Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-08-2006, 05:07   #61
Petronov
Użytkownik forum

Petronov's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Śląsk

Domyślny

Ten temat nie mial byc porownaniem Unit z Del'Toro tylko dyskusja o walce Okhrana z Unit.
Petronov jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2006, 10:12   #62
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smichael
kolo widze ze sie znasz na dt jeszcze powiedz ze tam byles
dt zaslynelo gdy zrobilo 1 anhi z botem <cheers> taka prawda ale widze ze niedoinformowali cie
w dt nie ma botow a co z acc sharingiem etc ;> kazdy mial passy do kazdego zeby mogli jak kick sie wlogowac ...
nono DT rox
no napewno jak widze gaure to zakladam stone skina wiec wzbudzaja strach wsrod ludzi i skuncz frajerze
A Ty przeczytałes dokładnie co ja napisałem?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules
Tu chyba pisze o botach i sharingu/trapach itd itp.
Mmm, widać że Ty sie wypowiadasz o DT nic o nich nie wiedząc. Nawet nie wiesz, jak tam zdobywano eq na wojne . Wpadało się tylko na dle jak jakieś dzieci expiły <50-70, zazwyczaj bez aoli> i ubijało...
Ludzie się DT bali... jak sie taki tylko w polu widzenia pojawiał, to gran hur i w nogi. Ale, widze że Wam można tłumaczyć, że gość który stwierdził że Unit jest lepszy od DT się mylił, a ja sie to tylko staram sprostować..
Frajerze? phi...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Petronov
Gamemasterzy, to tez gracze. Skad moga wiedziec, ktora gildia jest najmocniejsza (nie chodzi mi o exp)? Maja wykresy inteligencji liderow czy jak?
Nie lubie Unit'u, ale staram sie byc obiektywny. Jesli nic o nich nie wiesz, to nie pisz. Pisz o Del'Toro, ale Unit zostaw w spokoju, ja nie bede nic pisac o Del'Toro.
Wspominasz o power abusowaniu DT i niby jak sie to ma do przewagi nad Unitem? LOL
Power abusing nie daje nikomu na wojnie extra bonusa we fragach.
Te gildie sie nigdy nie dosiegna, sa z innych serwerow, to jak porownywanie lwa z tygrysem. Na test serwerach trzymaja sie razem.
P.S
Unici pierwsi zabili Orshabaala, nastepni wykorzystywali ich taktyke.
Mmm, przedewszystkim po reakcji ludzi na forum było wiadomo kogo sie boją, nie ? A gdzie o PA pisałem jako to o bonusach w warach? Nie przypominam sobie.
Ps.
A co do Orhsa - a DT sobie Orsha nie ubiło nigdy ;-)
Gallar jest offline  
stary 09-08-2006, 13:02   #63
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny @up

Czlowieku smieszny jestes... to co z tego ze DT nikt nie zatakowal... widac ze na Isarze nie ma tak mocnych Gildi jak na Titani... Unit wygrywa z Kazdum ale oni sie nie podaja i walcza (czasami nawet z powiedzeniem ) a ty rzniesz takiego Glupa jak Osiol221 ( ale widze ze juz do niego cos dotarlo ) w porownaniu do ciebie placa ci za to ze im taki dupe lizesz bo ja nie wiem... ja osobiscie o DT nic nie slyszalem wielkiego za to o Walkkach na Titani sporo.. btw. juz ktos mowil ze Freedom to byli DT wiec...
Blood Romeragura jest offline  
stary 09-08-2006, 20:04   #64
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
ZDECYDOWANIE ma sens.
Bo ja nie wiem, co Ty w tych Unitach widzisz, lepszego niż w DT...
Czy to o tym Waszym Unicie gamemasterzy mówili że jest najbardziej znienawidzoną i najsilniejszą gildią w Tibii? Czy może o DT?
Czy to Waszego Unitu przez ładnych kilka miesięcy jakakolwiek gildia bała się zaatakować? A może tak było z DT?
Hm, no a może jak ktoś z 'normalnych' graczy Titanii widzi kogokolwiek z tego Unitu to odrazu sobie przygotowuje uhy i sie zastanawia gdzie mozna uciec... ? Ewentualnie już oblicza ile stracił..

DT to Legenda. Jakichkolwiek botów tam nie używano, jak bardzo łamano tam tibia rules czy wykorzystywało głupote wroga - to DT jest legendą, nie Unit.
Co Unit ma w sobie takiego genialnego? Kilku dobrych sorców? Czy to, że po prostu nie trafił im sie jeszcze odpowiednio przygotowany i mocny przeciwnik?...

Mm, czy to znaczy, że Unit nie walczył w open battle?
Może i nie na miejscu pytanie, ale warto się zorientować w sytuacji.

