Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-02-2006, 19:17   #781
Veers
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Veers ma numer GG 3780659
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszmar
Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to parę miechów temu Wanted doprowadziło do wojny z DoF, a naważonego w efekcie piwa, jeszcze długo nie wypijemy

Cytuj:
lol poll oszukiwac to ty mozesz swoich ziomkow z guildi, noobow ktorzy nie maja bladego pojecia co sie dzieje
Widzisz, twój problem polega na tym, że wszystkich przystawiasz do siebie- DoF to stała ekipa trzymająca ze sobą przynajmniej od kilku miesięcy ("rdzeń" naszej gildii gra wspólnie od ok. trzech lat), mamy wobec siebie pełne zaufanie, a o jakichś oszustwach w naszych szeregach mogą mówić tylko ci, którzy nie mają o nas bladego pojęcia. Masz też, jak widzę, ogromną łatwość w wywijaniu epitetami typu "noob", jednak nie dopuszczasz do świadomości tego, że ludzie, których tak nazywasz, już osiągnęli więcej, niż ty kiedykolwiek będziesz w stanie uciułać.

Cytuj:
btw. poll jest jedyna osoba z guildi ktora nie chciala wojny ze swe
Nie jedyną- mnie też wydawało się nielogiczne nadstawianie karku dla ekipy, która nas zdradziła. Szanuję Draza za intelekt, którego mu mimo wszystko odmówić nie można, ale ładnie się nie zachował, prawda?

Widzę, że spora część z Was nie może scierpieć tego, że Sandra ma taki level. Prawdę mówiąc, póki spędza czas na biciu potworków, nie wydaje swojej fortuny na uprzykrzanie się wam, lub waszym znajomym, to niewiele powinien kogokolwiek obchodzić jej styl gry.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-02-2006, 19:28   #782
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985
Tak oszukali Was. I to Wy ich sprowadziliście więc wiem co mówie, czytałem też forum Azury, i wiem co szwedzi pisali, a pisali, że wracają tylko po to aby pomóc Wam wywalić Wanted z Azury. A za Uhanie to moge podziękować Reve~ bo reszta się o*******ała... Btw, ładnie Mataca Wam s*******ił, tylko pogratulować...
Nikt z nas nie oczekiwal ze swiat pod panowaniem Divi~ bedzie lepszy i kazdy sobie z tego zdawal sprawe. Walczylismy zeby wyrzucic z serwera Wanted, ktore zabijalo naszych memberow i to nam sie udalo. Gdzie ty tutaj oszustwo widzisz? Ladne historyjki byly dla ogolu - wiec jezeli ktos zostal tutaj oszukany, to ci ktorzy czerpali informacje z forum tibia.com, tak jak ty
@Koszmar
Cytuj:
hahha sojusz z TT dobre...widze ze naprawde malo wiecie ale moze to i lepiej.
Gdzie ty widzisz w poscie Fea cos o sojuszu TT z Wanted?
Cytuj:
chyba nie myslisz ze WAnted popelni ten sam blad co zrobil Dof >.<
Dzieki temu 'bledowi' mozemy ciagle grac na Azurze, daj Boze wiecej takich bledow
Cytuj:
Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
Pare miechow temu to my zaczynalismy walczyc przeciwko Wanted, ten konflikt zaczal sie ~10 dni temu. Draz usilnie prowokowal Vision do walki, i na nieszczescie my odpowiednie screeny i logi dostawalismy, takze to ze Vision samo z siebie zaczelo wojne mozna wlozyc miedzy bajki.
stary 20-02-2006, 19:58   #783
Melon
Użytkownik Forum

Melon's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Melon
Domyślny

Cytuj:
Fea nie dziw sie zachowaniu Draza.Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
co do raula to odszedl bez slowa a powienien to zglosic komu kolwiek z guildi a nie ze sobie odchodzi tak poprostu....a pozniej sie dziwi ze draz jest na niego ciety

Lol
stary to raula sprawa a nie twoja. Mial pare dni na odejscie z wanted to to zrobil. Nie robil zadnych akcji itd wiec wyszedl za free. Kazdy mogl zrobic tak samo... a o quicie raczej rozmawial z drazem a z toba widocznie nie musial
Melon jest offline  
stary 20-02-2006, 21:11   #784
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny

owszem raul zadeklarowal, ze odchodzi z wanted na czas ferii zeby podexpic a potem do nas wraca. oczywiscie jego slowo okazalo sie warte tyle co moje wczorajsze odchody.

