Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-12-2006, 12:49   #781
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
Niestety, bez GMa online ktory by czytal Ruin's guild chat, Lifestyle tej wojny nie wygra.
owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...)
Rev'ico jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-12-2006, 12:54   #782
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Świat: Berylia
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Z tego co się dowiedziałem (od samych Ls) to popadali głównie przez brak zorganizowania ale i dobrze zaplanowany mass log Ruin...
Vatariel jest offline  
stary 12-12-2006, 21:33   #783
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki

Yours, Emilek
stary 13-12-2006, 04:47   #784
taule
Użytkownik forum

taule's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Szczecinek

Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 50+
Skille: 10/20
Poziom mag.: 50
Domyślny

@Tosik
Zapraszamy Polaków trochu jest ;p a jak nie walczysz to i mozesz grać
taule jest offline  
stary 13-12-2006, 07:15   #785
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
owszem , jak my kiwi w trapie NIE NADĄZALISMY uhac , no to sorryy ewidentne Z kiwi terpenes _/ w kazdym razie wojna trwa , i będzie trwala baardzo dlugo jak juz ktos tam kiedys pisal berylia jest specyficznym serverem na którym po władze przyszlo wiele silnych gildi z roznych serverów ( black Widows , knighthood , del'toro ...)
juz mnie az zal sciska od tych ciaglych tlumaczen 'z name' :/ to ze nie zadazaliscie uhac nie swiadczy ze ktoos walil go z cheatu z tego co wiem w ls tez uzywaja botu (ng) : 0
stary 13-12-2006, 07:37   #786
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: ?
Domyślny

Nie "botu" tylko "bota" NG. A ty Smichael z choinki sie urwales? Kazdy wie i "Z combo", i Ruin go uzywa w kazdej battle, wiec po ci twoje glupie komentarze?
krzysiek033 jest offline  
stary 13-12-2006, 07:50   #787
Smichael
Użytkownik Forum

Smichael's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.

Poziom: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do Smichael
Domyślny

bo to juz jest nudne jezeli zawsze jedynym powodem porazki pisanym przez revico jest z combo hehe.
stary 13-12-2006, 08:16   #788
Patrick II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.

www.qbasasa.zal.pl

PS
Dolacz do Fanclubu Corsa
stary 13-12-2006, 08:47   #789
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek Pokaż post
Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie I moje pytanie ! Czy się opłaca? Czy można złapać hunta za nic? Czy jest dużo Polaków ? Z góry dzięki

Yours, Emilek
Na poczatku zdeka ciezko pelno noobow pkerow ale ogolnie lajt jest
Szkut jest offline  
stary 13-12-2006, 14:41   #790
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patrick II Pokaż post
@Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie.

www.qbasasa.zal.pl

PS
Dolacz do Fanclubu Corsa
Wyluzuj , nie wlatuj na niego..on odszedl z wojny ale nie zdradził! Zdradził Corso idąc na stronę wroga a nie on.. Do niego mozna mieć zal ze nie walczy ale nie pretensje!
Guardian anubite jest offline  
stary 13-12-2006, 18:45   #791
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Jelenia Góra

Imię: Nvm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nvm
Świat: Amera
Poziom: 172
Skille: -/-
Poziom mag.: 82
MasteR Driv3r ma numer GG 6484638 MasteR Driv3r ma login Tlenu tictac-maniac6@tlen.pl
Domyślny

@Patrick

Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....

To tyl z mojej strony
MasteR Driv3r jest offline  
stary 13-12-2006, 20:35   #792
Patrick II
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasteR Driv3r Pokaż post
@Patrick

Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji....

To tyl z mojej strony

no comment...

kazdy mysli ze zdardziles i pozalujesz jesli to prawda
stary 13-12-2006, 20:38   #793
Klucio
Użytkownik Forum

Klucio's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Polska

Imię: Klotnez
Gildia: Greafons
Poziom: 68
Skille: 85/64
Poziom mag.: 16
Domyślny

Dzieje sie cos nowego na wojnie ?
Z tego co ja widze to all sie kłucą o byle co :/ Chłopaki chcecie sie pokłucic wejdzcie sobie na priv i pogadajcie

pozdro for all
Klucio jest offline  
stary 13-12-2006, 21:42   #794
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Cytuj:
@Patrick

To tyl z mojej strony

chyba nie wiesz co to "hlvl"
Kajn jest offline  
stary 13-12-2006, 22:08   #795
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
@Patrick

To tyl z mojej strony

TO IDZ NA NON PVP. Ja nic do ciebie niemam , a to czy byles w ls czy nie to mi to zwisa i tak nic nierobiles...
Rev'ico jest offline  
stary 14-12-2006, 08:11   #796
Patrick II
Użytkownik Forum

Domyślny

Dla mnie on mogl zdradzic bo wczoraj Ruin do mojego brata czy moga do niego zadzownic i jego numer komorkowy podali wiec cos tu nie tak -.-
stary 14-12-2006, 11:51   #797
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol

Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78

Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1

@Kajn
Ty tam cicho o hlvls

@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...

@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).
Vatariel jest offline  
stary 14-12-2006, 14:00   #798
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol

Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78

Oficjalne statystkyki z wojny na:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1

@Kajn
Ty tam cicho o hlvls

@Smichael
Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh...

@Tosik Tepek
Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili).
17 minut w ls i ded hyhy
Szkut jest offline  
stary 14-12-2006, 16:35   #799
MasteR Driv3r
Zbanowany

MasteR Driv3r's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: Jelenia Góra

Imię: Nvm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nvm
Świat: Amera
Poziom: 172
Skille: -/-
Poziom mag.: 82
MasteR Driv3r ma numer GG 6484638 MasteR Driv3r ma login Tlenu tictac-maniac6@tlen.pl
Domyślny

Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.

A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]

Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]

Pozdrawiam.

PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-
MasteR Driv3r jest offline  
stary 14-12-2006, 19:20   #800
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.

A co do 'hlvl'.
Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ]

Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi.
Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;]

Pozdrawiam.

PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.-
Sucho to jest dziecko.. padł dwa razy odszedł może dlatego o nim zapomieli Deamon.. on był chwilke i tez poszedł pewnie większość niewie że taki był w ls , a ty poprostu zostałeś kozłem ofiarnym wybranym przez kwriożernego Patricka
Guardian anubite jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania