ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() @Arystos.
Zanim.powiesz.noob.na.kogokolwiek.z.nas,spojrz.na. siebie ![]() Nie.masz.exivy?nie.zakupiles.czaru.czy.jak?ze.ktos .inny.mowi.ci.gdzie.jestesmy... Jedno jest pewne.Nie.zaslugujesz.na.taki.lvl. ![]() P.S.Dzisiaj.skonczyl.sie.ban.i.od.razu.taki.ladny. frag ![]() Nicek |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
|
![]() Nom żeczywiście , to mnie też rozwala, że ta cała mafia h lvli pada od DS, Gz dla was, a może impal przyjmiecie braxtona ;] ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny
![]()
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ~Olek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta Ostatnio edytowany przez Stanek - 06-06-2006 o 08:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Poziom: 59
Skille: 80+
|
![]() @Arystos
Widzimy.takie.posty.ale.je.ignorujemy ![]() ![]() Ty.masz.tyle.hp.co.polowa.naszej.guild.razem.wziet a.heh.wiec.nie.ma.zadnego.sensu.sie.ustawiac.bo.i. tak.nie.porownamy.umiejetnosci...A.jedyne.co.zobac zymy.to..hlvle.z.Botami ![]() -Moppy'emu.chodzilo.o.to.ze.Aeram~.lepiej.sobie.rad zil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() aha i jeszcze jedno
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Koniec mojego kazania ![]() ~Olek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do deda moze faktycznie moglem uciec ale to byla sec.. musialem odreagowac to wiec was wyzywalem , ale i tak zmienilem o was zdanie.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
n/c na tego posta, dałem ci film, widziales ze gramy bez botow, co do noobow...hmmm.... po twoim dedzie w hg bym sie na ten temat nie wypowiadał ;] wtedy to akurat twoja "lojalna swita" uciekała |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??
wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah |
![]() |