![]() |
#781 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co się dowiedziałem (od samych Ls) to popadali głównie przez brak zorganizowania ale i dobrze zaplanowany mass log Ruin...
|
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam. Mam małe pytanie. Chce zacząć z kumplami grać na tym serwie
![]() Yours, Emilek ![]()
#784 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Szczecinek
Imię: anonymus ;D
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 50+
Skille: 10/20
Poziom mag.: 50
|
![]() @Tosik
Zapraszamy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() bo to juz jest nudne jezeli zawsze jedynym powodem porazki pisanym przez revico jest z combo hehe.
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() @Qba Sasa
Ty sie tu nie wypowiadaj wchdzoiles do ls 2 albo 3 razy i zawsze wychodziles dla mnie jestes zdrajca i sprzedales guild forum za wolnosc albo jesli sie myle zaplaciles dla ruin jako pierwszy byc moze w postacie ls guild forum wiec zamknij tu ryj kogo znasz a kogo nie. www.qbasasa.zal.pl PS Dolacz do Fanclubu Corsa
#789 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#791 |
Zbanowany
|
![]() @Patrick
Wiesz, nie po to robilem chara, pierwszego hlvl od dluzszego czasu grania 20 sorcem na Morganie, zeby miec hunta i siedziec caly czas w pz bo na opn battle z takim lvl i skillami nic nie pomoge, i nie zdradzilem, tylko odszedlem, do LS doszedl mój brat, wiec nie moja wina ze zamiast siedziec free gdy mozna bylo odejsc za darmo to on doszedl znowu... Od poczatku bylem przeciwny tej wojnie, wole grac na servach bez konfliktow i nie miec ryzyka zwiazanego z glupim bratem ;] Poza tym wiedzialem ze KH ma bota i nic to dobrego nie wróży. A co do mojego paymentu, to zgodze sie ze moze nie mam honoru, ale za to Tibia to tylko gra, i chce w nią grać i zrobić jakis porzadny level a nie siedziec w PZ do wakacji.... To tyl z mojej strony |
![]() |
![]() |
#792 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no comment... kazdy mysli ze zdardziles i pozalujesz jesli to prawda
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieje sie cos nowego na wojnie
![]() Z tego co ja widze to all sie kłucą o byle co :/ Chłopaki chcecie sie pokłucic wejdzcie sobie na priv i pogadajcie ![]() pozdro for all ![]() ![]() ![]() ![]()
#794 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
chyba nie wiesz co to "hlvl" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
TO IDZ NA NON PVP. Ja nic do ciebie niemam , a to czy byles w ls czy nie to mi to zwisa i tak nic nierobiles... |
|
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie on mogl zdradzic bo wczoraj Ruin do mojego brata czy moga do niego zadzownic i jego numer komorkowy podali wiec cos tu nie tak -.-
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ywis akak
Dec 14 2006, 00:12:07 CET Killed at Level 101 by Balin barbol Lifestyle 65(+6) vs Ruin 78 Oficjalne statystkyki z wojny na: http://forum.tibia.com/forum/index.p...5&pagenumber=1 @Kajn Ty tam cicho o hlvls ![]() @Smichael Zgadzam się to już nudne. Teraz to obie strony maja "równe" szanse co zresztą Ls pokazało na przedostatnim open battle na Ankh... @Tosik Tepek Niskie ceny przedmiotów (boh 35k, v shield 16k, giant sword 20k...), mała ilość osób grających na servie (ostatnio widziałem 530)- jest gdzie expić ale resp nieciekawy no i server w stanie wojny (od powstania Beryli jest jakaś wojna to już się ludzie przyzyczaili). |
![]() |
![]() |
#798 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#799 |
Zbanowany
|
![]() Ja mimo ze swoj nr na forum zostawilem to nie bralem zadnego bo nie widzialem powodu.
A co do 'hlvl'. Powiedzialem to w przenosni, bo 63 w porownaniu do 19-20 to o wiele wiekszy ;] Wiem ze to nie hlvl, hlvl to raczej 90-120 itd : ] Mimo ze niby 'nie mam honoru'bo odszedlem z wojny, to nie zdradzil bym LS bo jak wygra KH to znów zacznie sie PA na okraglo, a tego chyba nikt nie lubi. Chociaz LS swiete tez nie jest, w weekend najpierw mi, Xavorzowi i Lydocy'emu zajebali resp hydr, a potem Asco Moor chcial mnie wypierdolic z zolwi chociaz bylem wczesniej ;] Pozdrawiam. PS: A czemu ja mialem zdradzic? a Sucho? A Daemon? Nie oskarzajcie skoro nie macie dowodow! -.- |
![]() |
![]() |
#800 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj: