![]() |
#781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
|
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Astradus
Świat: Selena
Poziom: 30
Skille: -/-
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki
![]() ![]() Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale. |
![]() |
![]() |
#784 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii? |
|
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
w tej kwestii calkowicie sie zgadzam z Karmazynowym zwierzem, przeciez Twoja teza jest bez densu z leksha :/ wyobraz sobie nowe potwory : latające osmiornice czy "pierdzące miecze" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu
![]() Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3 |
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
no jak 30 min to Ci fajnie wyshlo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
Lokacja: Thais, Secura
Imię: Mystic Videl
Świat: Secura
Poziom: 120
Skille: 104/103
Poziom mag.: 8
|
![]() Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'
http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg Dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
moje zdanie jest nastepujace, odwróc negatyw bo o wiele gorzej wyglada w tym negatywie, przez niego prawie nic nie widac, nie widac detali, i w ogole, po za tym jak bedzie juz shkic to go lepiej wykadruj tzn zrob ramke rowno bo troche to nie wyglada :/ i potem najlepiej wlacz auto color, a ogolnie co do pracki to zrobilem to co napisalem wyzej i serio lepiej sie prezentuje i jezeli ocenic shkic po zmianie negatywu i w auto colorze to moge powiedziec shczerze ze rysunek jest dobry, dobry cien choc moglby byc mocniejshy troshke perspektywa nie taka ale az tak zla nie jest ![]() ![]() pozdrawiam bryndii |
|
![]() |
![]() |
#790 |
The Witcher
|
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ja juz sie wypowiadalem (kiedys na temat Twojej pracy) shczerze to mi sie bardzo podoba, ogolnie ciekawa poza pajaka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() skomentujcie moje dzieło
od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg |
![]() |
![]() |
#793 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
mushe przyznac shczerze ze praca bardzo mila dla oka, mash pojecie o proporcjach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam bryndii |
|
![]() |
![]() |
#794 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() a mnie interesuje, kiedy dostaniemy jakieś info o wynikach
![]() przekładają datę ogłoszenia wyników? już jest zwycięsca? zapomnieli o konkursie? ![]() jakieś info mile widziane ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#797 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
fakt mash racje nie napisalem składnie mówi sie trudno, nikt nie jest idealny. Co do korpusu to i tak mam zastrzezenia. Mowi sie trudno nie kazdy potrafi wyrazić pisemnie tego jak to widzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#798 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
fakt co do "przejrzystości" mojego postu to sie zgodze z wami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() podoba mi sie moja praca, na nastepny konkurs poszukam jakiejs lepszej w tym samym serwisie i ja dam na forum, mzoe wygram teraz ze sciagnieta
![]() --------------------------------------------------- Powyższy tekst w tym poście został napisany przez osobe, która wczoraj zhakowała mi konto. Moja praca jest wykonana przeze mnie na co mam dowody w postaci screenów z poszczególnych etapów pracy. Na szczęście wszystko sie wyjaśniło i mogłem osobiście to wyjaśnić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie... PS. Niby haker a problemy z pisownią ![]() Ostatnio edytowany przez Anders - 17-10-2005 o 23:11. Powód: zhakowanie konta |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() Up..
przyznanie sie do plagiatu plx? Bo to tak brzmi >: ] |
![]() |