|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wszystko to dyktuje z zeszytu mojego brata, ktory wlasnie skonczyl profil mat-inf. Pozatym proponuje looknac program nauczania informatyki w klasach mat-inf. Doskonale przygotowanie na uniwerek, gdzie informatyka jest teoretyczna, czyli programowanie, projektowanie i analiza, obliczenia naukowe itp, itd. A praktyka? LO nie jest dla ludzi chcacych od razu po szkole pracowac. Idac do LO zakladasz, ze chcesz sie dalej uczyc, wiec po co praktyka? i z czego? z obliczen matematycznych? Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 28-06-2006 o 08:25. |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja właśnie czytam wyniki rekrutacji.
Dostałem sie do klasy, do ktorej chcialem sie dostac. Biol-Chem w LO. Nie wiem, moze mamy tutaj w Poznaniu staroswieckie poglady, ale wszyscy z ktorymi rozmawiałem uwazaja, ze jesli chce sie isc na dobre studia, wybiera sie LO... Zas konczenie nauki po samym liceum jest jak dla mnie bezsensem. Technika zawsze byly dla mnie szkolami gorszymi, dla osob chcacych konczyc edukacje po szkole sredniej. Ale porownywanie ich z zetami jest juz przesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Underground
Stan: Niegrający
Imię: Sven Samurai
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Sprawdź se.
|
![]() Osobiście wole liceum- lepsze [w porównaniu do technikum] przygotowanie do matury
i na dzień dzisiejszy patrząc więcej pojętej wiedzy z zakresu różnych dziedzin. Ale to tylko moje zdanie (: Zdecydujcie sami... Bądźcie zdrów! EuG |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: daleko...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord von Shadow
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels of Silence
Świat: Isara
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Matek
1)n/c ![]() 2 i 4)wiem co chce robić w życiu i CHODZE DO TECHNIKUM a nie do jakiegoś marnego liceum -.- 3)tak w skrócie bo sie śpiesze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() 'lepsi' bo jest taki stereotyp, że lo są lepsze. to że ja po technikum i studniach miałbym większą sznase dostać robote niż ktoś po lo jest więcej niż pewne
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() @topic
"Liceum to 4 lata fajnych imprez, ale nauczyc to tam raczej sie nic nie da" ;p Cytuj:
Say it again, say it again (We won't die) Ostatnio edytowany przez rads0n - 28-06-2006 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Dlaczego wszystko uzalezniacie od profilu szkoły?
Najwięcej i tak zalezy od was, jeżeli ktos jest głąb to nawet najlepsze lo go nie wyprostuje. Głabem mozna być z najwyższą średnią. Najwazniejsze,zeby wiedzieć czego sie chce, co sie chce robic w zyciu im szybciej to sobie uswiadomicie tym lepiej, do lo ida ludzie żaby iśc na studia...ok ale większośc z nich nie wie nawet na jakie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() technikum ROX
![]() |
#75 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
Nie spotkałem sie z sytuacją gdy fakt skonczenia renomowanego liceum było plusem wiekszym od ocen z egz wstepnych. Przedewszystkim musicie coś umieć, nikt nie padnie przed wami na kolana tylko dlatego,ze skonczyliście najlepsze liceum w kraju. Ostatnio edytowany przez Level - 30-06-2006 o 00:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Polska
Imię: Nie zdradzam
Profesja: Sorcerer
Poziom: 9
Skille: 20/27
Poziom mag.: 9
|
![]() Zdecydowanie Liceum. Powiedz sobie tak szczerze. CO masz po technikum nic oprócz zawodu i kwistka papieru. Z takim wykształcenie i tak nie przyjmącie dopracy a jak jużtak to może pensja w wysokości 500 zł będzie ci pasowała. Ja wole liceum bo i tak pójde na studia. Wy napewno po technikum zrobicie to samo, bo po szkole średniej niema nic. Nawet za granicą nie będą chcieli takiego osobnika, jedynie do zbierania truskawek. A tym co twierdzą inni, że po technikum jest łatwiej się dostać na studia bo mają już wyrobiony zawód jest totalnym idiotyzmem bo nie ma to nic do rzeczy. I tak trzeba dobrze wypaść przy egzaminie na studia a zawod ci tam nic nie pomoze tylko nabyta wiedza lekcyjna
![]() LICEUM JEST LEPSZE OD TECHNIKUM. Powyżej masz jeden solidny argument. ![]() Ja wybrałem liceum
"Marzenie nie jest tylko marzeniem, jest celem". Ostatnio edytowany przez MJowitek - 30-06-2006 o 02:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#80 | ||||