![]() |
#801 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
@Kupa Wiesz tyle co i Chris czyli komu zrobic laske zeby nie dostac w cymbal na rl. Po 1 spotykalem sie z nia na rl. Po 2 pierdoli mnie ona teraz. Po 3 korzystales z jej uslug bo zadna by ci nie pokazala prawda? Stad ta 100% pewnosc? Pozatym nie dawala swoich fotek tylko jakis kolezanek takze widac twoja wiedze. Jak czegos nie jestes pewien to sie nie odzywaj bo robisz z siebie ciote. @Edit: Wieksza ciota od ciebie byc nie mozna sory...
![]() |
![]() |
#803 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde bolter nie bierze udziału w tej konwersacji a tu tyle postów dojebaliście xd
@Skrzat Przecież sławny kuba skarab wielki wygrał wojny już na 10 serverach i teraz przejmuje titanie, nie słyszałeś o nim ? wannabe
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
|
![]() @bolek - tobie nie odpisuje bo sie powtarzasz i nie wnosisz nic nowego poza wymyslonymi bzdurami bez zadnych podstaw.
@Skrzat " z odwagą na granicy szaleńca " Odwaga? Ogarnij sie idioto.Kiedy ty wyszedles z gildi i zebrales ekipe random ludzi + tgk kazdy sie bal nas zaatakowac i sie przeciwstawic bo wiedzieli ze CF tak czy tak sie wtraci w to.Zawsze albo to joexhea albo ktos latal z nami i zabijal random ludzi.Poprostu wiedziales kogo lac a kogo nie zeby nie miec problemow a kiedy zaczal sie prawdziwy war to sprzedajesz chara zeby odejsc jak legenda aka bolek. CF niby takie silne , expia po 10h dziennie na frostach , tacy silni a gdy przychodzi co do czego to all retried. Jutro liduje stara boltera bo on bedzie naprawiad lodowke.Moze zdobedziecie jakiegos fraga ; DDDDDDDDDDDDD @SEq -o kurwa ?!!?windowsa? hahah a moze owntibia to przerobka ventrilo mixa? Idioto , wystarczy odczytac dane wartosci z procesui tibii zeby miec haselka a pasy windowsa sie odczytuje z pliku ktorego sie nie da skopiowac ani odczytac wiec widze zablysneles swoja wiedza. Ostatnio edytowany przez Wizz - 26-05-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#807 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAHAHAH SEQ DO MNIE NAPISAL! NAPISAL ZE JA JEGO BRO!!!
Name: Seq The Master Sex: male Profession: Elder Druid Level: 175 Wlasnie o to moj ziom!!!!!! BTW. BOLTER MA KATAR HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
|
![]() o kurwa wrócił kiko strzeżcie sie ziomble
![]() @Wizz w tym problem, że kiedy sie prawdziwy war zaczynał to skrzat już zdążył przejebać cały hajs, który dostał za antycznego czarodzieja :\
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() @ Kuba, nie to zebym cie atakowal, ale poraz kolejny dzis slyszalem, ze jestes ziomek od venta, a tak to s*******aj xD
@ Chris - jego komentowac chyba nie trzeba, masz troche racji, ale w 3/4 postach tak pierdolisz, ze szok x)! @ Vilum czlowieku kiedy znudzi ci sie pisanie '^.-'? na*******asz tym w co drugim poscie ;o Naprawde nie iwem po kurwe zgrywacie z siebie kozakow. Kazdy wie; -ze mario nie masz rl lifa bo sam mowiles do valora 'jak cie spotkam to blablabla' a podobno mieszkacie tuz obok siebie -ze skrzat sprzedal postac, ale ktos jebnal plote o wydaniu ich na dziewczyne, a co z nimi zrobil naprawde, to chuj wam do tego -ze seq byl na wrl/demonach na sylwku, ale po imprezie bez kitu, malo kto tu gada na poziomie, nie mam na mysli pisania z przecinkami, bez przeklenstw itd, ale sprobujcie pisac jak np. wojtas albo xiro lul
![]() |
#811 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Maly Kutas powinien wiedziec kto co i jak bo przeciez ty szwedasz sie po roznych serwach szukajac huja do dupy
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 26-05-2008 o 22:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Moje zadanie się zakończyło na tym forum z waszymi wpisami "pod publikę"... Piszecie o rzeczach omijając dużo bardzo ważnych FAKTÓW albo lekko ubarwiając je by ludziom się to podobało... Szkoda że nie ma nikogo z wyższego szczebla inteligencji żeby z nim chociaż trochę popisać...
@Chris Opuściłem wojnę bo w końcu przejrzałem na oczy ![]() @Vilum Fotka o której mówisz była robiona 2 lata temu na sylwestra mająca na celu zaprezentowanie flaszeczki jaka była kupiona (tak mielimy frajdę z flachy bo była 3 litrowa i dołączona do niej była pompka)... Papieros, który znalazł się w mojej buzi wynika z tego, że nie miałem wolnej ręki by go przytrzymać... A Ty dalej pisz swoje mordo... Nie gram już w tą grę i naprawdę zwisa mi to co o mnie myślicie... Ciao nie mam zamiaru odpisywać na wasze "flejmy" ale będę tu regularnie zaglądał i odpisze w sytuacjach ripleju pana szkraba ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Mam nagranie jak jej przyjaciel nam opowiada o jej ofertach fotek za itanz ![]() (afk seke) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaprezentuj publicznie te nagranie to bedzie milo.
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2007
Lokacja: Bochnia
Stan: Usunięty
Imię: Floov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Para Squad
Poziom: 140
Poziom mag.: 80
|
![]() @BOLEK
na bank wiesz wchoj all historie ovenow heatow itp ale to ze ja gram djadrielem skad to wiesz ? hahahahahahhahahahahaha rozjebales mnie tym stary sluchaj niepotrzebuje gownianego 60eldera gdyz mma wyjebane na takie chary ![]() @PONTON kompleksy z ciagnieciem laski , waleniem konia itp masz czy cos z toba nietak ? KIKO WROCIL NA FORUM WIEC LEPIEJ UCIEKAJCIE HAHAHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
|
![]() RETIRED
* Playing in Memory Of Skrzat One of The Best Leader In Tibia. * JESTEM RETIRED ALE I TAK IN MEMORY KUTWA! Ostatnio edytowany przez BPN - 26-05-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |