![]() |
#781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A najbardziej bym chcial zeby czasy tibia 7.5 wrocily ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak może stracić skoro go nawet nie ma? Ja bym zaczął znów grać gdyby coś cipy (lol) wymyśliły z huntowaniem w grupie, jakieś profity.
Ostatnio edytowany przez Dagins - 19-09-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() @Up
Tibia ma klimat, że tak powiem, do czasu. @Topic Co mnie wkurza. Po 1 nooby, co chyba każdy tu napisał. Po 2 bezsensowne Pk'ownie. Rozumiem, że jest to również zabawa. Ale co to za satysfakcja kiedy zabijasz 8lvl, który właśnie wyszedł na mainland? Po 3 kradzież... szkoda mi ludzi, którzy sami nie potrafią zarobić albo się im nie chce i ludzi, którzy się dają nabrać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Boty
Nooby Złodzieje Dzieci Neo Dzieci Polacy Brazylijczycy Expienie - za długo i za nudno Ortografia polaków Angielski polaków Brak rozumu polaków Pisanie po angielko-polsko. Mianowicie Thiefy(nie ma takiego słowa) plx (nie ma takiego słowa) plz (nie ma takiego słowa) halp (nie ma takiego słowa) Ludzie z facciem przekonani, że pacc to zło Ludzie z facciem przekonani, że powinni dostawać tyle samo co paccowie Teksty w stylu "Ktoś wbił mi się na expa". Przykro mi, ale chyba nie wiecie co mówicie. Slang tibijski Polacy co kradną, oszukują, blokują depo, klną, spamują, nie używają głowy itp. Oraz najważniejsze. Ludzie, którzy narzekają na to i tamto, a sami tak robią. Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rainow Malax
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Mnie najbardzie wkurzają ludzie, którzy bez przerwy podchodzą do innych i mówią: Pliz free items,ci ktorzy oszukają inny i ludzie, którzy grają tylko dla kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() @Kowa
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat ![]() Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy.Co do twojego cytuj mogłes skrocic mojego posta do zdania ,z którym sie nie zgadzasz.Pamietaj o tym nastepnym razem.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 20-09-2007 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 58
Skille: 75
Poziom mag.: 15
|
![]() mnie najbardziej wkurzaja hackerzy stracilem 58 rp i 60 ek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: ;]
![]() |
![]() Offtop.
Ludzie szczerze wam powiem To ze dostaliscie hacka to wylacznie wasza wina. Wystarczy posiadac Firefoxa i np. Nod32. Ja jade na takiej konfiguracji juz 2 lata i 0 hackow. Ontop. To ze teraz grajac w Tibie nie trzeba posiadac skilla. Kiedys trzeba bylo umiec sie uhac, wycelowac z runy... i mimo to ze grafika byla o wiele gorsza to tibia posiadala klimat RPG, a teraz... bezmyslne mlocenie mobow i to wszystko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Guest
|
![]() złodzieje, botterzy, i jeśli gram Rookstayerem to Ci którzy próbują mnie zaprowadzić do Orcale i tłumaczą co mam mówic
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() @Rotherdamie
"Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy." coz moze dlatego ze gram w ta gre od 5 lat i pamietam stare swietne czasy tibi , i nalezy od tych graczy ktorzy by chcieli zeby wrocila stara tibia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Imię: Nie podam :<
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Hmm co mnie wkurza?
NOOBY NA KAZDYM KROKU I PACCE KTORE MYSLA ZE SA LEPSZE! THIEFY I HAKERZY! NOOB PROBUJACY UDOWODNIC ZE MA RACJE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Guest
|
![]() Polacy.
+ GM który mi dał niesprawiedliwie bana... |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() UP: Jak się przyznałeś do używania bota to twój problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Imię: Kosciotrup
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() A mi sie najbardziej nie podoba jak ktoś mi się wciska na expowisko, wymusza jakieś itemki gada że jest po haku a nie jest... i tak mógłbym pisać przez 5 dni ale najbardziej nie lubię jak ktoś mi się ciśnie na moje expowisko i takich 10- latków co szpanuja jak napiszą "fuck" czy "noob"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie którzy mówią ,że WoW śmierdzi
![]() 97% Polaków udających najmądrzejszych i najlepszych we wszystkim a padają od 2x słabszego prawdziwego ziomala z mniejszymi skillami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik forum
|
![]() PACC, mysla ze jak ktos niema pacca to h**ek dzisiaj sobie ide przez miasto, jakis pacc idzie kolo mnie napisal: Noob wlaczyl utani hur i se pobiegl....
i brazylijczycy z tym BR? BR? BR? zimno im? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Carlin
Imię: Atek Palek
Świat: Grimera
Poziom: 20
Skille: 65/42
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() 1.Mnie denerwują i to jak Brazylijczycy myślą że wszyscy to br i 70% nie umie mówić po Angielsku
2.Denerwuje mnie zaludnienie nie da sie expić trzeba czekać w kolejce do zalogowania się 3.I do tego pacc nie dam 80 zł za 3 miechy nie stać mnie na takie wydatki A tak bardzo bym chciał mieć pacca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Boty, polacy i brazole z tymi swoimi br,br i pl,pl