|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba się wam nowy update? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
92 | 40.71% |
Nie |
71 | 31.42% |
Najlepsza rzecz jaką widziałem/am w tibi |
14 | 6.19% |
Najgorsza rzeczy jaką widzialem/am w tibi |
24 | 10.62% |
Nie mam zdania |
25 | 11.06% |
Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Jak pojawiły się pierwsze pogłoski o update prawie wszyscy się podniecali. Teraz kiedy update nastąpił, wielu jest zawiedzionych... no cóż są + i -.
Mi osobiście update się podobał (ładna grafika, fajne nowe monsterki, no i nowe miasto - do którego i tak nie wejdę bo nie mam PACC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Według mnie nikt na nowym update nie stracił. Będę bronił swojego stanowiska do końca. Jak słabsi gracze stracili? Teraz przynajmniej każdy wie gdzie ma do jakiego lvl expić.
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Nowy update bardzo mi sie podoba i dobrze ze np. Gs biega 2 razy szybciej bo wczesniej ganialem palladynem na pohu chociaz sam mialem lvl 30 to wkurzalo mnie jak biegaly inne 30 lvle a teraz high lvlowce maja chociaz spokoj bo wszyscy boja sie gsow ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gs jest najbardziej zabójczy nie na poh'u tylko na drodze z Venore. Ginie tam wiele osób, nie tylko palladyni. Czy uważacie, że jest to w porządku?
Proponuję zatanowić się dlaczego palladyn został nazwany palladynem, a nie knightem II. Przyczyna jest prosta: palladyn atakuje na odległość więc zmuszenie go do walki wręcz jest głupotą. Co do występowania gs'w w innych miejscach to nie znam palladyna, który na 30 lvlu wskoczy do dziury z 2-3 gs'ami. Tylko na poh'u można (było) spokojnie uciekać przed bestiami. Ostatnio edytowany przez Stern - 15-08-2004 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nadal uważam , że przyspieszenie GSów pozytywnie wpłynęło na grę. W końcu te kilkaset expa piechotą nie chodzi i trzeba zapolować na nie z blokerem(jeśli się ma niższy lvl) , a co do lurowania... nie jest już ono takie łatwe i bardzo dobrze.
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gram teraz i nie mogę wyjść z Venore (a razem ze mną kilkanaście osób) bo koło mostu jest zlurowany gs. Na drodze leży pełno zwłok. Głównie magów i druidów ~11 lvl, którzy wyruszyli z miasta na expa. Czy myślicie, że oni są zadowoleni z update'u?
Wcześniej sam bym go wykończył, a tak musimy czekać na kogoś, kto da radę to zrobić. Ludzie tracą podwójnie: - exp bo zginęli, - czas, który normalnie wykorzystaliby na trening lub expienie. re: Yavalion Szli do jaskini trolli lub rotów. Zgadzam się z tym, że i tak nie przeżyliby spotkania z gs'em. Chodzi jednk o to, że teraz gs'y lurowane są znacznie częściej niż wcześniej. Jeden z druidów zginąl tam dwa razy w czasie kilkunastu minut. W tym czasie przechodziło tam kilku palladynów, którzy wcześniej daliby radę pająkowi (teraz byli tylko pokarmem). W dodatku dochodzi teraz do takich sytuacji: gość na ~80 lvlu luruje gs'a i "zostawia" go na drodze, po pewnym czasie wraca, zabija go i zbiera przedmioty z ciał postaci (na 30-40 lvl'u noszą często ciekawe rzeczy). Wcześniej nie dochodziło do takich sytuacji właśnie dlatego, że gs był łatwy do ubicia przez palla, a pozostali mogli przed nim uciec. Nie twierdzę, że wzmocnienie potworów było złym pomysłem. Zły jest tylko sposób w jaki tego dokonano, nie zastanawiając sie zupełnie nad skutkami. P.S. Chciałbym podziękować osobie, która przyznała mi pierwszy punkt reputacji ![]() Ostatnio edytowany przez Stern - 15-08-2004 o 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Ja myslalem, ze po tym update to wszystko sie zmieni na lepsze, a tu wrecz przeciwnie, jedynie grafika jest nieco lepsza, ale potforki sa "lepszone" w sile - beznadzieja
![]() Pozdrówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() sry ale nie bede czytal all postwo (restart serwa sie konczy
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Mi sie ten up-date bardzo bodoba w kocu cip-team wyrowanl szanse bo pallkowie miali za latwo w 2 dni pallkiem zrobilem skill 64/54 a po 5 dniach maielm 18lv i 66/54 tylko 3lv ,to jakis jeden dzien i bym mugl na gs-ki smigac za co 900 expa jaka inna profesja moze tak szybko robic takiego expa?I z gs wypadaly dobre rzeczy czyli pallek mial i kase i expa dlatego jestem za up-date tera sznase za wyrownane GS-wali utai hur ^^ i orc berserker tez i jest git dlamnie jest tylko 1 minus w up-date ze bh wysysa mane bh zawsze byl dos grozny dal sorcow ale tela jest anwet nieoplacalny bo se runek nie mozna robic
![]() (no troszke sie rozpisalem mam nadizej ze nie namieszalem zbytnio....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Potwory silne ze hej.Na co teraz do holery chodzic??Na dwarfy i roty??
