![]() |
#881 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @all co napiszą że jestem zjebem itp. Sikam na was ciepłym moczem... |
|
![]() |
|
![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Oo
Pada deszcz... cieply i zolty?!?!?!?!?! <sniff><sniff><sniff>????? Smierdzi mi tu jakims konfidentem.....
#883 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Spoko Iomer bedzie jeszcze okazja wpadne do ciebie do tej wiochy Opole
![]() Albo ty do Czestochowy na pielgrzymke ![]() Kurde ale sie nudze chetnie bym sprobowla zabic jakiegos swe ale nie ma jakos okazji wogole nie podoba mi sie to co jest teraz na serverze pustki jak po jakiejs epidemii. |
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() @up
To chyba dobrze, nie? xD
#886 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Ile mozna zartowac? 3 razy? 5 razy? 10 razy? juz by sie znudzilo kazdemu On to powtarza codziennie mamie przy sniadaniu, jak sra w poludnie i jak wali gruche wieczorem to mowi wlasnie ze dobry polak to martwy polak a ty do cholery twierdzisz ze to zart. Pacnij sie w czolo, kogo bawia te jego jak to nazwales "zarty". Po ludziach takich jak on widac, jaka jest bynajmniej polowa mlodziezy w szwecji (tyle gra w tibie pewnie). Sa ciemni, glupi, zarozumiali i mysla ze wszystko im wolna bo rodzice sa pracoholikami i nie maja dla nich czasu (dlatego szwecja ma najmniejszy przyrost naturalny w euro~~). Tak wiec stary oswiec swoj umysl i moze spojrz na to obiektywnie a nie jako doszukiwac dziur w calym. Ja tez nie jestem nacjonalista, odwrotnie, ja bym chcial zeby nasz narod byl ok ale tak nie jest, trzeba umiec wytknac sobie bledy, ale trzeba tez obiektywnie oceniac innych i asertywnie podejmowac decyzje i wyrazac opinie a nie wchodzic w dupe bo ta gra nie jest warta nawet 1/20 wydanej na nia kasy oraz 1/100000 spedzonego przed nia czasu. A w niektorych mozgach tak namacila, ze teraz wlasnie oglada sie "fucking polack, jebac swe" itd.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#888 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
![]() |
![]() @up
Popieram... A tak na marginesie Orius musisz mieć dziwne poczucie humoru bo mnie hasło typu: "dobry polak to martwy polak" w ogóle nie śmieszą, w ręcz przeciwnie..!! W ogóle jak w dzisiejszych czasach takie rasistowskie odzywki można brać za żart... Patologia... Orius wyjdź, zamknij drzwi i już nie wracaj. Twój czas minął |
![]() |
![]() |
#889 |
Guest
|
![]() @ marczio
yyy to jest kurwa gra człowieku zastanow sie do czego sprowadzasz ty ta gre LOL ja tez chce zeby nasz narod był ok moze pogadajmy o politykach ;| n/c mam nadzieje ze polacy dostana konkretne baty od swe i bede mogl znowu podziwiac posty sidata typu "kurcze czegos nam brakowało przez jeden bład nam nie wyszło " ! A i jeszcze jedno o ile sie dobrze informuje @ AEGO to maca napisal posta na forum z war declaration wiec teoretycznie to on zaczoł wojne chociaz wiadomo ze szwedzi mieli na nia wielka ochotei robili wiele by do niej doprowadzic, wcale im sie nie dziwie ;P aaa SIDAR jesli mowisz ze brakowalo TYLKO mortecha i wratha to chyba powinienes powiedziec AZ . Poza tym nie widzialem healka ,asmusa ,cedza ,elaazy,noi z tych mniej liczacych sie don guaca nie widzialem ,Boa The Strypoerm,i hobbelito oczywiscie jak bedzie trzeba to i kraffs belushia ,sollie,Orux Tozz,zumoni itp.wpadna pomoc ;p bo teaoretycznie nie sa w wojnie ale gdy tylko zajdzie potrzeba to pomoga cruoris ;> i nie liczylbym ze w razie potrzeby tacy gracze jak beneck ,ezekiel ,golle stana po waszej stronie raczej twierdzilbym ze dołacza za cruoris by im pomoc ale nie wiadomo jak to bedzie do konca ;> to tyle na ten temat narazie ;>tak czy inaczej powodzenia i zrobcie jakas battle bo ciekawie sie patrzy na takie cos |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Sidar padl
![]()
#891 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dark Sidar:
Feb 21 2007, 01:19:13 CET Killed at Level 114 by Slash'Boone and by Xan Karde http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19166 @marczio Mysle, ze uzyles zbyt wielu trudnych slow (powyzej trzech sylab), zeby niektorzy zalapali o co Ci chodzi ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 21-02-2007 o 08:31. |
![]() |
![]() |
#892 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
ALE I TAK WYGRAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 Zróbcie z tego servera jeszcze większą chujnie już widze jakby pl roxowali tego servera... HUEAUUHEAHUAEUHEAUUHEUHUHUEAHAE Gówno takie że głowa mała |
|
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Co to za link ;/ tam nic niema a przynajmniej nie hasa
Sidar jakim cudem Cie ujebali jak ty w dp siedziałeś ;] cały czas Ostatnio edytowany przez Aego - 21-02-2007 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen
Imię: Laros Feleon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Section Eight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Ej no mieliscie jedna bitwe. Oni sa zdesperowani teraz zeby wam oddac, nie dajcie sie zlamac. Niechodzicie sami rankami i wieczorami gdy nikogo niema, robcie trappy, bo oni prawdopodobnie beda was caly czas teraz atakowac (oczywicie jakies realistyczne trapy a nie ze jakis knight sobie lvluje gdy ich jest 10 online), i sa na noobcharach tylko czekaja az gdzies z dp wyjdziecie.
Sprubujcie to jakos wykozystac. Koti tez musi wrucic bo troche chamsko/tchozliwo sie ztegowal wiec go wescie jakos spowrotem. Liczcie sie z tym ze duzo kasy pojdzie, wiec musicie sie dzielic jak oni, bo jezeli przegracie ta wojne, to juz h*ja macie z Seleny. Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 21-02-2007 o 10:45. |
![]() |
![]() |
#895 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Niezła bujaka po serwie sidar xD hahaa nawozili sie ;P Feb 21 2007, 01:19:13 CET Killed at Level 114 by Slash'Boone and by Xan Karde GRATZ ;D |
|
![]() |
#896 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Wątpie żeby Fraternity bez Alphona dołączyło do wojny, może jakieś jednostki typu Kraffs, ale nie zaraz cała gildia. Scroop, moje zapytanie było retoryczne, orientuje się kto i z kim w tej wojnie jest, po prostu krew mnie zalała jak typek, którego cytowałem palnął coś o Fraternity.
@Laros: Koti pokazał już gdzie Was wszystkich ma, wypłacił się, wypiął się i tyle. Ja na jego miejscu zrobiłbym dokładnie to samo, nie wracałbym do Was za żadne skarby, zresztą głupotą totalną by to było, nie sądzisz? @dead Sidara: Faktycznie, możecie się wozić po servie, że heej!, a "woda sodowa" w ogóle Wam [Tobie] nie uderzyła do głowy. @Szarańcz: miałem Cię za kogoś z jajami, Twój post to zmienił. @Despi: może ktoś mi powiedzieć kto to jest? Jak czytam te jego mądre posty na www.tibia.com, że "znowu akcja bez niego, jeszcze kilka dni i będę w domu" itp za każdym razem, to mnie coś trafia... |
![]() |
![]() |
#898 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
@ Tijefo przykro mi, nie mowie pod publike.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Poczuliscie sie troche za pewnie ale bedzie dobrze
|
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mysle, ze dead Sidara wyjdzie Ultimation na dobre. Chlopaki musza byc nastawieni na to, ze teraz role sie zamienily i to Cru~ siedza w depo i czekaja, zeby zaatakowac pojedyncza osobe.
Wydaje mi sie, ze teraz albo open battle, albo musicie zwaviac ich udajac ze jedna osoba expi. POWODZENIA! @down Nie koniecznie akurat to mialem na mysli ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 21-02-2007 o 21:59. |
![]() |