|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#61 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Po 2 On tylko powiedzial o tym ze padles , a ty sie irytujesz jak male dziecko i pragniesz sie usprawiedliwic |
|
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
musze odreagowac ,co usprawiedliwic to bylo pewne ze padne jak pol ekranu w noobach zapelnione..
padlem przez to ze bytlem zle poinformowany 1min wczesniej mowiono mi ze wy pod 3 kopa xD |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
Najbardziej mi się podoba to ze na poczatku DS bylo grupa Pekerow ktorych wszyscy probowali zabic...A dzisiaj czyscili miasta Kyry i nikt im nie wyskoczyl .. Kyra zostala zdominowana przez grupę pekerow(w pewnym sensie) Praktycznie to tak jakby Ds mialo wladze , robia co chca .. Zabawne to jest : D
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Imię: Xenezis
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 122
Poziom mag.: 69
|
Cytuj:
Haha skoro zajebali Cie "noobki" to jestes jeszcze wiekszym Noobem ze dales sie im zajebac , padles przez swoja glupote bo sam nas nie exivowales ![]()
|
|
|
|
#65 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
|
@Arystos.
Zanim.powiesz.noob.na.kogokolwiek.z.nas,spojrz.na. siebie ![]() Nie.masz.exivy?nie.zakupiles.czaru.czy.jak?ze.ktos .inny.mowi.ci.gdzie.jestesmy... Jedno jest pewne.Nie.zaslugujesz.na.taki.lvl. ![]() P.S.Dzisiaj.skonczyl.sie.ban.i.od.razu.taki.ladny. frag dzieki Aryst~ :*Nicek |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
|
Nom żeczywiście , to mnie też rozwala, że ta cała mafia h lvli pada od DS, Gz dla was, a może impal przyjmiecie braxtona ;] ^^
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
Hehe az dziwne, mala grupka pk (bo tak na poczatku bylo) rozrosla sie w spora gildie ktora sieje postrach na serwie no coz, ja jako najnizszy lvl w ds i jako knight (czyt troszq bezuzyteczny
) chce wam oficjalnie pogratulowac wszystkich fragow chlopaki ^^
|
|
|
#68 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
|
Cytuj:
![]() ~Olek |
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
p.s zobaczymy co wy na to pewnie udacie ze nie widzicie tego posta Ostatnio edytowany przez Stanek - 06-06-2006 o 09:07. |
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Poziom: 59
Skille: 80+
|
@Arystos
Widzimy.takie.posty.ale.je.ignorujemy co.nam.z.tego.ze.sie.ustawimy.i.popadamy?zauwazyle s.jakie.my.mamy.lvle? jak.nie.to.tak.dla.formalnosci.napisze.Ci.ze.sredn ia.lvl.w.DS.jest/moze.50... Ty.masz.tyle.hp.co.polowa.naszej.guild.razem.wziet a.heh.wiec.nie.ma.zadnego.sensu.sie.ustawiac.bo.i. tak.nie.porownamy.umiejetnosci...A.jedyne.co.zobac zymy.to..hlvle.z.Botami ![]() -Moppy'emu.chodzilo.o.to.ze.Aeram~.lepiej.sobie.rad zil przynajmniej cos probowal![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Użytkownik Forum
|
aha i jeszcze jedno
teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.![]() |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl Koniec mojego kazania ~Olek |
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
a co do deda moze faktycznie moglem uciec ale to byla sec.. musialem odreagowac to wiec was wyzywalem , ale i tak zmienilem o was zdanie.. |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Guest
|
Jestescie noobami i tyle !!!! Nikt wam nie ebdzie placic pekujecie w grupe z botami i myslicie ze jestecie cool nooby !!! a jak cos to uciekacie ahahha n/c
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Profesja: Elite Knight
|
@up
n/c na tego posta, dałem ci film, widziales ze gramy bez botow, co do noobow...hmmm.... po twoim dedzie w hg bym sie na ten temat nie wypowiadał ;] wtedy to akurat twoja "lojalna swita" uciekała |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Guest
|
chcesz sie ustawic nas 10 lub 5 was 20 lub 10 ?? 2 razy wjecej was bedzie to jak chetny ??
wali mnie to jak padne to padne ale musi wam to ktos powiedziec jestescie najwiekszymi ciotami na serwie !!! bo walicie 1 osobe w 20 a jak przyjda 4 osoby czy 5 uciekacie na hg hahah |
|