Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 31-12-2006, 17:21   #81
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
A ja gościa uważam za geniusza - bo to idealny przykład kolesia, który zrobił NIEWYOBRAŻALNĄ kasę na ciemnogrodzie i owinął sobie wokół palca trzy czwarte kraju. W tych czasach, każdy, kto chce zarobić, powinien uczyć się właśnie od Rydzyka.

@De'sh
Ja pierdzielę, człowieku - nie rzucaj w ludzi tą samą, sztandarową gadką, bo nudzą już twoje nieudolne próby pojechania kogoś jednym, niezmiennym komentarzem o braku argumentów (którego używasz zawsze wtedy, kiedy nie ma gdzie użyć owych argumentów).

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-12-2006 o 17:26.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-12-2006, 17:24   #82
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

Raczej od Kulczyka. Każdy umie ukraść, ale nie każdy umie zarobić w biznesie. Właściwie to możemy też się uczyć od np. Solorza, który teraz jest najbogatszym polakiem, to ten od Polsatu. Rzecz w tym, że on miał wejścia w SB i nie będzie tutaj najlepszym przykładem.

@down,
Każdy szanujący się podkład nie może się obejść bez "bum, cyk, cyk"

Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 18:06.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 17:59   #83
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

@Kamos:
Okej, ja mogę zapodawać podkład buzią. Mam na myśli 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-12-2006 o 18:16.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 18:29   #84
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek Pokaż post
Spokojnie, w tym roku (czy raczej sezonie) bluzgają Blog i TH, niedługo już nikt o nich nie będzie pamiętał a oni wezmą się za kolejne. Szkoda, że ci wielcy napinacze sami słuchają nie lepszych rzeczy.
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam.
Przygonil kociol garnkowi..
Jak nie wiesz co "My" sluchamy to sie nie wypowiadaj. Ja tez moge sobie powiedziec, ze sluchasz gorszego odemie "Chlamu".

B27 smiedza i tyle. To jest zreklamowany shit. Musze lecz przyznac, ze nie jest gorsze od th lecz ich styl zycia jaki pokazuja... szkoda slow
Caly ten komercyjny swiat nie ma snensu. end Oczywiscie nie wszystkich gnoje za muzyke dopoki nie wcielaja sie w nia zbytnio. (zachowuja sie jak idioc* pokazanaych w TV)
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 18:38   #85
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
A ja gościa uważam za geniusza - bo to idealny przykład kolesia, który zrobił NIEWYOBRAŻALNĄ kasę na ciemnogrodzie i owinął sobie wokół palca trzy czwarte kraju.
To jest kwestia interpretacji slowa 'szacunek', ja rowniez goscia uwazam za geniusza co nie zmienia faktu ze naplulbym mu w twarz.
stary 31-12-2006, 18:50   #86
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
Każdy szanujący się podkład nie może się obejść bez "bum, cyk, cyk"
Posłuchaj bodajże 'Hey Boy', jak się wsłuchasz usłyszysz tam takie 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.

edit:

down: sry, me nub, no keal, źlem zrozumiał posta x_x

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-12-2006 o 19:05.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 18:53   #87
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

No i właśnie dlatego Hey Boy nie jest dobre, bo nie ma "Bum, cyk, cyk"
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 18:57   #88
Bols
Użytkownik Forum

Bols's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard Pokaż post
Oryginalnie napisane przez wp.pl
6. Blog 27

Dość nieoczekiwany zwycięzca MTV Europe Music Awards w "polskiej" kategorii. Tola Szlagowska to obecnie jedna z idolek rodzimych nastolatek.
Czytaj dokładnie
Nie powinieneś się naśmiewać, gdyż ONA osiągnęła niewątpliwie jakiś sukces, a ty co?

\/down
Racja Założyciel postu pewnie tylko obejrzal sobie teledysk, zdjecia i się naśmiewa, chyba że słuchał paru piosenek, ale że są w większośći po angielsku nie zrozumiał ich. Ogólnie wiekszość antyfanów Blog27(Tokio Hotel też) 'nienawidzi' tych zespołów głównie dlatego, że im się udało osiągnąć sukces. Jak również nie rozumieją przekazu w piosenkach owych zespołów, bo są w innym języku. i tak to wygląda
Tak,tak.. Tokio Hotel napewno chce przekazać coś ważnego.. Spiewają stylem:"O kurwa zgubiłem swoje kochanie chcem jom odzyskać"..

Tak zresztą oprócz takiego stolca na świecie normalne piosenki w których autor tekstu ma coś do pokazania a wykonacwy umieją spiewać oraz grać więc nei wiem co widzisz w tych pisoenkach których wykonawcy nie pokazują talentu,bo go nei mają..
Bols jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 19:06   #89
kamosblue
pr0-poster

kamosblue's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów

Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
kamosblue ma numer GG 4139914
Domyślny

"Hey Boy" do dupy, lepsze "U La La La I Love You Babe" - dobra piosenka na sylwka ;-)
stary 31-12-2006, 19:39   #90
Eivrel
Użytkownik Forum

Eivrel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Właściwie moi mili te liczne wyzwiska w stronę bloku świadczą również o ich popularności. Ja tam się cienkimi zespołami nie przejmuję jak co poniektórzy lepiej po prostu olać bo jeszcze ciśnienie skoczy i będzie tragedia.

