![]() |
#961 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
|
![]() Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.
Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie Zamknac ten topic bedzie spokoj ![]() Ostatnio edytowany przez Syphilis - 01-08-2007 o 15:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#962 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Debil. Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem. A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner" LOL. Żałosny hipokryta. A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty. Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1765747
No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy ![]()
![]() |
#966 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta. Ps: Huj ci w pysk. Edit: Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem? Ostatnio edytowany przez wr00n - 02-08-2007 o 04:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Guest
|
![]() O kurwa czytam te wasze topiki to aż mi się żygać chce same wszyscy się bluzgają jescze troche to ten temat zamkną bo zamiast tu gadać o wojnie to wy się wyzywacie nice -.-
|
![]() |
![]() |
#969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() strausss wyjdź i nie wracaj juz bo ludzie sobie z ciebie pojazd robią. Wiem, nie graj w ogóle w tibie bo cie zapierdolą to sie powiesić pojdziesz albo matke najebiesz...
o jakiej ty wojnie mówisz? ;o
POLONIA!!! Ostatnio edytowany przez VeB - 02-08-2007 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() rofl też właśnie się zastanawiam jak post samka na forum tibia.com można było potraktować poważnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Potwierdzam xd
![]() |
#974 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu ![]() ![]()
""Hasta la victoria siempre"" >>> LiFe Ostatnio edytowany przez ahcarb - 02-08-2007 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sorra za podwojnego posta missclick
""Hasta la victoria siempre"" >>> LiFe Ostatnio edytowany przez ahcarb - 02-08-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij.. moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wlasnie doroslem i nie gram juz w to gowno bo mam wazniejsze sprawy na glowie i wole robic cos pryjemniejszego niz spedzac po kilka godzin dziennie przy kompie grajac w 2d (ktore stalo sie prosta gra dla statystyk)
""Hasta la victoria siempre"" >>> LiFe Ostatnio edytowany przez ahcarb - 02-08-2007 o 20:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka. I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji. Powiem ci to w twoim języku. Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao. Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie ![]() I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać. Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów) Ostatnio edytowany przez strausss - 02-08-2007 o 21:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu.
|
![]() |
![]() |