Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Konkursy

Notki

Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-10-2005, 11:30   #781
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaphi
Jak narazie najlepsza prace zaprezentowal Green Chimerion, dac mu wodki [:

Reszta tych niby rysunkow to poprostu jakis kicz sciagniety z innych stron ktory ktos lekko przerobil i mysli ze jest mistrzem -.-
16 lat, a taki g.... jak byś chociaż trochę pomyślał zanim napisałeś tego posta, byś zauważył, że niektórzy w swoje 'dzieła' włożyli dużo pracy .... i takie teksty jak Ty sypiesz są nie dość, że śmieszne to jeszcze denerwujące =\
zimne_piwo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-10-2005, 12:45   #782
Mac-Graw
Użytkownik Forum

Mac-Graw's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
Domyślny Wypraszam sobie :P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaphi
Jak narazie najlepsza prace zaprezentowal Green Chimerion, dac mu wodki [:

Reszta tych niby rysunkow to poprostu jakis kicz sciagniety z innych stron ktory ktos lekko przerobil i mysli ze jest mistrzem -.-
Jak w tytule: swoją pracę rysowałem 3 dni.... starałem się jak najdokładniej jąnarysować- dużo szczegółów itp. Jestem ciekaw jak twoja praca by wyglądała -.-

---------------------------------------------------
~*>†††<*~
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
~*>†††<*~

Mac-Graw jest offline  
stary 14-10-2005, 13:15   #783
Wojdanek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Astradus
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: -/-
Poziom mag.: 40
Wojdanek ma numer GG 3972628
Cool Temat nie na konkurs!

Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki , lecz nie ma w nich nic nowego np. jak jakiś rycerz walczy z dragonem, a nic na sobie nie ma nowego,
Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale.
Wojdanek jest offline  
stary 14-10-2005, 17:37   #784
Karmazynowy zwierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojdanek
Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki , lecz nie ma w nich nic nowego np. jak jakiś rycerz walczy z dragonem, a nic na sobie nie ma nowego,
Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale.
Hmmm...gdzie w regulaminie jest napisane ze to maja byc nowe potwory?Ja czyta ten regulamin i wyraznie widze ze musza to byc rzeczy zwiazane z tibia a nowe potwory czy przedmioty ani troche nie sa chyba zwiazane z gra.

Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii?
Karmazynowy zwierz jest offline  
stary 14-10-2005, 19:54   #785
bryndii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karmazynowy zwierz
Hmmm...gdzie w regulaminie jest napisane ze to maja byc nowe potwory?Ja czyta ten regulamin i wyraznie widze ze musza to byc rzeczy zwiazane z tibia a nowe potwory czy przedmioty ani troche nie sa chyba zwiazane z gra.

Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii?

w tej kwestii calkowicie sie zgadzam z Karmazynowym zwierzem, przeciez Twoja teza jest bez densu z leksha :/ wyobraz sobie nowe potwory : latające osmiornice czy "pierdzące miecze" przeciez to bez sensu to ma byc wlasnie zwiazane z tibia
bryndii jest offline  
stary 14-10-2005, 20:36   #786
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu ... ale obowiazki itp itd...)

Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3
limenu jest offline  
stary 14-10-2005, 20:51   #787
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez limenu
Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu ... ale obowiazki itp itd...)

Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3

no jak 30 min to Ci fajnie wyshlo heh....ale wiesh nie watpie w to ze bylby lepshy efekt jakbys robil to 15 h
bryndii jest offline  
stary 14-10-2005, 23:21   #788
Mystic Videl
Użytkownik forum

Mystic Videl's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Lokacja: Thais, Secura

Świat: Secura
Poziom: 120
Skille: 104/103
Poziom mag.: 8
Domyślny

Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'

http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg

Dzieki
Mystic Videl jest offline  
stary 14-10-2005, 23:40   #789
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mystic Videl
Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'

http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg

Dzieki

moje zdanie jest nastepujace, odwróc negatyw bo o wiele gorzej wyglada w tym negatywie, przez niego prawie nic nie widac, nie widac detali, i w ogole, po za tym jak bedzie juz shkic to go lepiej wykadruj tzn zrob ramke rowno bo troche to nie wyglada :/ i potem najlepiej wlacz auto color, a ogolnie co do pracki to zrobilem to co napisalem wyzej i serio lepiej sie prezentuje i jezeli ocenic shkic po zmianie negatywu i w auto colorze to moge powiedziec shczerze ze rysunek jest dobry, dobry cien choc moglby byc mocniejshy troshke perspektywa nie taka ale az tak zla nie jest , podoba mi sie (tylko pamietaj ze ocenialem to samo dzielo po lekkich tych przerobkach co wypisalem) tego co wystawiles nie komentuje jest za ciemne i nie zwraca uwaki oka

pozdrawiam bryndii
bryndii jest offline  
stary 14-10-2005, 23:58   #790
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

A co powiecie o mojej pracy ?

http://pebe83*********/gs5.jpg
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline  
stary 15-10-2005, 00:11   #791
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pebe83
A co powiecie o mojej pracy ?

http://pebe83*********/gs5.jpg

ja juz sie wypowiadalem (kiedys na temat Twojej pracy) shczerze to mi sie bardzo podoba, ogolnie ciekawa poza pajaka poprostu nice wykonanie , mila dla oka itp. lecz........troshke zbyt blyshczacy chodzi mi o zbytni połysk, nie znam sie na tworzeniu w 3D, ale brakuje mi na jego nozkach wloskow mogles je chyba dodac w jakims photoshopie ale ogolnie ciekawa praca i ciekawe wykonanie
bryndii jest offline  
stary 15-10-2005, 00:51   #792
Chrodi
Użytkownik forum

Chrodi's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Kraków

Chrodi ma numer GG 4525836
Domyślny

skomentujcie moje dzieło

od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle

http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg
Chrodi jest offline  
stary 15-10-2005, 10:20   #793
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chrodi
skomentujcie moje dzieło

od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle

http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg

mushe przyznac shczerze ze praca bardzo mila dla oka, mash pojecie o proporcjach swiatlocien bdb, w sumie to troche twarz moglaby byc bardziej wykonczona jakos tak mi sie wydaje troshe ma kregoslup skrzywiony tzn to tak wyglada ze os symetrii klatki piersiowej i oś symetrii jego nóg i dżąder nie naklada sie, a on nie wyglada na az tak wykrzywionego ale po za tym mushe pochwalic bo praca naprawde dobra i nawet mi sie podoba wykonanie kredkami (chociaz nie lubie kredek) ale i tak by lepiej wygladalo pokolorowanie na kompie

pozdrawiam bryndii
bryndii jest offline  
stary 15-10-2005, 16:56   #794
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bryndii
[...] jakos tak mi sie wydaje troshe ma kregoslup skrzywiony tzn to tak wyglada ze os symetrii klatki piersiowej i oś symetrii jego nóg i dżąder nie naklada sie, a on nie wyglada na az tak wykrzywionego [...]
Po paru minutach doczytałam się o co ci chodzi (człowieku, piszesz naprawdę fatalnie). Tu nie ma błędu. Korpus jest pokazany prostopadle, ale ten pan nie stoi na bacznosc. Wybacz, ale zbroja nie wygnie się zgodnie z kręgosłupem jak skóra. Zbroja będzie zawsze ustawiona tak, jak wskazuje ułożenie barków. Nogi nie mają z tym nic wspólnego.

Tana jest offline  
stary 15-10-2005, 17:21   #795
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

a mnie interesuje, kiedy dostaniemy jakieś info o wynikach
przekładają datę ogłoszenia wyników? już jest zwycięsca? zapomnieli o konkursie?

jakieś info mile widziane
zimne_piwo jest offline  
stary 15-10-2005, 23:10   #796
Blacko
Użytkownik Forum

Blacko's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tanatess
Po paru minutach doczytałam się o co ci chodzi (człowieku, piszesz naprawdę fatalnie). Tu nie ma błędu. Korpus jest pokazany prostopadle, ale ten pan nie stoi na bacznosc. Wybacz, ale zbroja nie wygnie się zgodnie z kręgosłupem jak skóra. Zbroja będzie zawsze ustawiona tak, jak wskazuje ułożenie barków. Nogi nie mają z tym nic wspólnego.
Trafne spostrzeżenie,co nie zmienia faktu,że ten skręt w pasie wygląda dość sztucznie,przypomina troche figurki typu "Action Man" Podoba mi się twarz jegomościa i ogólnie nieźle uchwycone proporcje. Praca pokredkowana całkiem przyjemnie, ładny światłocień. Tym co ciut psuje efekt (prócz wspomnianego skrętu bioder) to "brudy" w postaci niewymazanego ołówka przebijającego spod kolorów.
Blacko jest offline  
stary 15-10-2005, 23:12   #797
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tanatess

fakt mash racje nie napisalem składnie mówi sie trudno, nikt nie jest idealny. Co do korpusu to i tak mam zastrzezenia. Mowi sie trudno nie kazdy potrafi wyrazić pisemnie tego jak to widzi
bryndii jest offline  
stary 15-10-2005, 23:17   #798
bryndii
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacko
Trafne spostrzeżenie,co nie zmienia faktu,że ten skręt w pasie wygląda dość sztucznie,przypomina troche figurki typu "Action Man" Podoba mi się twarz jegomościa i ogólnie nieźle uchwycone proporcje. Praca pokredkowana całkiem przyjemnie, ładny światłocień. Tym co ciut psuje efekt (prócz wspomnianego skrętu bioder) to "brudy" w postaci niewymazanego ołówka przebijającego spod kolorów.

fakt co do "przejrzystości" mojego postu to sie zgodze z wami . A dokladnie Blacki wyjął mi to z ust, po napisaniu postu powyzej wpadlo mi do glowy jak to wytlumaczyc , chodzi wlasnie o to , ze postac wyglada jak taka zabawka, ktorej mozna przekrecic korpus o 180 stopni
bryndii jest offline  
stary 16-10-2005, 15:49   #799
Anders
Użytkownik Forum

Anders's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Anders ma numer GG 5930030
Domyślny post hakera

podoba mi sie moja praca, na nastepny konkurs poszukam jakiejs lepszej w tym samym serwisie i ja dam na forum, mzoe wygram teraz ze sciagnieta
Powyższy tekst w tym poście został napisany przez osobe, która wczoraj zhakowała mi konto. Moja praca jest wykonana przeze mnie na co mam dowody w postaci screenów z poszczególnych etapów pracy. Na szczęście wszystko sie wyjaśniło i mogłem osobiście to wyjaśnić.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie...

PS. Niby haker a problemy z pisownią

Ostatnio edytowany przez Anders - 17-10-2005 o 23:11. Powód: zhakowanie konta
Anders jest offline  
stary 16-10-2005, 16:06   #800
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

Up..

przyznanie sie do plagiatu plx?
Bo to tak brzmi >: ]
limenu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania