![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
0-1 Wigberg Ewen (31) 0-2 Clive Sheffield (39) 0-3 Clive Sheffield (54) 0-4 Clive Sheffield (63) 0-5 Hansferdinand Hartl (74) Moj napastnik ma juz 8 bramek i jest narazie na pozycji krola strzelcow xD gladka wygrana chociaz liczylem na wiecej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() 2:0 Poof!
![]() ![]() Za to the best napastnik czerwona kartka >.<
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() ja chyba zbankrutuje po dzisiejszej wtopie 9-1 na ostatnim msc. w lidze:S
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygrana 3 - 0 z FC Sarmancja , dzieki nowo kupionym zawodnikom
Ktos wie co zrobic a by niebyc na minusie ??
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
|
![]() Własnie sprzedaje Zawodnika chetni kupna niech licytują , Wystarczy ze klkniecie na nazwe mej druzyny Magic Master Team i znajdziecie zawodnika.
Przpraszam ze jeden pod drugim , ale zle z edytowalem ![]()
![]() "Ceną była śmierć za wolności smak. Choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat Ceną była śmierć, życie oddał dziad 63 dni chwały, nie przeliczając strat" Ostatnio edytowany przez Colo_2006 - 11-09-2006 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Kolejna przegrana, tym razem 5:1 ;/. Do połowy było 1:1 i mecz był bardzo wyrównany, a pod koniec drugiej połowy moi jakby niewytrzymali kondycyjnie. W tym sezonie już raczej żegnam się z awansem do 7 i szykuję skład na przyszły sezon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Wreszcie punkty... MKS "GKS "Jastrzębie
![]()
![]() |
#789 |
Guest
|
![]() jest ktos chetny na spara ja to 8 liga
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Drużyna jest niepokonana w 16 ostatnich meczach i zwycięska w 9 spotkaniach z rzędu
![]() statystyki Pidrzama Rangers 4 17 - 1 12 OSTATNIA KOLEJKA Pidrzama Rang - Suwaliszki 6 - 1 no i chyba bylo by to na tyle ![]() 1. Damian Juśkiewicz Pidrzama Rangers 8 [...] 3. Michel Delamare Pidrzama Rangers 3
Ostatnio edytowany przez Dregar - 15-09-2006 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Ktos chetny na sparing ? Jak by co to nazwa druzyny to Brzoskwinki
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprzedaje 3 Dobrych zawodnikow w odpowiednich cenach Look in my club Magic Master Team
@Edit Dziś mecze ligowe powodzenia ![]()
![]() "Ceną była śmierć za wolności smak. Choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat Ceną była śmierć, życie oddał dziad 63 dni chwały, nie przeliczając strat" Ostatnio edytowany przez Colo_2006 - 17-09-2006 o 08:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() 3-1 w plecy
W tym sezonie moge juz zapomniec o awansie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno nie pisałem (szkoła :/). Poprzedni mecz 4-4 z wiceliderem, a dziś 2-1 i utrzymałem się na 1. miejscu po najtrudniejszych meczach w tej połowie sezonu. Niestety przeciwnicy się wycfanili i mnie kontrują, a jak wiadomo kontra to najlepsza rzecz na norwegię :/. Mimo wszystko myślę, że uda się awansować.
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś ladna wygrana 2-0 i awans na 4 miejsce w tabeli , mam nadzieje ze awansuje po meczach rewanżowych
![]()
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() 7-0 do przodu, pozycja lidera utrzymana, awans napastnika na fotel krola strzelcow (8 goli, w tym 4 dzisiaj)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Przegrana 2:1. Mam 2 pytania.
Gram 3:5:2, trenuję rogrywanie jaką wybrać taktykę? oto statystyki z mojego dzisiejszego meczu( na wyjeździe): KS Kalarepa Poziom formacji i ocena graczy Postawa: Normalne spotkanie Taktyka: Atak środkiem Poziom taktyki: przeciętny Pomoc: nędzny (niski) Prawa obrona: słaby (niski) Środek obrony: słaby (maks.) Lewa obrona: słaby (min.) Prawy atak: kiepski (wysoki) Środkowy atak: kiepski (niski) Lewy atak: nędzny (niski) Drugie pytanie: co to jest Norge? |
![]() |
![]() |