Nie przesadzaajmy, nie po summer update '06 gdy każdy ma perfekcyjnego bota, double ue takich sorców nie jest już aż takie potężne. No chyba, że na 80-90lvla, ale to gdzie taki ma łeb że sie pcha pod dwóch 140 ms...
unici zawsze unikali open batle i nawet kiedy na open batla sie zgodzili to mieli plan jak atakowac, co do ich sorcow ogólnie mowilem ze maja dwoch na ponad 140 levie, niec no ci powiem z pamieci Latuz ma 177 gaura ma 144 fumlan to druid ale ma 135 lev vazz ma chyba 135 maja tez joel backmana 109 avanil daenor 109 frida osv 104
na przeciw temu wychodzi nasz sumer 133 lev i.... tyle :> perfect bot czy nie widzisz ta malutka roznice? sami ich sorcowie zadaja ogromny dmg w combach do tego palki po 130 lev a my nie mamy z czym wyskoczyc, mimo to ostatnio padl oidor 125 elite ktorego zabilismy z jednym 80 lev sorcem uwazam ze to sukces;]
stary 10-08-2006, 00:30   #65
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
unici zawsze unikali open batle i nawet kiedy na open batla sie zgodzili to mieli plan jak atakowac, co do ich sorcow ogólnie mowilem ze maja dwoch na ponad 140 levie, niec no ci powiem z pamieci Latuz ma 177 gaura ma 144 fumlan to druid ale ma 135 lev vazz ma chyba 135 maja tez joel backmana 109 avanil daenor 109 frida osv 104
na przeciw temu wychodzi nasz sumer 133 lev i.... tyle :> perfect bot czy nie widzisz ta malutka roznice? sami ich sorcowie zadaja ogromny dmg w combach do tego palki po 130 lev a my nie mamy z czym wyskoczyc, mimo to ostatnio padl oidor 125 elite ktorego zabilismy z jednym 80 lev sorcem uwazam ze to sukces;]
To się robi ms specjalnie, aby sie zemscic ;d, jakby tak 2/3 okhrany zrobiło sorców 90+, to by dopiero było ... ;P
może kiedyś, teraz nie trudno o exp, z czego mi koledzy mówili to se spokojnie można zająć expowisko, wiec powodzenia ;p
stary 10-08-2006, 10:13   #66
Gallar
Zbanowany

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blood Romeragura
Czlowieku smieszny jestes... to co z tego ze DT nikt nie zatakowal... widac ze na Isarze nie ma tak mocnych Gildi jak na Titani... Unit wygrywa z Kazdum ale oni sie nie podaja i walcza (czasami nawet z powiedzeniem ) a ty rzniesz takiego Glupa jak Osiol221 ( ale widze ze juz do niego cos dotarlo ) w porownaniu do ciebie placa ci za to ze im taki dupe lizesz bo ja nie wiem... ja osobiscie o DT nic nie slyszalem wielkiego za to o Walkkach na Titani sporo.. btw. juz ktos mowil ze Freedom to byli DT wiec...
Zamilcz chłopcze, prosze. Przeczytaj wszystkie moje posty, dowiedz się kiedy DT było w pełni sił, a potem sie tutaj wypowiadaj ;F...

@Kajzer: mmm, jeśli starają się unikać open battle, to to ni mniej ni więcej znaczy, że to jest ich słaby punkt.
Co do tych sorców, pisałes 140+, nie przypuszczałem ze jeden ma 177;s
W tym wypadku szala sie zdecydowanie na ich korzyść przechyla, co niezmienia faktu że o wiele łatwiej jest się teraz po takowych UE wyuhać. Jeśli jeszcze będzie się można uhać oczywiście.

@Martinesz: Ha, haha. Nie wiem czy wiesz, ale takiego MSa na takim lvlu nie robi sie w miesiąc : ]

@Down:
Jeden - ile mam do cholery pana tłumaczyć, że to co było na Titanii to NIE było drzewne DT... heracles i basso.. pff...

Ostatnio edytowany przez Gallar - 10-08-2006 o 16:45.
Gallar jest offline  
stary 10-08-2006, 12:23   #67
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal.
2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci.
3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...?
4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse?

Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow

Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci...
Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia

//Mori
Morii jest offline  
stary 10-08-2006, 18:02   #68
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Zamilcz chłopcze, prosze. Przeczytaj wszystkie moje posty, dowiedz się kiedy DT było w pełni sił, a potem sie tutaj wypowiadaj ;F...

@Kajzer: mmm, jeśli starają się unikać open battle, to to ni mniej ni więcej znaczy, że to jest ich słaby punkt.
Co do tych sorców, pisałes 140+, nie przypuszczałem ze jeden ma 177;s
W tym wypadku szala sie zdecydowanie na ich korzyść przechyla, co niezmienia faktu że o wiele łatwiej jest się teraz po takowych UE wyuhać. Jeśli jeszcze będzie się można uhać oczywiście.

@Martinesz: Ha, haha. Nie wiem czy wiesz, ale takiego MSa na takim lvlu nie robi sie w miesiąc : ]

@Down:
Jeden - ile mam do cholery pana tłumaczyć, że to co było na Titanii to NIE było drzewne DT... heracles i basso.. pff...

nie kumasz chyba ja gram na titanii i jestem w gildii ktora walczy z unitem i jest tylko 1 sorc z 177 levem na titanii jest to latuz i jest po stronie unitu oni maja 10 sorcow a my mamy 2 jest roznica? -.-
stary 10-08-2006, 18:26   #69
Gothican
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
Gothican ma numer GG 8498037 Gothican ma login Tlenu onil100@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii
Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal.
2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci.
3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...?
4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse?

Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow

Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci...
Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia

//Mori

Z tego co slyszalem to Ty pierwszy blokowales demony dla Unitu i za to Cie okradli ...
A co do Twojego odejscia od okhary to chyba dla nich nie jest zbytnia strata bo i tak nigdy prawie nie brales udzialu w walkach
Mam nadzieje ze jakims cudem Kazadum wygra i zobaczymy jak sobie bedziesz swobodnie expil =)
stary 10-08-2006, 18:36   #70
Gallar
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
nie kumasz chyba ja gram na titanii i jestem w gildii ktora walczy z unitem i jest tylko 1 sorc z 177 levem na titanii jest to latuz i jest po stronie unitu oni maja 10 sorcow a my mamy 2 jest roznica? -.-
Minimalna. Synchro na 10 ue im raczej nie wyjdzie, a jak ktoś nie umie się/ma za mało hp zeby się wyuhać po jednym/dwóch UE, to ja przepraszam ale sie na wojne nie powinien pchać.
Gallar jest offline  
stary 10-08-2006, 18:51   #71
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gothican
Z tego co slyszalem to Ty pierwszy blokowales demony dla Unitu i za to Cie okradli ...
A co do Twojego odejscia od okhary to chyba dla nich nie jest zbytnia strata bo i tak nigdy prawie nie brales udzialu w walkach
Mam nadzieje ze jakims cudem Kazadum wygra i zobaczymy jak sobie bedziesz swobodnie expil =)

Cos slyszales a nic nie wiesz , wiec lepiej nie komentuj slowo Demony a Demona to jest " mala roznica. Malo nie blokowalem tylko expilem sobie, kazdy wie ze druidzi dobrze lecza i to jest tani exp

a wygladalo to mniej wiecej tak
http://rapidshare.de/files/26458749/...rd_xp.rec.html

Ostatnio edytowany przez Morii - 10-08-2006 o 18:53.
Morii jest offline  
stary 10-08-2006, 21:40   #72
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Cos slyszales a nic nie wiesz , wiec lepiej nie komentuj slowo Demony a Demona to jest " mala roznica. Malo nie blokowalem tylko expilem sobie, kazdy wie ze druidzi dobrze lecza i to jest tani exp

moze nic nie wiem nie bylem nie moge miec pewnosci :S
ale i tak trudno jest zrozumiec dlaczemu im 2 raz zaplaciles
stary 11-08-2006, 08:13   #73
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Domyśl się ^^
Master Vilum jest offline  
stary 11-08-2006, 13:36   #74
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:

Jestes kretynem i zrozumiec nie mozesz Tobie latwo byloby zostawic chara na 150lvlu?? Nie sadze! Wiec lepiej sie zamknij. Napewno wielu ludzi gdyby mialo okazje zrobilo by tak samo.

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline  
stary 11-08-2006, 15:03   #75
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torpedo
Jestes kretynem i zrozumiec nie mozesz Tobie latwo byloby zostawic chara na 150lvlu?? Nie sadze! Wiec lepiej sie zamknij. Napewno wielu ludzi gdyby mialo okazje zrobilo by tak samo.
Zrobiłoby tak ale pomagać przeciwnikowi bic kumpli? chyba nie ....Jakbyloby mu szkoda chara to by wyplacil sie z wojny wogole i gralby bez wojny
stary 11-08-2006, 18:13   #76
Br~
Guest

Domyślny

Po-1 aby Morit stał w pzcie to kazadum musi wygrac wojne w co watpie no szanse zawsze jakas maja ale jest ona jak 100 do 10.
PO-2 fusion nie dolaczy sie do wojny przeciwko unitowi bo tam sa prawie same nooby ( jest pare wyjatkow), jak by fusion dolaczyla sie do wojny przeciwko unitowi to napewno wiekszosc z nich odeszla by z gildi;]

stary 11-08-2006, 18:22   #77
Master Vilum
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Br~
Po-1 aby Morit stał w pzcie to kazadum musi wygrac wojne w co watpie no szanse zawsze jakas maja ale jest ona jak 100 do 10.
PO-2 fusion nie dolaczy sie do wojny przeciwko unitowi bo tam sa prawie same nooby ( jest pare wyjatkow), jak by fusion dolaczyla sie do wojny przeciwko unitowi to napewno wiekszosc z nich odeszla by z gildi;]
Potwierdzam
stary 11-08-2006, 18:47   #78
Gothican
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torpedo
nie odzywaj sie, nie jestes obiektywny

fakt jest faktem, pomaga Unitowi, zdradzil qmpli ;f
stary 11-08-2006, 19:31   #79
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny lul

gosc wiem co robi =] HAIL UNIT !!
Blood Romeragura jest offline  
stary 12-08-2006, 01:00   #80
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:

czego zaprzeczasz? blokowales demony fummlanowi ...
zdradziłeś kumpli i tyle, niedługo pewnie sie okaże że byłeś szpiegiem tak jak al pitus, religa itp. ehh... polish player

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania