![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Świat: Askara
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Czyli kazdy walczy o wladze na servie ;p
~~jAkIe ZaŁoŻeNIe MaSz?>>PrOsTE WaLCZYć i wyGRyWaĆ...~~ Ostatnio edytowany przez grook - 03-02-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Co do gildi DOmination, mozge powiedziec tyle ze jesli jestes z nimi to zawsze pomoga, kiedys mojego brata bil pewiem knight za nic, i w ciagu 10 min byli kolo nichi wsyzsycy z gildi online, niewazne czy expili cyz cokolwiek robili, kazdy przeylecial pomóc
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jak dziala gildia Dommination? Udezysz kurwa w monka czy Ghula i kaza ci placic. Oddina za 700gp mnie zabil. I jeszcze kurwa kazal 700gp placic. Zajebista to gildia ... za free bija a potem na forum ze reason byl taki: "Ze zabil monka koledze jego dziadka i babcia zadzownila do mnie by powiedziec mojemu tacie by mi pomogl ujebac 42 lvl za to ze zatakowal monka kolegi ale go nie zabil ale jak go ubijemy to powiemy ze zabil monka!!" Nom to namieszalem ale mowie wam teraz jak jest wojna to wlasnie Dommination najbardziej kozaczy a tak wogole to jeszcze troche i z Rexis bede chcieli sie na*******ac.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() najgorsze jest to,ze niie ma przeciwagi dla domination jakies gildi ktora bylbay w stanie stanac z nimi do walki, arymen mialo z nimi walczyc ale wydygal askarian szkoda bo pewnie byloby sporo chetnych dolaczyc do nich (np ja
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to chyba zle poinformowany jestes ... To fakt ze Arymen mialo walczyc z Dommination ale to nie Askarian czy Arymen zdygalo tylko ludzie z gildi to miala byc juz 2 potyczka Arymen Vs Dommination. Za pierwszym razem bylo tak ze walka miala byc 10 na 10 z powodow ze stosunki pomiedzy gildiami nie byly najgorsze. Co do 2 wojny to i moze masz troche racji Askarian spekal dopiero po tym jak polowa jego gildi odeszla od niego ale zaufaj ze go znam gdyby to mialo jakis sens to by poszedl sam.
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Dazah - 02-02-2007 o 18:21. |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Cytuj:
co do drugiej to conieco slyszalem w koncu mialem w arymen paru kumpli brechac mis ie chcialo z domi jak stali przed dp i non stop wyslanca exivowali a potem przyjeli chyba z 5 60+ msow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdyby, byl z mojego mista to bym go trzech miejscach polamal ![]() Tak wogole z jakiego miasta jest?
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdyby jeszcze nie był te 3 lata starszy to bym może i bym się z nim spotkał... ale wogóle w innej części miasta mieszka (: |
|
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przepraszam bardzo mam pytanie co jest sila DOMINATION? zgranie dobre pvp duze lvl czy co
![]()
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
zaskoczenie? nikt się nie spodziewa że zabiją akurat ciebie. Widziałem filmik jak zabijają 109ek wpadło kilkunastu i ledwo sobie dali rade.Zabili go chyba dopiero jak sie mu uhy skończyły... Ostatnio edytowany przez Dazah - 03-02-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Typki zabijaja za free / bez reasonu ... Kiedy chca udezyc combo odliczaja na Default, zeby typ wiedzial kiedy sie ma uhac no Gz xD Pozdr.
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki bylem ciekawza co padaja
![]()
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to juz wiesz.
Ostatnio Morrazusa ubili za to ze zabil Eee ... jaki to ona miala nick .. hmm.. Agata Strong cos takiego xD Ich koledzy sobie pk a kiedy padaja przybiega Dommination sam juz nie wiem czy to ich glupota czy ochota zabijania sprawia ze ta gildia jest tak pierdolnieta.
#96 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Poziom: 68
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
a co do domination na tych lv ciezko wbic kolejny poziom i expienie jest mulace wiec chlopaki robia to po co expia godzinami, czyli testuja swoja sile zabiajac.Po to sie chyba expi zeby zabijac.A jak wam to nie odpowiada to se grajcie na no-pvp. |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ty jestes po***any? Wydaje mi sie ze tak, skoro piszesz takie bzdury kpina. Ile masz lat za ile kupiles chara? Zalezy ci by dojsc do Dommination lizac im tyleczek na forum.? Jak nie do Rexis to do Dommination a co tam xD.
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() No prosze...
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To samo do ciebie, przestales grac na Askarze a piszesz bzdury, ktore nie sa prawda wiec wogole nie mam ochoty sie z toba wdawac w dyskusje. Jestes osoba ktora chce byc uwazana na forum za inteligentna. Ale jak ja czytam taki post to mi sie poprostu smiac chce ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie wdaje sie z toba w dyskusje, moze tego nie zrozumiales, ale prosze o minimalne uzasadnienie wyzywania ludzi. Nie widze sensu wyzywac kogos tylko dla tego, ze wymienil w swoim postie imie guildii, ktorej nie lubisz. Porownujac wasze dwa posty, wcale nie odnosze wrazenia ze wiesz o Domination wiecej od niego. Tlumacz o co ci chodzi, a nie udawaj sie do wyzwisk, skoro ciekawi ciebie ten temat.
I co fakt mojej obecnosci albo nieobecnosci na Askarze ma do moich wypowiedzi na tym forum? ...
Kot Da Vinci Ostatnio edytowany przez dymka - 07-02-2007 o 16:22. |
![]() |