@fea, czlowiek, ktory mnie oszukal i polecial w bambuko na calej dlugosci z rana przez pojsciem do roboty ktorej mi sie nie chce odwalac do mnie wyskakuje z tekstem `co tam slychac?` sam sie prosi o szczera i wyczerpujaca odpowiedz. wiadomo ze raula zabic nie zabije ale nikt mi nie zabroni mowic mu co o nim mysle, nawet jesli to dla niego wyjatkowo obrazliwe.

swe szukali wszedzie powodow do zaczecia wojny i znalezli, a dla dofow kazdy powod dobry zeby dupy nie nastawiac - chyba ze cors ich poprowadzi na batalie przeciwko gosciowi ktory jest z jego miloscia internetowa
Drazharm jest offline  
stary 20-02-2006, 21:41   #785
malwersator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Imię: Spusciak
Poziom: 81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veers
J
Widzę, że spora część z Was nie może scierpieć tego, że Sandra ma taki level. Prawdę mówiąc, póki spędza czas na biciu potworków, nie wydaje swojej fortuny na uprzykrzanie się wam, lub waszym znajomym, to niewiele powinien kogokolwiek obchodzić jej styl gry.
nie chodzi o to że nie może ścierpieć jej levelu, chodzi mi o to, że poprzez pieniądze(co jest zakazane w regulaminie tworzy taką postać, jest to nie uczciwe w stosunku do innych graczy. Tyle na ten temat.

A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic.

Ostatnio edytowany przez malwersator - 20-02-2006 o 21:48.
malwersator jest offline  
stary 20-02-2006, 22:38   #786
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Drazharm
jak mozesz twierdzic ze te slowa sa warte tyle co twoje wczorajsze odchody jezeli ferie sie jeszcze nie skonczyly ?
Eldyn jest offline  
stary 20-02-2006, 22:39   #787
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Slucham tych glupot i mnie krwe zalewa.Dof nie ma ikry i taka prawda.
Najpierw Draz byl beeeee ze szwedami chcieli sie go pozbyc ale szwedow sie nie dalo utrzymac w ryzach wiec Draz zrobil sie znowu cacy.Wszyscy czlonkowie Dofu byli za powrotna wojna ze szwedami.Szwedzi bili wszyskich i wszystko robili PA na kazdym kazdy czlonek dofu codziennie sie na gch skarzyl ze ubili mi kumpla albo zrobili na nim pa.Kazdy chcial tej wojny nawet ci co tu tak bronia szwedow na forum dofu pisali ze trzeab sie szwedow pozbyc bo sie to nieznosne robi.Vorn nawet ubil tam kogos od Ambellyn i darl sie na gch ze wojna nowa sie wlasnie zaczela teraz pewnie nikt sie nie przyzna ale tak bylo Fea byl pierwszym ktory chcial bic szwedow.Teraz pisza oczywiscie ze nie oni nie moga sie bic z vision bo to ich kumple i wogole jakos Manur chyba tak nie uwazal skoro bil na noob charach low lvl z dofu.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 20-02-2006, 22:47   #788
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Domyślny

Kolejnym glupstwem byly fochy Jamehy i Polla ktorzy ubzdurali sobie ze Dof to jakas elitarna gildia i oni sa kumplami grali razem i wogole takie srutututu i trzeba wywalic wszystkich z dof zostawic tylko starych czlonkow.Pomysl byl taki ze wszyscy pojda do wanted a starzy gracze zostana w dof ale ze jest to alliance, mialo byc tak ze jak ktos ruszy wanted dof sie przylaczy i co i nic wojna wybuchla bo musiala byla to oczywista prowokacja dla szwedow.Dof jak to dof oczywiscie ma wszystko gdzies tylko nie wiem czy zdaja sobie chlopcy sprawe z tego ze wywalajac czlonkow "nowych" z dof i wlaczyli ich w wojne ktorej nie chcieli bo szli do dofu zeby byc wlasnie neutralni.Zraz ktos powie bylo nie isc do wanted ale kazdy dobrze wie chyba ze jest naiwny ze nie pojscie do wanted rownalo sie z siedzeniem w pz bo szwedzi nie patrza na nic bija wszystko i wszystkich.Wiec jakl to sie ma do slowa lojalnosc ktore tak bardzo lubia ludzie z dofu.Zostawiliscie pare osob na lodzie i tyle.Fea placze tutaj ze ktos ich wladowal w wojne z TT i bardzo dobrze bo jak wy tylkow nie chcecie ruszyc i pomoc z Vision to czemu wanted ma wam pomagac w wojnie z tt.
stary 20-02-2006, 23:37   #789
Polli~
Użytkownik Forum

