![]() |
#882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Co do Choseera to on napisal ze chce zaplcic bo chce wbic 100 lvl i odejsc z serva
![]() |
#883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() LOL ... Choseer jeżeli to prawda że chcesz wbić 100 i odejść to zal mi ciebie!!!! Nie że odchodzisz ale ze zapłaciłes dla kilku tam lvli... Jeżeli chcesz poexpic i walczyć znowu to mądry jesteś. Jeżeli sprzedasz chara i spłacłes się jestes idiotą.Ale ogolnie może sam powiesz nam czemu?
|
![]() |
![]() |
#884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Guardian zal tu jest ciebie co spamujesz w venore ze masz na aukcji pacca na sell a nie chosera
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
|
![]() 06:59 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them!
07:01 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santa's home for a reward. 07:10 Corso of Darknes [83]: CHOCCIE DO MNIE GOBLINKI Nasz Wojowniczy Corso Ninja wstal rano i latal po ank za goblinami. I jaki od dobry w ortografi. |
![]() |
![]() |
#886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Rookgaard xd
Imię: Igus Rookhearth
Profesja: Rookstayer
Gildia: Ready to Fight
Świat: Morgana
Poziom: 15+
Skille: 18/20
|
![]() Jesli macie hunta piszcie ja udzile pomocy
|
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Szczecinek
Imię: anonymus ;D
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 50+
Skille: 10/20
Poziom mag.: 50
|
![]() huehe koleś kupił odemnie Santa Hat, za 40k ;D ( zbieranie na goblinach w 2 noce) ;d cud malina ^^
|
![]() |
![]() |
#888 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Zbanowany
|
![]() Może nie na temat beryli ale o tym jak to corso jest kozacki w rl :d
Tydzien temu mowil że wpadnie do mnie na solówke Nastał dzień sądu dla mnie! W moim miasteczku wszyscy się pochowali miał nadjechać wielki Corso of Darknes z wielkiego miasta Szczecin! Godzina 16.00 wszyscy srają w portki dzwonie do Corsa.. słychać szum mówi JADe!!! Ok .. czekam godizna 18 dzwonie Gdzie jestes? Nie wiem! jedziesz? No! Godzina 23.32 wybiła Corsa jak nie ma tak nie ma!!!! Wszyscy się radują Corso nie przyjechał.. pewnie miał cos waznego nie śmiem twierdzić że się bał!!!! Narescie wszyscy mogli wyjść z domów! Miasto bezpieczne! Nie ma obaw. ![]() ![]() --------- To tak mnie wena poniosła, a co do Beryli narazie cisza duza.. czyżby przed burzą.. chociaż podobno nie wiem na 100% Daffiego niema a oni bez niego jak bez ręki i Ruin expi... Nawet cieszą się ze wygrali cytuje "Corso - Ls owned" -------------- EDYCJA - down@ Miało bawić , bo to jest co najmniej śmieszne , nie powiem że załośne ale umawianie się na solówke i grozenie a potem tchorząc nie da sie inaczej nazwac ![]() ----------------------------- Ostatnio edytowany przez Guardian anubite - 23-12-2006 o 01:44. |
![]() |
![]() |
#890 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]()
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
![]() |
![]() |
#892 |
Zbanowany
|
![]() Wszystkim berylianczykom zycze wesolych swiat
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Świat: Inferna
|
![]() Dokładnie, również życzę Wszystkim Wesołych Świąt, Berylia w stanie wojny, ludzie po domkach i depo chowają się, ale mimo wszystko słyszymy od graczy "Marry Christmas ^^ Daj Itema pod Choinkę"
![]() ![]() ![]() Berylia jest Hardkorowym serwem i z tego powodu nie jest to nudny serw ![]() ![]() Myślę że to w pewnym sensie jest fajne, te wojny bo co to by była za gra gdybyśmy tylko expili ![]() Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Witam wszystkich...wraz z moimi znajomymi<bardziej doswiadczonymi> chcemy zaczac gre na Berylii, mozecie mi opisac sytuacje na serverze?
Czy sa wojny, kto rzadzi, czy wystepuje duze pa i szwedzi nie pozwalaja sie wybic? Jakie sa tu ceny...
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 24-12-2006 o 09:20. |
![]() |
![]() |
#895 |
Zbanowany
|
![]() SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA.BECZKĘ PIWA, WIADRA
WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! ps.lost rebels ładnie kase zarabia na dc wczoraj mnie w nocy dorwali i płacic musialem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zbanowany
|
![]() Server jest w stanie wojny (hiszpanie,holendrzy,mniejszosc szwedzka przeciw szwedom i polakom), jak bedziesz siedzial cicho to mozesz spokojnie pograc, ceny sa bardzo niskie
|
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shala Nodror
Dec 23 2006, 21:50:58 CET Killed at Level 94 by Balin barbol and by Bubba Daywalker Jaki widać Lifestyle nic nie robi bez Daffiego więc Ruin expi... PS: Wesołych Świąt! |
![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Choseer , Mis Flush zapłacili x) Kto następny? x)
Słyszałem, że Vatariel schakował Ghostdoog'a
#899 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław
Poziom: 69
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
|