![]() |
#781 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Widzę, że spora część z Was nie może scierpieć tego, że Sandra ma taki level. Prawdę mówiąc, póki spędza czas na biciu potworków, nie wydaje swojej fortuny na uprzykrzanie się wam, lub waszym znajomym, to niewiele powinien kogokolwiek obchodzić jej styl gry.
|
![]() |
#782 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@Koszmar Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#783 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lol stary to raula sprawa a nie twoja. Mial pare dni na odejscie z wanted to to zrobil. Nie robil zadnych akcji itd wiec wyszedl za free. Kazdy mogl zrobic tak samo... a o quicie raczej rozmawial z drazem a z toba widocznie nie musial ![]() |
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() owszem raul zadeklarowal, ze odchodzi z wanted na czas ferii zeby podexpic a potem do nas wraca. oczywiscie jego slowo okazalo sie warte tyle co moje wczorajsze odchody.
@fea, czlowiek, ktory mnie oszukal i polecial w bambuko na calej dlugosci z rana przez pojsciem do roboty ktorej mi sie nie chce odwalac do mnie wyskakuje z tekstem `co tam slychac?` sam sie prosi o szczera i wyczerpujaca odpowiedz. wiadomo ze raula zabic nie zabije ale nikt mi nie zabroni mowic mu co o nim mysle, nawet jesli to dla niego wyjatkowo obrazliwe. swe szukali wszedzie powodow do zaczecia wojny i znalezli, a dla dofow kazdy powod dobry zeby dupy nie nastawiac - chyba ze cors ich poprowadzi na batalie przeciwko gosciowi ktory jest z jego miloscia internetowa |
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic. Ostatnio edytowany przez malwersator - 20-02-2006 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Drazharm
jak mozesz twierdzic ze te slowa sa warte tyle co twoje wczorajsze odchody jezeli ferie sie jeszcze nie skonczyly ? |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Slucham tych glupot i mnie krwe zalewa.Dof nie ma ikry i taka prawda.
Najpierw Draz byl beeeee ze szwedami chcieli sie go pozbyc ale szwedow sie nie dalo utrzymac w ryzach wiec Draz zrobil sie znowu cacy.Wszyscy czlonkowie Dofu byli za powrotna wojna ze szwedami.Szwedzi bili wszyskich i wszystko robili PA na kazdym kazdy czlonek dofu codziennie sie na gch skarzyl ze ubili mi kumpla albo zrobili na nim pa.Kazdy chcial tej wojny nawet ci co tu tak bronia szwedow na forum dofu pisali ze trzeab sie szwedow pozbyc bo sie to nieznosne robi.Vorn nawet ubil tam kogos od Ambellyn i darl sie na gch ze wojna nowa sie wlasnie zaczela teraz pewnie nikt sie nie przyzna ale tak bylo Fea byl pierwszym ktory chcial bic szwedow.Teraz pisza oczywiscie ze nie oni nie moga sie bic z vision bo to ich kumple i wogole jakos Manur chyba tak nie uwazal skoro bil na noob charach low lvl z dofu. |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejnym glupstwem byly fochy Jamehy i Polla ktorzy ubzdurali sobie ze Dof to jakas elitarna gildia i oni sa kumplami grali razem i wogole takie srutututu i trzeba wywalic wszystkich z dof zostawic tylko starych czlonkow.Pomysl byl taki ze wszyscy pojda do wanted a starzy gracze zostana w dof ale ze jest to alliance, mialo byc tak ze jak ktos ruszy wanted dof sie przylaczy i co i nic wojna wybuchla bo musiala byla to oczywista prowokacja dla szwedow.Dof jak to dof oczywiscie ma wszystko gdzies tylko nie wiem czy zdaja sobie chlopcy sprawe z tego ze wywalajac czlonkow "nowych" z dof i wlaczyli ich w wojne ktorej nie chcieli bo szli do dofu zeby byc wlasnie neutralni.Zraz ktos powie bylo nie isc do wanted ale kazdy dobrze wie chyba ze jest naiwny ze nie pojscie do wanted rownalo sie z siedzeniem w pz bo szwedzi nie patrza na nic bija wszystko i wszystkich.Wiec jakl to sie ma do slowa lojalnosc ktore tak bardzo lubia ludzie z dofu.Zostawiliscie pare osob na lodzie i tyle.Fea placze tutaj ze ktos ich wladowal w wojne z TT i bardzo dobrze bo jak wy tylkow nie chcecie ruszyc i pomoc z Vision to czemu wanted ma wam pomagac w wojnie z tt.
|
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() aahuhUAHUhauHAUHuahuHAUHuahU o kurde ale sie rozruszalo towarzystwo...ale niestety takiego steku bzdetow dawno nie widzialem nawet u Meldona~ ![]() Zeus~ jak to juz fea~ powiedzial tylko Chuck moze cie zrozumiec... n/c Najpierw placze ze cie swe ganiaja i grac dziecko nie moze...to go DoF przygarnol chociaz nikt przyglupich textow zniesc nie mogl... Oto comment jaki sie wyswietla przy wejsciu na server ventrilo DoFu i Wanted ... "yo zenkowie, Welcome to Wanted and Defenders of Fangorn Ventrilo server., Na kanalach Wanted i Defenders of Fangorn nie gadamy glupot jak Yavimava i Rebirth Gotenik maja w zwyczaju. Do tego celu won na `Chat`." Mala historia Yavimavy to - "za czasow pierwszego wanted chociaz zostal invitniety dzieki temu ze mial lvl ...po krotkim czasie zostal wywalony (za noobostwo), chlopak do bicia przez swe, przygarniety przez DoF, okradziony na 80k przez Drazha i scigany o next 400k (Dinopo~ case)...leci do Wanted i struga sam nie wiem kogo.... ![]() Co do sandry to jest to przemila osoba ktorej nie jeden z nas duzo zawdziecza...np. pacce...nikogo nie powinno obchodzic co robi z wlasna kasa... tak jak nikt nie rozlicza mistrza swiata w CSa za to ze wastuje kase na najlepsze mychy, sluchawki etc. Rozliczajcie Adi Gottiego~ aka benego....ktory kupil chara, kupuje kase na tibi za rl...mocno pomogl w zabiciu Minavanda ![]() Co do jakichkolwiek umow czy paktow...to wy sie all chyba najaraliscie tego samego ziola co Drazh~ i jakies bajki wam sie wgrywaja... Co do tego czy DoF nie ma jaj...to jeszcze sie przekonamy nie raz, nie dwa...
Hail Defenders of Fangorn Ostatnio edytowany przez Polli~ - 20-02-2006 o 23:49. |
![]() |
![]() |
#790 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EDIT: lol, napisałem o UHowaniu, a wyraz został zrozumiany opacznie i ocenzurowany- Gimlos, przypominam, że wiadomy wyraz pisze się przez CH, a nie H ![]() Cytuj:
Na marginesie dodam, że DoF brał udział w niemal wszystkich większych wojnach na Azurze, co niejako zaprzecza Twojej teorii o "baniu się o własną dupę"- po prostu dość już mamy nadstawiania jej dla kogoś, kto chwilę później będzie nas w nią próbował kopnąć.