Polli~'s Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań

Imię: Pollbull
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
Domyślny

aahuhUAHUhauHAUHuahuHAUHuahU o kurde ale sie rozruszalo towarzystwo...ale niestety takiego steku bzdetow dawno nie widzialem nawet u Meldona~
Zeus~ jak to juz fea~ powiedzial tylko Chuck moze cie zrozumiec... n/c
Najpierw placze ze cie swe ganiaja i grac dziecko nie moze...to go DoF przygarnol chociaz nikt przyglupich textow zniesc nie mogl...

Oto comment jaki sie wyswietla przy wejsciu na server ventrilo DoFu i Wanted ...
"yo zenkowie, Welcome to Wanted and Defenders of Fangorn Ventrilo server., Na kanalach Wanted i Defenders of Fangorn nie gadamy glupot jak Yavimava i Rebirth Gotenik maja w zwyczaju. Do tego celu won na `Chat`."

Mala historia Yavimavy to - "za czasow pierwszego wanted chociaz zostal invitniety dzieki temu ze mial lvl ...po krotkim czasie zostal wywalony (za noobostwo), chlopak do bicia przez swe, przygarniety przez DoF, okradziony na 80k przez Drazha i scigany o next 400k (Dinopo~ case)...leci do Wanted i struga sam nie wiem kogo.... Fenomen !

Co do sandry to jest to przemila osoba ktorej nie jeden z nas duzo zawdziecza...np. pacce...nikogo nie powinno obchodzic co robi z wlasna kasa...
tak jak nikt nie rozlicza mistrza swiata w CSa za to ze wastuje kase na najlepsze mychy, sluchawki etc. Rozliczajcie Adi Gottiego~ aka benego....ktory kupil chara, kupuje kase na tibi za rl...mocno pomogl w zabiciu Minavanda DDD, ale przynajmniej nam boszki oddaje chetnie, cmok dla niego :**

Co do jakichkolwiek umow czy paktow...to wy sie all chyba najaraliscie tego samego ziola co Drazh~ i jakies bajki wam sie wgrywaja...

Co do tego czy DoF nie ma jaj...to jeszcze sie przekonamy nie raz, nie dwa...

Ostatnio edytowany przez Polli~ - 20-02-2006 o 23:49.
Polli~ jest offline  
stary 20-02-2006, 23:52   #790
Veers
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 11 2005

Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Veers ma numer GG 3780659
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malwersator
nie chodzi o to że nie może ścierpieć jej levelu, chodzi mi o to, że poprzez pieniądze(co jest zakazane w regulaminie tworzy taką postać, jest to nie uczciwe w stosunku do innych graczy. Tyle na ten temat.
Ale na dobrą sprawę, w czym Ci to przeszkadza? Pewnie, sam chciałbym mieć kasę na UHy, a nie latać na takim hp, że mnie jakieś low levele z litości U***ą (a to się zdarza ), nie widzę też frajdy w grze opartej o niewyczerpalne zasoby gotówki, ale jeżeli ktoś inny chce się tak bawić i nie wadzi mi jego postępowanie wobec mnie i innych graczy, to niech sobie robi, co chce.

EDIT: lol, napisałem o UHowaniu, a wyraz został zrozumiany opacznie i ocenzurowany- Gimlos, przypominam, że wiadomy wyraz pisze się przez CH, a nie H

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez malwersator
A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic.
I tu się mylisz, po prostu poza kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami spoza gildii, nie mamy ludzi, dla których wartoby nadstawiać karku, bo na wszystkich dotychczasowych sojusznikach się, że tak powiem, niezawodnie zawodziliśmy. Trzymamy się w kupie, ze sprawdzonymi przyjaciółmi i chcemy po prostu móc spokojnie grać- nie wymagaj, żebyśmy dalej ruszali na każdą możliwą krucjatę.

Na marginesie dodam, że DoF brał udział w niemal wszystkich większych wojnach na Azurze, co niejako zaprzecza Twojej teorii o "baniu się o własną dupę"- po prostu dość już mamy nadstawiania jej dla kogoś, kto chwilę później będzie nas w nią próbował kopnąć.

Ostatnio edytowany przez Veers - 20-02-2006 o 23:56.
Veers jest offline  
stary 21-02-2006, 00:09   #791
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Poziom: 111
Skille: 90/82
Domyślny

Cytuj:
Fea nie dziw sie zachowaniu Draza.Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
co do raula to odszedl bez slowa a powienien to zglosic komu kolwiek z guildi a nie ze sobie odchodzi tak poprostu....a pozniej sie dziwi ze draz jest na niego ciety
gdzie ja cos mowilem o jakims sojuszu ,przeczytaj to moze jeszcze raz i potem jeszcze raz
a co do zaatakowania przez swe jako pierwsi to draz robil co mogl zeby wywolac wojne swe naprawde narobili sooro ss na ten temat
fea_umarth jest offline  
stary 21-02-2006, 00:40   #792
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

tez moglem zrobic mase ssow o wyczynach swe z tego okresu.
nie planowalem wojny wiec po co mialem to robic?
to swe sobie wymyslili, ze zrobia pare screenow i dzieki temu dof bedzie sie trzymal z daleka
Drazharm jest offline  
stary 21-02-2006, 00:44   #793
Polli~
Użytkownik Forum

Polli~'s Avatar

Domyślny

A to cwaniacy ...
Tylko Chuck mogl to przewidziec
stary 21-02-2006, 00:56   #794
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

pozdrow Poll'Galke ode mnie
Drazharm jest offline  
stary 21-02-2006, 02:50   #795
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
All co napisal Pollbull jest prawda.Mianowicie wojna rozpetana byla przez to ze Abu i Cors ublizali Dragoholikusowi.Dalej nie bede wam opowiadal bo to raczej nie powinno juz was obchodzic niech to pozostanie miedzy nami a drazem i Drago.
placze mi sie pamiec ale mimo wszsytko z tego co pamietam to ty rowniez byles na tym zlocie i rowniez ciekawe rzeczy wypisywales i wykrzykiwales - teraz jakos wszyscy maja tendencje do pomijania swoich rol w opisie sytuacji rozpadu wanted - ale to tak tylko ciekawostka

generalnie co do 95% powyzszych tresci to chyba moj komentarz nie jest potrzebny wiec nie bede komentowac

ale 1 mnie ciekawi

ze goscie z jednej strony pisza ze jestem asslicker u swe, ze swe smieja sie niby ze mnie, ze tam popychadlo czy cos jestem, a z drugiej ze to ja wojne zaczolem...
hmm ciekawe jak by to wygladalo - przychodzi popychadlo Cors do Manura i nadaje rozkaz " ma byc wojna z drazem bo ja tak mowie "
kurde takie zero jestem a ta cala wojna to moja sprawka?

do tego chciałem dodac uwage
- ilez w tym wszytkim melodramatyzmu

edit:
http://rapidshare.de/files/13219197/asdasdasd.rec.html
moj filmik z walki na gs bridge jak ktos zainteresowany

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 21-02-2006 o 02:51.
Cors Ent jest offline  
stary 21-02-2006, 04:52   #796
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
Domyślny

ja cie oszukalem ,zrobilem w bambuko? co to koncik zlamanych serc?
wyciagnalismy cie z wojny(szwedzi byli wkur***ni i powiedzieli ze nie ma mozliwosci ze ty mina i falzer jestescie free bo se tak wymyslilismy)
na spotkaniu z nimi po tym jak ubiles tego sorca powiedzialem ze jak cie ubija to bedzie wojna
rozwalajac dof i zrobilismy z siebie walow bo raczej jakby ludzie mieli wybor
to zostaliby w dof a w oldschoolowym teamie wanrted to znow mielibysmy powtorke z rozrywki
a co do trzymania sie z dala od wojny to jak dof i wanted robi massloga w tym samym czasie to nie trzeba geniusza ze sie dogadalismy i swe wczesniej czy pozniej zaczeli by nas klepac
zreszta dzien przed ta akcja z adim kan napisal do mnie ile chcemy kasy za TT jak myslisz ,ze jaka dostal odpowiedz
a co do akcji z adim to za takie bluzgi zabilbys go bez ogladania sie na wojne
fea_umarth jest offline  
stary 21-02-2006, 10:30   #797
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Domyślny

Fea nie rob sie teraz taki obronca ucisnionych Szwedow ze to niby Draz zaczal ,jeszcze jak Zescie nie postanowili ze Draz jest znow cacy ty i Mex pierwszy darles sie ze chcesz nowej wojny ze Szwedami bo za duzo sobie pozwalaja a tu teraz bedziesz z jakimis pretensjami do Draza wyjezdzal ze to on zaczal.Jestescie nie konsekwentni w swoich dzialaniach wy jako Dof bo jak mozna odebrac powstanie ponownie gildii Wanted jako oczywista prowokacje dla Szwedow i wy zescie o tym dobrze wiedzieli a teraz glupa palicie.Powiedzieliscie A wywalajac wszystkich z Dofu to badzie lojalni i powiedzcie B.
stary 21-02-2006, 10:40   #798
Polli~
Użytkownik Forum

Polli~'s Avatar

Domyślny

Gdyby nie nasza niekonsekwencja to Drazholudki nadal by kisily pale w pz
stary 21-02-2006, 10:56   #799
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polli~

Gdyby nie nasza niekonsekwencja to Drazholudki nadal by kisily pale w pz
gdyby nie pare osob z Wanted to DoFu juz dawno by nie bylo. pollbull tego nie wie bo wtedy jeszcze chara nie mial na Azurze. chlopaki dofowe sa w porzadku ale jesli o pvp to maja duze braki

Ostatnio edytowany przez Drazharm - 21-02-2006 o 11:03.
Drazharm jest offline  
stary 21-02-2006, 11:12   #800
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Fea nie rob sie teraz taki obronca ucisnionych Szwedow ze to niby Draz zaczal ,jeszcze jak Zescie nie postanowili ze Draz jest znow cacy ty i Mex pierwszy darles sie ze chcesz nowej wojny ze Szwedami bo za duzo sobie pozwalaja a tu teraz bedziesz z jakimis pretensjami do Draza wyjezdzal ze to on zaczal.Jestescie nie konsekwentni w swoich dzialaniach wy jako Dof bo jak mozna odebrac powstanie ponownie gildii Wanted jako oczywista prowokacje dla Szwedow i wy zescie o tym dobrze wiedzieli a teraz glupa palicie.Powiedzieliscie A wywalajac wszystkich z Dofu to badzie lojalni i powiedzcie B.
LoL moze i chcialem wojny ale z ludzmi poroju Hawka Matacy Rulabima i jak widac DoF z nimi prowadzi wojne, i nie ******* glupot, ze jestesmy nielojalni bo przyjelismy was do DoF a potem od tak wywalili. Bo byla na samym poczatku umowa, ze bierzemy was aby ochronic przed swe a jak sie all uspokoi to powrocimy do mniej wiecej starego teamu, a wy teraz takie zale robicie i odplacacie sie pieknym za nadobne, moglismy nikogo nie wziasc do DoF to by polowa z was padla a druga przesiedziala ten caly okres w pz.
Zreszta wiekszosc osob weszla do DoF tylko po to aby uchronic swoj tylek tak jak Yawi, ktorego pierwsze slowa na kanale DoFu byly mniej wiecej takie "boze ale w tym dof sa nooby gdyby nie to ze swe chca mnie zabic nie przyszedlbym tu"
Pzykro mi patrzec co niekotrzy wypisuja, a nie maja zielonego pojecia co sie dzieje.
Nie po to cale Wanted wyciagalismy z wojny i negocjowalismy ze swe o pokuj. Ci co nie cheili pokoju z Wanted zrobili nowa gildie TT a reszta ulegla naszym warunkom i jak widac mamy wojne z TT wiec nie mowcie .ze nie robimy nic bo tak nie jest.
Qual jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania