|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() A oto Moj nowy fake
1 czesc ->TU 2 czesc ->strona 3 3 czesc ->strona 4 4 czesc ->strona 6 5 czesc ->strona 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nastepne czesci beda w miare Moich mozliwosci oraz jak beda pozytywne komenty. COMMESTS PLAX! ![]() Ostatnio edytowany przez Omega Ziom - 09-04-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Średniaste do bólu. Jak się rozkręci to ocenie, standardowa fabuła, nie ma co oceniać.
BTW. Ej wyślijcie mi ktoś Painta na [email protected] plz ![]() Ostatnio edytowany przez Zając - 01-10-2006 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Niezłe, daj mnie tam ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Sredniawe ;> Niemiales co dac tam zamiast tych fontan? Mogles drzewa dac... te budynki sa jakies pustawe... xD
Fabula- a co ja bede mowil? Fajna bo innej niema xD Grafika- Co TY zrobiles? :> Sklejanie- Wiele do zyczenia... Ogolem: 6/10 ;> More plx? PS. WIdac mnie tam!! MauhauahaU!!! Jak zgine Omega... ;>
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 01-10-2006 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Hmmm...spoko fake, zapowiada się ciekawie. Chociaż graficznie nie wygląda dobrze...Pustawe tła się wydają strasznie, poprawił byś to (ładny portal)
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ogien zrobiony na GIMP'ie.
Kolo domu Kopera sa tylko fontanny bo to jest aleja fontann. Nastepna czesc postaram sie zrobic vardziej estetycznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @3up
Debil... @Wardi Czy ty zrobisz wszystko, żeby w każdym fake na forum wystąpić? @topic No cóż, fabuła nie zapowiada się oryginalnie. Graficznie słabo (kwadratowe domy i brak nicków u ludzi...), sklejki nienajlepsze (równo jak od linijki... to fake czy zadanie matematyczne?), ortografia... bardzo źle nie jest, ale dobrze też nie (pujde...)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoxor fake tylko tam z tymi fontannami przesadziles i pusto w "domkach" (?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mat Kajfuszki
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 27
Skille: Fish.44
Poziom mag.: 32
|
![]() troche jest błędów ortograficzych a tak to spoko czekam na 2 część(i na następne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Wow... Podoba mi się coś ala Piaski czasu ;] (To jest myśl ;> Jak skończe Odrodzenie to sprbuje zrobic Fake podobnego do Piaski czasu
![]() Narazie oceny nie dam ;> ( Hmm... Przecież nigdy jej nie daje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ratowanie świata: a fe! Czy wy nie macie innych pomysłów? Może i inaczej ten świat ratują, ale to sie robi nudne.
Grafika taka sobie. Puste domki. Brak podpisów nad gostkami w mieście. Narazie bez oceny.
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
Tak szczerze mówiąc to zawsze na końcu się okazuje, że świat ma byc uratowany -.- @Down Przepraszam chciałem napisac przeważnie ;PP ![]() Ostatnio edytowany przez Sezu - 01-10-2006 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
I tu cie mam! Moj fake sie tak niezakonczy => Sporo myslalem o tym ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Średnie na jeża :/
-Fabuła taka sobie (może się jeszcze rozkręci ale narazie: standard, nic orginalnego) -Krzywo sklejona sciana z kamienia -Te rozmowy obok na tym ognistym tle: dla mnie lipa, takie boczne gadki mnie zniechęcajądo czytania :/ Rób dalej ale zastosój sie do wskazówek innych |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Moze i odswiezam temat ale chce wiecej komentow.Nowa czesc powinna sie pojawic jutro(krotka bo 5 obrazkow ale zawsze bedzie) moze nawet i dzis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 5 obrazkow? Jeszcze niema prima aprilis!! Dawaj 10!!
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() @Up lol xd
A fake nawet nawet ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany