![]() |
#921 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie. O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke. KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY. |
![]() |
![]() |
#923 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 28-02-2006 o 13:43. |
|
![]() |
![]() |
#924 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne ,a najlepsze jest to ze cos napiszesz a potem sie tego wypierasz i piszesz ze nie miales na mysli mowic tego i tego.Wiec zanim nastepnym razem cos napiszesz to przemysl to i pisz wyraznie.
Co do tego ze wzieliscie 1 mln od Draza to ladni z was przyjaciele za 1mln zrobic w jajo waszych przyjaciol Szwedow nie ladnie.Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo. Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil. |
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
![]() |
![]() znow " argument cors'a "
ku scislosci jameha mowil o podziale tego 1 mln i padalo tam takze moje imie - jako ze zaliczylem z 3-4 zgony w tej wojnie jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom " DoF uwaza ze "drazholudki" graja tutaj dlatego ze oni im pomogli. pytanie dla DoF - kto wam pomógł kiedy "Drazholudki" wygrywały ta wojne 15-0? pomogli ci sami goscie ktorych 2 tygodnie pozniej za 1 mln gp sprzedaliscie bo zabili pare 30~ lvli. nigdy nie chcialem nic z tej nadal moim zdaniem " judaszowej kasy " moje pozniejsze, jak rowniez obecne poglady roznia sie mocno od dofowych- stad jestem gdzie jestem |
![]() |
![]() |
#928 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@ "Najwyzsza prawda" Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .
|
![]() |
![]() |
#930 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
To nie traktuj jej tak powaznie albo wyloozuj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
|
![]() Mieliśmy w lutym ferie zimowe, które właśnie sie w niedziele zakończyły więc miał dużo czasu. Znając go to on potrafi grać 20h/dobe śpiąc 4 godziny tylko.
|
![]() |
![]() |
#933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac
|
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
|
![]() Fea umarth ja tylko bronie swojego kolegi. Każdy lojalny kolega powinien bronić swojich ziomków.
|
![]() |
![]() |
#935 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac Hail Dof Hail Wanted |
|
![]() |
![]() |
#936 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
jakie to wzruszajace ![]() |
|
![]() |
![]() |
#938 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#939 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde" a prawda moze byc tylko jedna wiec co ma ich poróżnić? |
|
![]() |
![]() |
#940 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 01-03-2006 o 01:35. |
|
![]() |