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() CZłowieku wiesz co było na isarze po updacie?Q**** gs mnie zabił/fu** musze znaleźć nową miejscówe do expa.Mi sie ogólnie podobają kamyki i nowe potwory.Ale z tą siła z starych to lipa
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() minusy:
- mocniejsze potworki (mam problemy z hunterkiem ![]() -jest w wiekszosci dla pacc'a plusy: +grafika sie polepszyla +szybsze sprzedawanie loota +moze za 2 lata nowe przedmioty do nas (free acc) dojda ![]() Zawsze powtazam: "Co nas nie zabije to nas wzmocni" ![]() wiec jeszcze nie zginelem (farciaz ze mnie ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() |
![]() Ogólnie nie mam zastrzeżeń do nowego update ale chociaż cobry mogłyby być dla facców a gsy chociaż odrobinę wolniejsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Mam pacca i dzięki nowemu miastu i jego okolic zyskałem nowe expowiska.
Są nowe ciekawe potwory a gs jest wymagający bardziej co stawia poprzeczkę wyżej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
|
![]() Uwazam ze nowy update jest na poziomie.. wszyscy maja racje ze potworki sa troche przesadni silne ale tak moze byc... lecz neistety darashia ktora jest zmieniona wyglada OKROPNIE
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() Według mnie tego update by mogło nie byc bo dla faccow to tylko daje wyglad i to ze jest ktos drutem czy sorciem to moze sobie przywołac scaraba,larwe itp.Ale takto to jest jeden wielki minus bo nie które potwory są lepsze =/. Co z tego ze drzewa ladniej wygladaj jak teraz na gs-a trzeba miec 40 + level bohy itp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: Szczecin -> Polska (Venore -> Isara)
![]() |
![]() Przesada !!! poprzedni update był zbedny, ale ten to juz jest bez krzty sensu
Potwory na których jak do tad mozna bylo spokojnie expic bez zmartwienia o zycie staja sie <bardzo> silne i walka z nimi siega mazen. Nowe grafiki OK. Stare byly czasami lipne, ale oby zmiany nie byly zaduze. nowe miasto i nowe potwory na premium landzie sa dostepne dla "wybrancow", ktozy moga tam sie dostac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Krzyżak
|
![]() Fajnie, że nowa grafika. Fajnie, że nowe tereny (i tak z tego nie mogę skorzystać). Fajnie, że nowe potworki. Fajnie, że nowe itemki. ALE PO CHOLERE ONI ULEPSZALI STARE POTWORY! NIE MOGLI ICH ZOSTAWĆ W SPOKOJU? Ide se na takie Amazonki w dzien po up date z dwoma uhami bo mi sie konczyły a tu co? Amka mi hity po 20 jedzie! Byłem poporstu ws szoku! mogli chociaż uprzedzić bo o mało co nie zginąłem przez to... Po z grafą Up date SUXX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Sluchajcie! Mialem przerwe przez prawie caly Lipec w "spielaniu" w tibie, wlaczam dzis gierke, loguje sie i co? o malo bym z fotela nie zlecial
![]() GRAFA normalnie SUPER i nowe miasto i ogole itemki nowe i potworki! Tibia sie ciagle rozwija i oby tak dalej ale... jest tez ta druga strona medalu ![]() Jak ja kochalem boc Beholderki! tera to juz nie przyjemnosc a stres... Wlaze se do Bh kolo KazZ a tu NIESPODZIANKA! Btw. ale tu sie pozmienialo uhuhuu... i w ogole jaka reputacja... MOJ USMYSL TEGO NIE OGARNIA ![]() |
![]() |
![]() |