![]() |
#62 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mmm, widać że Ty sie wypowiadasz o DT nic o nich nie wiedząc. Nawet nie wiesz, jak tam zdobywano eq na wojne ![]() Ludzie się DT bali... jak sie taki tylko w polu widzenia pojawiał, to gran hur i w nogi. Ale, widze że Wam można tłumaczyć, że gość który stwierdził że Unit jest lepszy od DT się mylił, a ja sie to tylko staram sprostować.. Frajerze? phi... Cytuj:
Ps. A co do Orhsa - a DT sobie Orsha nie ubiło nigdy ;-) |
|||
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() Czlowieku smieszny jestes... to co z tego ze DT nikt nie zatakowal... widac ze na Isarze nie ma tak mocnych Gildi jak na Titani... Unit wygrywa z Kazdum ale oni sie nie podaja i walcza (czasami nawet z powiedzeniem
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na przeciw temu wychodzi nasz sumer 133 lev i.... tyle :> perfect bot czy nie widzisz ta malutka roznice? sami ich sorcowie zadaja ogromny dmg w combach do tego palki po 130 lev a my nie mamy z czym wyskoczyc, mimo to ostatnio padl oidor 125 elite ktorego zabilismy z jednym 80 lev sorcem uwazam ze to sukces;]
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
może kiedyś, teraz nie trudno o exp, z czego mi koledzy mówili to se spokojnie można zająć expowisko, wiec powodzenia ;p
![]() |
#66 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Kajzer: mmm, jeśli starają się unikać open battle, to to ni mniej ni więcej znaczy, że to jest ich słaby punkt. Co do tych sorców, pisałes 140+, nie przypuszczałem ze jeden ma 177;s W tym wypadku szala sie zdecydowanie na ich korzyść przechyla, co niezmienia faktu że o wiele łatwiej jest się teraz po takowych UE wyuhać. Jeśli jeszcze będzie się można uhać oczywiście. @Martinesz: Ha, haha. Nie wiem czy wiesz, ale takiego MSa na takim lvlu nie robi sie w miesiąc : ] @Down: Jeden - ile mam do cholery pana tłumaczyć, że to co było na Titanii to NIE było drzewne DT... heracles i basso.. pff... Ostatnio edytowany przez Gallar - 10-08-2006 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Wyjasnijmy kilka faktów;
1) Kobyl ukradl mi eq, reszta zaczela robic glupie problemy na Morganie( jako powod podali titanie), wiec nie bede raczej im pomagal. 2) Co do Dt i Unit, Jak juz mowilem Dt gralo na Titani ( heracles ,basso i paru innych) i niestety przegrali z kretesem to jezeli chodzi o porownanie zdolnosci. 3)Czemu uciekalismy w Veno?, Dragan byl sam onine i oberwal z sd a cala okhara sie lognela, nie potrafili nawet pz locka utrzymac i kogos zabic chwala za to ze z carlin przebieglismy do Veno dragow, nieporadnosc okhary czy ...? 4)Realne szanse sa takie ze Unit posiada w obecnej chiwli 5 krotnie wiekszy sd power od okhary wiec kto upatruje tutaj jakies szanse? Dodam ze ostatniej nocy nawet Garimo byl online z cala ta banda i NIE wyszli do walki na 5 czy 6 Unitow ![]() Co do podejscia Okhary bylem tam i znam ta ogranizacje a raczej jej totalny brak za dobrze, kazdy atak przygotowywany jest z kilkudniowym wyprzedzeniem co uniemozliwia szybka zmiane planu , w dodatku gdy po mass logu za duzo Unitow lognelo sie odrazu padal rozkaz " RUN TO PZ!" Co do Ab, jakim cudem NIE zabiliscie Kidneo?0o na to odpowiedz zna chyba tylko ten do góry. Badzcie realistami , Moze gdybyscie mieli porownywalna sile, ale nawet sucha statystyka mowia sama za siebie nie wlaczajac juz umiejetnosci... Podobno mam hunta od okhary ale jakos expie swobodnie , co wiecej nikt nawet mi tego zbytnio nie utrudnia ![]() //Mori |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie kumasz chyba ja gram na titanii i jestem w gildii ktora walczy z unitem i jest tylko 1 sorc z 177 levem na titanii jest to latuz i jest po stronie unitu oni maja 10 sorcow a my mamy 2 jest roznica? -.-
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Z tego co slyszalem to Ty pierwszy blokowales demony dla Unitu i za to Cie okradli ... A co do Twojego odejscia od okhary to chyba dla nich nie jest zbytnia strata bo i tak nigdy prawie nie brales udzialu w walkach Mam nadzieje ze jakims cudem Kazadum wygra i zobaczymy jak sobie bedziesz swobodnie expil =)
![]() |
#70 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cos slyszales a nic nie wiesz , wiec lepiej nie komentuj slowo Demony a Demona to jest " mala roznica. Malo nie blokowalem tylko expilem sobie, kazdy wie ze druidzi dobrze lecza i to jest tani exp ![]() a wygladalo to mniej wiecej tak http://rapidshare.de/files/26458749/...rd_xp.rec.html Ostatnio edytowany przez Morii - 10-08-2006 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
ale i tak trudno jest zrozumiec dlaczemu im 2 raz zaplaciles
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Jestes kretynem i zrozumiec nie mozesz ![]()
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Po-1 aby Morit stał w pzcie to kazadum musi wygrac wojne w co watpie
![]() PO-2 fusion nie dolaczy sie do wojny przeciwko unitowi bo tam sa prawie same nooby ( jest pare wyjatkow), jak by fusion dolaczyla sie do wojny przeciwko unitowi to napewno wiekszosc z nich odeszla by z gildi;] |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() fakt jest faktem, pomaga Unitowi, zdradzil qmpli ;f
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() gosc wiem co robi =] HAIL UNIT !!
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czego zaprzeczasz? blokowales demony fummlanowi ... zdradziłeś kumpli i tyle, niedługo pewnie sie okaże że byłeś szpiegiem tak jak al pitus, religa itp. ![]() ![]()