|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Płacisz za każde naruszenie praw autorskich z osobna. Oczywiście po tym jak ci zarekwirują kompa i sprawdzą jakie p0rny na nim masz ;] potem rachuneczek leci i jak za większe programy masz wysze kwoty (po parę kafki/stów) to mp3'jki liczą się po ~3zł... (średnio płyta kosztuje 45zł i posiada 15 utworów = 45/15=3 + "gratisy" dla władzy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 72
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
MOZNA POSIADC TYLKO 1 KPIE ORYGINALU Cytuj:
i do innych juz mi sie nie chce cytowac rozbych bzdur bo jakos mi wklejanie nie idzie Swego czasu jak mozna blo odliczyc zakup kompa od podatku to mozna bylo sie spdziewac najazdu olicji bez nakazu najczesciej nakaz zdobywali w 48h po tym jak nei zostali wpuszczeni innym powodem byli "uprzejmi sasiedzi" zabrac sprzetu nei moga ot tak sobie. 1. Musza znalezc dowod ze naruszasz prawa autorskie 2. musza zostawic pokwitwanie 3. musza nauczyc sie definicji na temat roznych rodzaji licencji 4. powinni ponzac zasade dzialania linuksa nie chce mi sie pisac ale maja ciezko praujac na chleb docencie to bo nei wiadomo co kog w zyciu czeka |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Kara polega na tym aby byla wieksza niz normalny koszt. A wogole skad masz takie info ze za mp3 placi sie 3zl?? Masz jakis link do regulaminu policji? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A co do źródła, gdzieś wyżej już pisałem, znajomy miał takowy wjazd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 01-12-2006 o 13:37. |
|||
![]() |
![]() |