Aleossochozi? ![]() Ostatnio edytowany przez Veers - 20-02-2006 o 23:56. |
||
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
a co do zaatakowania przez swe jako pierwsi to draz robil co mogl zeby wywolac wojne swe naprawde narobili sooro ss na ten temat |
|
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
|
![]() tez moglem zrobic mase ssow o wyczynach swe z tego okresu.
nie planowalem wojny wiec po co mialem to robic? to swe sobie wymyslili, ze zrobia pare screenow i dzieki temu dof bedzie sie trzymal z daleka |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A to cwaniacy ... Tylko Chuck mogl to przewidziec ![]()
#795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
![]() |
![]() Cytuj:
generalnie co do 95% powyzszych tresci to chyba moj komentarz nie jest potrzebny wiec nie bede komentowac ale 1 mnie ciekawi ze goscie z jednej strony pisza ze jestem asslicker u swe, ze swe smieja sie niby ze mnie, ze tam popychadlo czy cos jestem, a z drugiej ze to ja wojne zaczolem... hmm ciekawe jak by to wygladalo - przychodzi popychadlo Cors do Manura i nadaje rozkaz " ma byc wojna z drazem bo ja tak mowie " kurde takie zero jestem a ta cala wojna to moja sprawka? ![]() do tego chciałem dodac uwage - ilez w tym wszytkim melodramatyzmu ![]() edit: http://rapidshare.de/files/13219197/asdasdasd.rec.html moj filmik z walki na gs bridge jak ktos zainteresowany Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 21-02-2006 o 02:51. |
|
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() ja cie oszukalem ,zrobilem w bambuko? co to koncik zlamanych serc?
wyciagnalismy cie z wojny(szwedzi byli wkur***ni i powiedzieli ze nie ma mozliwosci ze ty mina i falzer jestescie free bo se tak wymyslilismy) na spotkaniu z nimi po tym jak ubiles tego sorca powiedzialem ze jak cie ubija to bedzie wojna rozwalajac dof i zrobilismy z siebie walow bo raczej jakby ludzie mieli wybor to zostaliby w dof a w oldschoolowym teamie wanrted to znow mielibysmy powtorke z rozrywki a co do trzymania sie z dala od wojny to jak dof i wanted robi massloga w tym samym czasie to nie trzeba geniusza ze sie dogadalismy i swe wczesniej czy pozniej zaczeli by nas klepac zreszta dzien przed ta akcja z adim kan napisal do mnie ile chcemy kasy za TT jak myslisz ,ze jaka dostal odpowiedz a co do akcji z adim to za takie bluzgi zabilbys go bez ogladania sie na wojne |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fea nie rob sie teraz taki obronca ucisnionych Szwedow ze to niby Draz zaczal ,jeszcze jak Zescie nie postanowili ze Draz jest znow cacy ty i Mex pierwszy darles sie ze chcesz nowej wojny ze Szwedami bo za duzo sobie pozwalaja a tu teraz bedziesz z jakimis pretensjami do Draza wyjezdzal ze to on zaczal.Jestescie nie konsekwentni w swoich dzialaniach wy jako Dof bo jak mozna odebrac powstanie ponownie gildii Wanted jako oczywista prowokacje dla Szwedow i wy zescie o tym dobrze wiedzieli a teraz glupa palicie.Powiedzieliscie A wywalajac wszystkich z Dofu to badzie lojalni i powiedzcie B.
|
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Gdyby nie nasza niekonsekwencja to Drazholudki nadal by kisily pale w pz
#799 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Drazharm - 21-02-2006 o 11:03. |
|
![]() |
![]() |
#800 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Zreszta wiekszosc osob weszla do DoF tylko po to aby uchronic swoj tylek tak jak Yawi, ktorego pierwsze slowa na kanale DoFu byly mniej wiecej takie "boze ale w tym dof sa nooby gdyby nie to ze swe chca mnie zabic nie przyszedlbym tu" Pzykro mi patrzec co niekotrzy wypisuja, a nie maja zielonego pojecia co sie dzieje. Nie po to cale Wanted wyciagalismy z wojny i negocjowalismy ze swe o pokuj. Ci co nie cheili pokoju z Wanted zrobili nowa gildie TT a reszta ulegla naszym warunkom i jak widac mamy wojne z TT wiec nie mowcie .ze nie robimy nic bo tak nie jest. |
|
![]() |