Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-02-2006, 13:18   #921
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.

Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie.
nie ma jak twoje obiektywne spojrzenie na temat .jak ktos z dof mowi ,ze jest czarne to ty zaraz piszesz ze jest biale nawet jesli jest czarne
fea_umarth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-02-2006, 13:21   #922
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie.
O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 28-02-2006, 13:32   #923
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
To bardzo smutne, chcesz o tym porozmawiać : (?
Ja bym chcial, chociaz nie wiem czy bedziesz godnym rozmowca.

Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 28-02-2006 o 13:43.
tajemniczy111 jest offline  
stary 28-02-2006, 13:34   #924
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie.
Rozumiem ze chcesz sie czegos czepic, ale czepiac sie o rzeczy ktorych nikt tutaj nie napisal? Nikt nie stwierdzil ze nazywanie nas Pollludkami nas obraza, jezeli sprawia ci to satysfakcje to tak nas nazywaj
Cytuj:
O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY.
A gdzie ja napisalem ze wszyscy gracze w Wanted sa Drazholudkami? Napisalem ze sa nimi ludzie tacy jak ty. Znowu naditerpretujesz, ale jak juz pokazales, z inteligencja i czepianiem sie jest u Ciebie nienajlepiej. ALE PRZYZNAJE, DRAZ ZAPLACIL DOF ZA WOLNOSC 1 MLN GP, I Z TEGO POWODU MAMY STRASZNE KOMPLEKSY!
stary 28-02-2006, 13:44   #925
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne ,a najlepsze jest to ze cos napiszesz a potem sie tego wypierasz i piszesz ze nie miales na mysli mowic tego i tego.Wiec zanim nastepnym razem cos napiszesz to przemysl to i pisz wyraznie.
Co do tego ze wzieliscie 1 mln od Draza to ladni z was przyjaciele za 1mln zrobic w jajo waszych przyjaciol Szwedow nie ladnie.Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo.

Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 28-02-2006, 14:38   #926
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

znow " argument cors'a "
ku scislosci jameha mowil o podziale tego 1 mln i padalo tam takze moje imie - jako ze zaliczylem z 3-4 zgony w tej wojnie

jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "
DoF uwaza ze "drazholudki" graja tutaj dlatego ze oni im pomogli.
pytanie dla DoF - kto wam pomógł kiedy "Drazholudki" wygrywały ta wojne 15-0?
pomogli ci sami goscie ktorych 2 tygodnie pozniej za 1 mln gp sprzedaliscie bo zabili pare 30~ lvli.

nigdy nie chcialem nic z tej nadal moim zdaniem " judaszowej kasy "

moje pozniejsze, jak rowniez obecne poglady roznia sie mocno od dofowych- stad jestem gdzie jestem
Cors Ent jest offline  
stary 28-02-2006, 14:48   #927
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

Blablabla! kazdy wie co komu powiedzialem innych nie powinno to interesowac
Eldyn jest offline  
stary 28-02-2006, 15:11   #928
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "
Dzien czy dwa po wyjezdzie Draza z Poznaniem byles w 100% za pokojem z Wanted, ba, nawet mowiles ze jestes przygotowany na sojusz z nimi. Potem poklociles sie z czescia DoF na rl i Tibii i od tego czasu zmienilo sie twoje nastawienie. Rozumiem twoje motywy dla ktorych zostales w Vision, ale nie przychodz tutaj z tekstami ze od poczatku byles przeciwny pokojowi itp, bo sie az przykro robi.
@ "Najwyzsza prawda"
Cytuj:
Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo.
Ten tekst potwierdza tylko, jak znikomymi informacjami dysponujesz.
Cytuj:
Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego
Plx, powiedz mi gdzie napisalem ze Polludki uwazam za cos obrazliwego albo gdzie dawalem do zrozumienia ze cale Wanted uwazam za Drazoludki. Przeciwnie, szanuje i lubie wielu ludzi z Wanted takich jak Franco, Letaxin, Drago, Urb~ czy Ice'Crow.
Cytuj:
Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne
To ty doszukujesz sie w moich postach ukrytych sensow i przez to musisz zgadywac o co w nich chodzi
Cytuj:
Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil.
Jakas od pierwszych dni Azury za soba stoimy, mimo ze wczesniej nikt nam milionow nie placil. Jezeli czegos nie pojmujesz, to nie mierz tego swoja miara
stary 28-02-2006, 16:43   #929
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .
wr00n jest offline  
stary 28-02-2006, 18:24   #930
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .
Re up

To nie traktuj jej tak powaznie albo wyloozuj
Qual jest offline  
stary 28-02-2006, 19:38   #931
malwersator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Imię: Spusciak
Poziom: 81
Domyślny

Czas bycia online w lutym:

296h 30m Shanoz 82 Master Sorcerer

Jak on nie sharuje to ja jestem talibem.
malwersator jest offline  
stary 28-02-2006, 20:18   #932
123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2004

Domyślny

Mieliśmy w lutym ferie zimowe, które właśnie sie w niedziele zakończyły więc miał dużo czasu. Znając go to on potrafi grać 20h/dobe śpiąc 4 godziny tylko.
123 jest offline  
stary 28-02-2006, 20:29   #933
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
Domyślny

Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac
fea_umarth jest offline  
stary 28-02-2006, 21:00   #934
123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2004

Domyślny

Fea umarth ja tylko bronie swojego kolegi. Każdy lojalny kolega powinien bronić swojich ziomków.
123 jest offline  
stary 28-02-2006, 21:36   #935
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny Dof

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Tak sie sklada ze Franco to byly member DoF, ma tam wielu przyjaciol i znajomych na rl, i w przeciwienstwie do biednych drazholudkow takich jak ty ma do nas zaufanie. Nie mamy monopolu na prawde, ale jak chcesz nadinterpretowac wszystko tak, zeby pasowalo do twojej teorii spiskowej - prosze bardzo.
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta.

Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac

Hail Dof
Hail Wanted
Franco jest offline  
stary 28-02-2006, 22:34   #936
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac

Hail Dof
Hail Wanted

jakie to wzruszajace
Cors Ent jest offline  
stary 28-02-2006, 22:49   #937
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Domyślny

Cytuj:
jakie to wzruszajace
ty jakis rok temu napisalbys to samo
PiXik jest offline  
stary 01-03-2006, 01:02   #938
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Gildia: Wanted
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fea_umarth
Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac
tak samo jak i dofoludki
Drazharm jest offline  
stary 01-03-2006, 01:23   #939
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
tak samo jak i dofoludki
o popatrz - i tu sie mylisz

dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna

wiec co ma ich poróżnić?
Cors Ent jest offline  
stary 01-03-2006, 01:34   #940
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
o popatrz - i tu sie mylisz

dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna

wiec co ma ich poróżnić?

Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 01-03-2006 o 01:35.
zeus1985 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania