![]() |
#9882 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Mi akurat Isinbajewej było trochę szkoda. Jest po części nienormalna, ale ma większego skilla niż Polki i po prostu walnęła faila.
Bolt ładnie wymiata, ciekawe czy pobije rekord na 200m dzisiaj : P Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-08-2009 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9883 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No nie wiem czy Manchester nie może zagwarantować Vidicowi podobnej pensji co Barcelona (która ma swoją hierarchię płac i na pewno dla Vidicia nie zrobiła by wyjątku). Tu może chodzić o klimat, poszukiwanie nowych wyzwań...lub po prostu o wymuszenie na władzach Manchesteru podwyżki
![]() Jednak tak jak pisałem wcześniej, ten transfer jest nierealny. @Down Muniesa > Evans ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 18-08-2009 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Vidic jest aktualnie najlepszym obrońcą, a nawet Evans (pierwszy przykład, nie podam innego, niech będzie że takiego nie ma) jest lepszy niż Pique.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9887 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Celtic 0:2 Arsenal
Troche chaotyczny mecz ale liczy sie zwyciestwo kolejny swietny mecz Songa, Bendtner troche niewidoczny, Denilson niezle
![]() |
![]() |
![]() |
#9888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() aktualnie jest w czołówce najlepszych, ale tych bardzo dobrych w Barcelonie nie brakuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9889 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Celtic-Arsenal
Poczytajcie komentarze. Caldwell kapitanem ![]() edit: Cytaty lata z Ligi Hiszpańskiej ;d Cytuj:
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 19-08-2009 o 13:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Mnie rozwalił dopisek "Kto to jest Manucho?" xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9891 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak też myślałem, ale wole tam nie wchodzić bo jakiegoś syfa złapie ;d
""Nigdy nie wydamy 60 milionów euro na jednego piłkarza" - jeden z dyrektorów FC Barcelona Xavier Sala y Martin. Oj, jak bardzo, bardzo, bardzo za bardzo pospieszył się z tymi słowami..." A wydali!?
![]() |
![]() |
#9892 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie. Ze skarbca Barcy ubyło "tylko" 40mln na Ibrę.
PS. Swoją drogą Zlatan dzisiaj debiutuje w barwach Barcelony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9893 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
pochodzą one zaś z LLL(la liga loca) "La Liga Loca to forma blogu, prowadzona przez dwóch brytyjskich dziennikarzy, Tima Stannarda i Simona Talbota. Ich wpisy zamieszczane są w serwisie magazynu FourFourTwo, jednego z największych i najbardziej poczytnych magazynów piłkarskich na Wyspach Brytyjskich i w Europie." apropo twojego oburzenia w sprawie "wydali"To wcale mnie to nie dziwi bo dla niektórych kibiców Barcelony Eto nie był warty wtedy ani jednego euro. Większość magazynów zajmujących się transferami wyceniała go na 40mln euro. Ja myślę, że w okresie jak odchodził był wart jakieś 20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli 60mln GOTÓWKI nie wydał, więc ten cytat nie ma sensu. A za syfa sorry, poniosło mnie troche
![]()
![]() |
![]() |
#9895 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla mnie Eto'o jest wart 25-30mln. Jak było z Samu pisałem wcześniej, ale napisze jeszcze raz bo nie wszyscy to rozumieją. NIKT nie dałby za Eto'o 30mln w tym okienku transferowym, nawet City. To dlatego, że wszyscy wiedzieli iż Kameruńczykowi został rok kontraktu, a on sam raczej nie zamierzał go przedłużać stawiając Barcelonie bardzo wygórowane żądania finansowe. Za rok odszedłby za darmo. Tak więc jego wartość w transakcji z Interem jest czysto wirtualna. Barca zrobiła świetny interes. Można gadać, że ta wymiana kosztowała Barcelonę 70mln, ale wirtualnie, bo fizycznie straciła tylko 40. W przeciwieństwie do Realu, który na samego Ronaldo wydał 90mln. No ale podobno ma się zwrócić. Poczekamy, zobaczymy.
PS. Pix twój avatar chyba stanie się nieaktualny, szkoda. Jednak ktoś musi odejść. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 19-08-2009 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 |
Użytkownik Forum
|
![]() AAAAAAAJ niewiele zabrakło do złota :| No ale jak niemiec rzuca dyskiem, to mu cały stadion dmucha :|
![]() |
![]() |
#9897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() AAAAAAAAAAAAAAA srebro!
Małachowski prowadzil do ostatniej kolejki. Dwa razy rekord Polski pobil, ale w ostatniej kolejce szwab rzucil dalej... podsumowalbym to tak samo jak nasz dyskobol, ale cenzura i warny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9898 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie banujcie, kolega up cytował
![]() Napalałem się na mecz Barcy a zobaczę mecz Barcy B :| FC Barcelona: Pinto; Montoya, Puyol, Fontàs, Maxwell; Busquets, Touré, Gudjohnsen; Pedro, Jeffren, Bojan Manchester City: Given; Zabaleta, Dunne, Touré, Onuoha; Weiss, Wright-Philips, Ireland, Barry; Petrov, Tévez. :||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#9899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Małachowski - no, dyplomatycznie mówiąc, nie jestem zachwycony. Niedyplomatycznie wypowiadałem się wcześniej używając zwrotów rodzaju 'ten narodowy socjalista miał szczęście' itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() FT Burnley1 - 0Manchester U.
... |