|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Jestem jak najbardziej za. Miejsce gdzie można podyskutować o książkach, pomysłach na przygodę, zapowiedziach growych. Miejsce gdzie będzie można popytać się kiedy wyjdzie Fallout 3. Jak najbardziej za.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down: Yeah, kapuje.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-09-2006 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Yoh tak wogole to ta grupa EP jest denna, jak byłem w niej jakies 5~ miechów temu to miała 5 czy 6 podfor o jakichś 5-6 grach i tyle -.-'. A do tego Yoh czy ty kapujesz ze tam mozna by było pogadac tylko o grach z serii cRPG? Zadnych innych?
Ostatnio edytowany przez Sashion - 24-09-2006 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Krzyżak
|
![]() Dobra chłopcy! Nie kłócić się. Yoh Asakura - czasem tak bywa. To, że jedna grupa wypiera inną bo ma bardziej interesującą tematykę albo poprostu jest lepiej prowadzona. Moja grupa jeszcze nawet nie powstała, a Ty już pierniczysz farmazony, że o grach trzeba mówić w EP. Mniejsza.
@Topic: PW do Droma właśnie poszło! Trzymać kciuki za powodzenie całej sprawie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Kolejna grupa, ktora po jakims czasie bedzie skazana na wymarcie. Co do autora - pierw piszesz, ze ma byc o fantastyce, a nastepnie wypisujesz praktycznie same przyklady fantasy... Pozniej jest burkanie o wlasnej stronie, na ktorej przeciez mozna zrobic tez forum. Wiecie jak to bedzie wygladac? Zrobicie sobie grupe, dacie sobie podpis pod nick, w prywatnym podforum pozakladacie sobie odpowiednia ilosc tematow, pociagniecie kazdy z nich na max pare stron i na tym sie przygoda zakonczy. Jestem na nie.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Jestem za
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Radix
Manga & Anime Otaku wiecznie żywe ^^ Ale szczerze. Nie ma sensu bo padnie... Po co bo padnie... Nie ma co się silić, bo to sie skończy... Ta grupa posiedzi miesiąc i będzie koniec... Wszystko przemija, ale czy to powód by nic nie robić?
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() EP ssie =.= Wywalili mnie za drobną pomyłkę :> A ze mną ta grupa by nie wygasła(Nie wiem jak tam teraz jest,ale przecież od zaraz moge wymyślić ze 5 sensownych tematów,w których userzy chętnie by się wypowiedzieli)
@ DOWN Może potraktowałeś tego posta jako żalowaty szpan małego dzieciaczka,ale taka jest prawda.Zdziwił bym się baaaaardzo gdyby grupa wymarła,przecież jest o czym pisać.A za czasów mojego pobytu tam userzy jakoś nie mieli ochoty pisać tematów. Mam nadzieję że to się zmieniło
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 25-09-2006 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() @up
O cholera jasna... Yoh! On jest naszą jedyną szansą! Bez niego Drom zgładzi naszą grupę... Zmieniło, i to bez twojej ingerencji. Ostatnio edytowany przez Kele - 28-09-2006 o 07:12. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Wpiszta mnie.
![]() |
#73 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Oui. Jestem za, a teraz gdzie moja lapowka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Świat: Berylia
![]() |
![]() Jakby co, to ja się pisze.
@up: Dlaczego twierdzisz, że nic z tego nie będzie ![]()
Pamiętaj: Ostatnio edytowany przez Marixon - 25-09-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Krzyżak
|
![]() @Radix:
No tak, bo po co robić cokolwiek, nie? Najlepiej niech wszyscy wszystko oleją i będzie wtedy b. ciekawie. Wiem, że można zrobić forum na stronie ale takich for jest od groma i ciut ciut. Robię tą grupę dla Was. Żeby to userzy Tibii.pl mogli z tego sobie korzystać i żeby było to tu i tylko tu. Strona jest swojego rodzaju rozszerzeniem tego. Już pisałem, że takie MTA też ma swoją stronę - i nikt się jej nie czepia iw szyscy są zadowoleni. Czepiasz się jej jakby Ci przeszkadzała zi0muś. Ale mniejsza. @Topic: Cały czas czekam na decyzję Droma. Ostatnio edytowany przez Glamri - 25-09-2006 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem, czy znajdziesz tylu dyletantów (to słowo kiedyś nie miało pejoratywnego znaczenia, a było pozytywnym przeciwieństwem eksperta) na forum, żeby to pociągnąć do hepi endu.
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Świat: Berylia
![]() |
![]() I co z tą grupą?
|
![]() |