Ps. Jak u mnie w mieście blok grał to jedna ponoć w łeb czymś dostała (na jakimś tam koncercie Eski czy coś takiego [nie wiem nie ja byłem tylko siostra]) xDD

@ De'sH i Baron Kaldric
Proponuję: wymieńcie się adresami gg i wyzywajcie się tam do woli, a nie syfix na forum robicie.
Eivrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 20:08   #91
Flisik
Użytkownik Forum

Flisik's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifter Pokaż post
@Dobo
Taki wysoki wynik sprzedaży osiągneły poprzez reklamę. Wszędzie ich było pełno! Występy z Tokio Hotel i te smycze w płytach... Każda dziewczyna (chłopak też) chciała mieć jej płytę bo to poprostu było modne. Według mnie, mają poprostu dobrą reklamę, może co niektórym podobają się (mi nie) i nastolatkom brakuje polskich (dobrych?) zespołów...

Przereklamowane... I bynajmniej nie jestem gejem z klapkami na uszach ^^

VVV Sexy? No nie wiem... VVV
NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!!!
Ja wogole nie przepadam za popem , wiec nie zmienie przyzwyczajen dla Blog 27. I tez nie wygladam jak gej (w przeciwienstwie do TH). Idac dalej, to ich plyte chcialbym miec po to, zeby najpierw uzywac jej jako frisbie. Potem nasypać na nią sodu i się odlać na plyte (z bezpiecznej odległości).
@edit
A one sexy sa po mocno zakrapianej imprezie i w dodatku przy zepsutych latarniach.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 01-01-2007 o 16:11.
Flisik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 20:25   #92
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
@Kamos:
Okej, ja mogę zapodawać podkład buzią. Mam na myśli 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.
a ja moge pierdzieć w mikrofon czy co tam macie :S
bedzie fajne "tehno" :S

a wy zamiast sluchac popu wlaczcie sobie jakas >klasyke< np. iron maden czy ramsteinn a nie "kochacie sie" z jakimis "odchodami"
Diego'Odin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 21:46   #93
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
LolnY ma numer GG 9277178
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego'Odin Pokaż post
a ja moge pierdzieć w mikrofon czy co tam macie :S
bedzie fajne "tehno" :S

a wy zamiast sluchac popu wlaczcie sobie jakas >klasyke< np. iron maden czy ramsteinn a nie "kochacie sie" z jakimis "odchodami"
Run To The Hills! Run For Your Life!

Iron Maiden rox! Jeden dobrze mówi!

@Topic

Jak można płytę nazwać "<LOL>"...
LolnY jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 21:53   #94
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LolnY Pokaż post
Jak można płytę nazwać "<LOL>"...
JaK JeSt SięĘę RhóÓóÓóżOwĄąĄąĄą NaStOlAtKĄąĄ NiE WiDzĄcĄ ŻyCiA PoZa PaNeM KtÓreGo MaM W AvAtArZe To ChYba MoŻnAaAaA4

@Topik: Różowę nastolaty FTW!!!
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2007, 10:13   #95
Zotemut
Zbanowany

Zotemut's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Upierz Pokaż post
JaK JeSt SięĘę RhóÓóÓóżOwĄąĄąĄą NaStOlAtKĄąĄ NiE WiDzĄcĄ ŻyCiA PoZa PaNeM KtÓreGo MaM W AvAtArZe To ChYba MoŻnAaAaA4

@Topik: Różowę nastolaty FTW!!!
A Ty sie zamknij i nie pokazuj sie z tym avaterem z TOKJO HOTEŁ!
Zamiast gadac o BLOK TŁENTI SEFEN, wyj*b tych lamosow z podpisu -.-"
Zotemut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2007, 10:25   #96
Impalable
Użytkownik Forum

Impalable's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Impalable ma numer GG PW to nie laska?
Domyślny

@topic
Ciekawe co byscie powiedzieli gdyby te wszystkie obelgi sprawialy by A4 przyjemnosc?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekwo
Czyrzby facke??
Notka
Prywatna wiadomość do Impalable.

Ostatnio edytowany przez Impalable - 01-01-2007 o 10:27.
Impalable jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2007, 10:27   #97
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.

Ostatnio edytowany przez goburu - 01-01-2007 o 10:31.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2007, 10:33   #98
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.
Nie ma jak odprezajaca porcja histerycznego smiechu na dobry poczatek roku.

ROTFL
stary 01-01-2007, 10:39   #99
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Ło Boże, jakiś Ty trv!

Racja, nic tak nie orzeźwia jak duża porcja śmiechu.

Cytuj:
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.
Pozazdrościć
Cytuj:
Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza.
Nooo, rewolucjonizujesz świat muzyki chłopie. Pochwal się, czego słuchasz?
Cytuj:
Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek
Aha, rzeczywiście, większość death metalu ma kapitalne teksty. Mhrooock!
Cytuj:
Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL.
To samo ktoś, kto nie zna metalu może o nim powiedzieć - że niby sztuką jest kiwanie łbem i darcie się SATAN do mikrofonu? Oczywiście, to stek bzdur, ale ktoś kto o tym nie ma pojęcia może tak myśleć. Tak samo jak Ty mówisz o hip-hopie.
Cytuj:
Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste.
Mhm, czekam na pierwszą piosenkę.
Cytuj:
A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy".
Fajnie, bo w metalu nawet się rymować nie musi. To gdzie jest łatwiej?
Cytuj:
Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam.
Radze zapoznać się z innymi gatunkami metalu. Ani ja się na tym znam, ani od tego specem nie jestem, ale uważanie DMu za najlepszy gatunek muzyki metalowej, nie znając przy tym żadnego innego jest głupie.
Cytuj:
Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
Och, pewnie też uważasz się za indywidualiste i myślisz że inni Cię podziwiają?

Ostatnio edytowany przez styku - 01-01-2007 o 10:55.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-01-2007, 10:58   #100
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
* Shanhaevel kładzie się obok Vila na ziemi
* Shanhaevel kładzie ręce na brzuchu
* Shanhaevel ROTFLUJE!

You made my day.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania