![]() |
#941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
"Nawet debiu"? Chwile potem oskarżasz kogoś, że pisać nie potrafi poprawnie ._. Jego post wygląda nawet lepiej niż Twój... Ostatnio edytowany przez Ain'aer - 18-06-2007 o 10:55. |
![]() |
|
![]() |
#942 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
@Andrelfus Mi chodziło o to, I dlaczego mnie miało zgiąć ![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 18-06-2007 o 11:32. |
|
![]() |
![]() |
#943 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() @up standardowo ciota ludką kkojazy sie z debilem, idiota kretynem i etc. Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 18-06-2007 o 12:10. |
|
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() witam wszystkich jestem master sorcem i chcial bym sie dowiedziec kiedy bedzie ten update
wyznaczylem sobie cel ale wiem ze po update sorcem nic sie nie zrobi poza staniem pod depo czyli chcial bym sie dowiedziec kiedy bedzie ten update bo jak bedzie za kilka dni to musze expic od rana do wieczora a jak za tydzien+/- to moge se powoli expic wiec prosze o jak najszybsza odpowiedz |
![]() |
![]() |
#945 |
Zbanowany
![]() |
![]() nikt tego nie wie... moze byc na dniach a moze byc za tydzien, dwa
|
![]() |
![]() |
#946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() HiHo
![]() jaki lvl bedzie wymagany do uzywania : Dragon Lance, Knight Axe i Fire Axe po uptade |
![]() |
![]() |
#947 |
Zbanowany
![]() |
![]() D-lance 60lvl
K-axe 20 albo 25 F-axe 35 O ile odbrze pamietam |
![]() |
![]() |
#948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() wielkie dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() dobra dzieki no to przyexpie do 75 i mi styka
|
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Imię: jejeje
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 17x
Poziom mag.: 7x
![]() |
![]() moj post z Tibia.de
maybe someone pointed that Does anywone considered that knight - can go always diagonal ( no risk of getting waved )and they do not have to take right position to attack... - Moreover they have better skill in shielding - more HP - more cap... now they wont have to buy any runes exept Uhs ( no hmms, gfb explo) becuse they have it as an instant spells.... thats a bit sick for me - little druid with 1.5k cap <naked> Also when i saw movie of Jegolas doing 200k exp hour i though... OMG!! That was only word that came to my mind... 110 EK soling DLS with exp rate 200k ... Im 124 ED and I am dooing around 140k on bb island wasting lot of supplies... to get 200k I must hunt with blocker... isnt it a bit stupid so overpower knight like this?? yours little druid Gavreonien |
![]() |
![]() |
#951 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 18-06-2007 o 13:10. |
||
![]() |
![]() |
#952 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() Cytuj:
Napewno go troche ulepszli ale nie ze expi teraz 10x szybciej niz przed update... ^.^ |
|
![]() |
![]() |
#953 |
Guest
|
![]() Według mnie Cipsoft trochę za bardzo namieszał tym updatem, jeżeli chodzi o DMG różnych postaci.
Przedstawię wam moje wyobrażenie jak powinny uzupełniać się profesje. Knight: Dużo: HP, CAP i Def., ale za to znacznie mniejszy atak od Sorca. Nasz rycerz powinien być typowym Tankerem - bierze na siebie moby, by pozostałe osoby mogły uderzać z dystansu. Sorcerer: DUŻO MP, DUŻY DMG, ale mało Def. Postać do atakowania z dystansu, kiedy knight bloczy. Według mnie Mag powinien posiadać TYLKO czary ofensywne, runy ofensywne. Runy takie jak fire field itd powinny należeć do Druida, a dlaczego? Druid: Podobnie jak Sorc, ALE: Nie posiada mocnych ataków ofensywnych, ale powinien mieć więcej umiejętności w dawaniu statusów stworom (poison, fire itd). W dodatku więcej spelli leczących np co leczy całe party, czy zwiększa dmg o ileś %. Paladyn: Słabszy def i atak od Knighta. W dzisiejszej Tibii prawie nie jest potrzebny, ponieważ bez trudu może zastąpić go Sorc (atak z dystansu z run). Żeby jego pozycja była równoważna powinien mieć takie spelle jak np odnawianie komuś many, albo zwiększenie prędkości chodzenia dla party na daną ilość czasu. W ten oto sposób Tibia stałaby się bardziej grą wymagającą od graczy współpracy między sobą. Każda profesja byłaby w jakimś stopniu bardziej od drugiej zależna. Jest tylko jeden problem: Cipsoft nie myśli takimi kategoriami, które przedstawiłem powyżej. Ten update zdecydowanie nie doprowadzi do ciekawszej wg mnie gry zespołowej. Bo chyba lepiej iść z kolegami w party na hunta niż samemu godzinami klepać moby w dodatku, że każda profesja miałaby jakieś ważniejsze zadanie niż w obecnej grze. Uff, mam nadzieję, iż moje wypociny nie są takie tragiczne, na jakie wyglądają. Co myślicie o mojej koncepcji? |
![]() |
#954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#955 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#956 |
Guest
|
![]() 3Up^
Nie zapominajmy o dzielonym expie na party i żeby wykluczyć oszustwa każdy musiałby coś robić walić moby, czy obrywać obrażenia czy leczyć lub rozdawać buffy. Aha i ja bym jeszcze dodał dla druida olbrzymią ilość buffów (bonusy szybszy atak, chodzenie itp.) a dla pallka możliwość oswojenia zwierzaka i ten zwierzak by podwyższył średni damege pallka i by się rozwijał wraz z treserem np. 3/4 lvla tresera. Ale wtedy to pallek by musiał mieć słabsze bolty nisz się szykują. Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 18-06-2007 o 14:56. |
![]() |
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Wiecie skąd można ściągnąć najnowszą tibicams ?
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @Ghard~
nie rób z tibii jakiegoś silkroada, czy muonline... |
![]() |