![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@De'sh Ja pierdzielę, człowieku - nie rzucaj w ludzi tą samą, sztandarową gadką, bo nudzą już twoje nieudolne próby pojechania kogoś jednym, niezmiennym komentarzem o braku argumentów (którego używasz zawsze wtedy, kiedy nie ma gdzie użyć owych argumentów).
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 31-12-2006 o 17:26. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Zbanowany
|
![]() Raczej od Kulczyka. Każdy umie ukraść, ale nie każdy umie zarobić w biznesie. Właściwie to możemy też się uczyć od np. Solorza, który teraz jest najbogatszym polakiem, to ten od Polsatu. Rzecz w tym, że on miał wejścia w SB i nie będzie tutaj najlepszym przykładem.
@down, Każdy szanujący się podkład nie może się obejść bez "bum, cyk, cyk" ![]() Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @Kamos:
Okej, ja mogę zapodawać podkład buzią. Mam na myśli 'bum cziki bum cziki bum bum tuńczyk'.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-12-2006 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Jak nie wiesz co "My" sluchamy to sie nie wypowiadaj. Ja tez moge sobie powiedziec, ze sluchasz gorszego odemie "Chlamu". B27 smiedza i tyle. To jest zreklamowany shit. Musze lecz przyznac, ze nie jest gorsze od th lecz ich styl zycia jaki pokazuja... szkoda slow Caly ten komercyjny swiat nie ma snensu. end Oczywiscie nie wszystkich gnoje za muzyke dopoki nie wcielaja sie w nia zbytnio. (zachowuja sie jak idioc* pokazanaych w TV) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() To jest kwestia interpretacji slowa 'szacunek', ja rowniez goscia uwazam za geniusza co nie zmienia faktu ze naplulbym mu w twarz.
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
edit: down: sry, me nub, no keal, źlem zrozumiał posta x_x
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-12-2006 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Tak zresztą oprócz takiego stolca na świecie normalne piosenki w których autor tekstu ma coś do pokazania a wykonacwy umieją spiewać oraz grać więc nei wiem co widzisz w tych pisoenkach których wykonawcy nie pokazują talentu,bo go nei mają.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właściwie moi mili te liczne wyzwiska w stronę bloku świadczą również o ich popularności. Ja tam się cienkimi zespołami nie przejmuję jak co poniektórzy lepiej po prostu olać bo jeszcze ciśnienie skoczy i będzie tragedia.
Ps. Jak u mnie w mieście blok grał to jedna ponoć w łeb czymś dostała (na jakimś tam koncercie Eski czy coś takiego [nie wiem nie ja byłem tylko siostra]) xDD @ De'sH i Baron Kaldric Proponuję: wymieńcie się adresami gg i wyzywajcie się tam do woli, a nie syfix na forum robicie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Cytuj:
@edit A one sexy sa po mocno zakrapianej imprezie i w dodatku przy zepsutych latarniach. Ostatnio edytowany przez Raynold - 01-01-2007 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bedzie fajne "tehno" :S a wy zamiast sluchac popu wlaczcie sobie jakas >klasyke< np. iron maden czy ramsteinn a nie "kochacie sie" z jakimis "odchodami" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Iron Maiden rox! Jeden dobrze mówi! @Topic Jak można płytę nazwać "<LOL>"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
Zamiast gadac o BLOK TŁENTI SEFEN, wyj*b tych lamosow z podpisu -.-" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() @topic
Ciekawe co byscie powiedzieli gdyby te wszystkie obelgi sprawialy by A4 przyjemnosc?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 01-01-2007 o 10:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.
Ostatnio edytowany przez goburu - 01-01-2007 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
ROTFL
![]() |