|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W tej czesci jest pare bledow ortograficznych i literowek, poza tym wklejaj napisy bo zrobieniu efektu zeby nie byly rozmazane. Jak chcesz mozesz mnie wziac do jakiejs roli.
|
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Fake całkiem fajny
![]() ![]() Ocena tak 7/10 ![]() Jak jeszcze kogoś do fake potrzebujesz(widziałem jedną osobę zgłaszającą się do konkretnej roli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() zglaszam sie na tego 2go co pomogl nick: Jakku
Ostatnio edytowany przez Zeberek - 08-04-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Jest next part
![]() ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Komentowac ![]() Jak ktos chce sie zglosic to jeszcze nie jest zapozno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() hm...cos strasznie chaotycznie... 8/10 bo fajny...ladne grafy spoko outy fajny luk ma ten sezu... rob dalej ! szkoda tylko ze gdzies nicki pozabieralo... nicki dawaj nicki...wszedzie do kazdej postaci nick(chyba ze to jakis zwykly przechodzien czy wiesniak...ale dla wazniejszych postaci musisz nicki dawac[sezu i koper czesto nickow nie maja])
Ostatnio edytowany przez Zeberek - 09-04-2007 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ten fake był znośny dopuki nie znalazł się w nim ten człowiek o pseudo-japońskim imieniu...
A tak ogólnie powiem żę jest nienajlepiej, wogule sie nie starasz... Co z tego że są efekty, no co z tego? Patrząc na te puste tła, fabułę w której tak nie wiele sie dzieje ( i ten durny japoński nick pośród ludzi z którymi zawsze kojażyłem ten dział), już nawet odpuszcze ci brak nicków (co mi tam pewnie miałeś powód), odpuszcze ci nawet dziwny efekt w czwartej scenie, byle by te wszystkie błędy które wymieniłem nie znalazły się w następnym odcinku... Btw. Chyba za dużo wypiłem...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 09-04-2007 o 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A tak w ogole poco maja miec nicki jak walcza? Zeby trudniej bylo cos zobaczyc? Dla mnie lepiej wyglada bez nickow. P.S. Wiecej komentow plax |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Zajebisty fake... Ale jeszcze nie spotkałem doskonałego fake na tym forum (nie licząc End of Archont
![]() 9-/10 (linie w paincie sux ;[)
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Niezły fake daje 9/10
Jakby bylo mozna chcialbym dostac rólke |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Kozy
|
![]() efekty specjalne 2 za staranie, fabuła 5+,dialogi 4
ogólne wrażenie 4- Te części są strasznie krótkie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @up & up2
Argh...to już nawet na wczasach nie można odpocząć od archeologów? -.- Btw. Pobierowo to takie pieprzone zadupie...ale kawiarenkę mają. xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta