![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Nie sa grozni, a mimo to fragneli Sellemona, nie wiem za co, ale sam fakt sie liczy. Wiec nie ignorowalbym nikogo.
|
![]() |
|
![]() |
#842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Sidar, chodzilo mi o to, ze widac, ze sie bierzecie za ten server. I slusznie. Wierze w Was. Wierze, ze wygracie i ze pokazecie, iz moze byc lepiej.
#844 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Ostatnio robi się ciekawie , a co do kamikadze to na ostatnim open byłem bez blessów , dopiero teraz kupiłem (jednego hehe). Sytuacja zmienia się na dobre ponieważ oni przestaną expić i stracili troche kasy. Ten open to był dobry początek a co będzie dalej czas pokaże , teraz napewno pokazaliśmy że mamy szanse wygrać tą wojne. A co do Heretic of Faith to sidar najlepiej ich określił. Ethiellant/Voyant. P.S. Sprzedaje nas sidar bo on woli chłopców i się zakochał w jednym z cruo~. |
|
![]() |
![]() |
#845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Guildia ktora miala laczyc przecikwo nam wlasnie sie rozpadla zal ich.
|
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie wiem czy sie rozpadla. Wyrzucili chyba ze 4 gosci i zmienili nazwe.
#847 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba chciales powiedziec ze zostalo w niej 4 osoby kroagor john the smasher i jeszcze jaki 2 looknij se na nowo stworzoneguldie.
|
![]() |
![]() |
#848 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() EDIT: Kilka godzin pozniej Kragor wyglasza oswiadczenie (http://forum.tibia.com/forum/?action...eadid=1549530), w ktorym mowi, ze bedzie supportowal Cruziow w wojnie. Jego gildia zmienia nazwe na Cruoris War Drafts. Dla tych, którzy maja problemy z angielskim: Kragor napisal, ze Maca zapowiedzial mu i jego calej gildii hunta i wyznaczyl payment na 30k (potem zwiekszyl do 50k), za zabicie Arvita. Kragor twierdzi, ze razen z Johnem Smasherem zabili tylko Ven Vexetu. Maca stwierdza, ze to wszystko klamstwo. I tutaj moje pytanie do Macy i Arvita: jak ta sprawa wyglada naprawde?. Poki co czytam tylko to co jest na forum tibia.com, deathlisty Arvita zobaczyc niemoge.
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 19-02-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Wydaje mi się że nie zabili nikogo jedynie mogli próbować
![]() Przynajmniej na deathliscie u Arvita niema dead ani u Vana ![]() Ostatnio edytowany przez Aego - 19-02-2007 o 15:11. |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() W sumie to i tak od dawna nie gram na powaznie. Jesli podczas jakiej kolwiek akcji moglbym pomoc, to nigdy nie odmowie. Moze kiedys Selena bedzie lepszym swiatem. W razie czego to priv msg. Zobaczymy jaka sytuacje przyniosa nam najblizsze miesiace....
|
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zabili oni ani Arvita ani Vana co najwzyej probowali ale to i tak nic im nie da a jeszcze jedno Zalfik tu nie moge ci przyznac racji nie wiem zy 90% membersow z tej guildi wie chociaz po co ta guldia jest zalozona a co najzyje to jakas propaganda.W tej guildi jest np;Tininho ktory oosbiscie mi wczoraj powiedzial ze w nic sie nie miesze to jest polak,Thorval powiedzial ze tez nie chce miec problemow a Sisusa nigdy nie bedzie znowu walczyc i mozna by tak jeszcze dlugo wymienac jak Maxi row etc.Jak ktos z nich zaatakuje jakims cudem nas to znowu hunted i sie rozpadnie bo mysle ze ci ludzi poprostu nie wiedza po co ta guidlia jest.
|
![]() |
![]() |
#852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
Dla Twojej wiadomosci jestem jedynem ownerem 110 eldera na Refugi ktorego teraz oddalem znajomemu, jedynie sharuje w wojnie na Titani 113 royala, a teraz wracam na Selene wiec trzymaj gebe cicho skoro nic nie wiesz ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() PKowanie Na Ekranie! Dzis, tj. 19 february, o godzinie 21 czasu polskiego, wszyscy pisza do "Sileen". Brac sd, uhy, manasy. Przydaloby sie 2x 28+ magow, do dsow
![]()
#854 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marchio zgadzam sie z Toba w 100% sam bym lepiej tego nie powiedzial
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sidar
Ja w sumie nic nie wiem. Nie wiem kto co i jak. Dlatego pytam ^_^ I w sumie nie mam nic przeciwko, zebyscie krotko trzymali takich gosci jak Smasher czy Begnet :-)
#857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wracając jeszcze do wojny. Jest wielka szansa, żeby w końcu przejąć kontrolę nad serwem i życzę tego Ultimation z całego serca. Ale wypadałoby dogadać się też ze Swe, którzy są spoko. Mam na myśli gildię Fraternity. Szczególnie Iomer i Arvit mają tam trochę znajomych.
|
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers