![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chłopcy to już przestało być zabawne...Temat istna prowokacja. Korektor (czy tam mazak) po co opisujesz tutaj dollsy?
Na temat mówiąc krótko, nikt kto ma chociaż cząstke rozumu ich nie lubi, przynajmniej ja tak stwierdzam, oglądając i słuchając rówieśników.
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
Ktoś wrzeszczy "Disturbed rox! Metal rox!", no panowie ja dostaję w takich momentach ataku śmiechu. Radzę się zastanowić w jaki Wy chłamie się tarzacie, dopóki zaczniecie najeżdżać na inny chłam. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 31-12-2006 o 12:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() moja siostra jest dollsem
![]() ![]() Sprzedam za 2K |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
huahsuhauhusahsuahsuahsuahsuahsauhsauhsauhsauhsuaq hsuhduashduashu Blog!!!!!!1 Rzadi!!! TH ROX!! i Bebemoth tez tokx!! ide sie pociac teraz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, poszedł w drugą nogawkę. Zresztą, w przeciwieństwie do ciebie nie bawię się w ping ponga przed komputerem.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@ pawel The Magician - przypomina mi się PiXik z czasów pawelekthedruida ;> Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ping pong jest bardzo fajny nu pagadi http://www.addictinggames.com/tablepingpong.html pobawisz sie razem ze mna? i rada na przyszlosc: wsadz scyzoryki do obu kieszeni : ] bedzie wieksze prawdopodobienstwo ze zrobisz sobie krzywde : ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Podaj mi adres tych krytykow...
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to ludziom takim jak ty powinno się zabronić reprodukcji, panie eks faszysto, trupaganie, death metalu.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() * Shanhaevel wyciąga popcorn, jakiś musujący napój i orzeszki, rozciąga się wygodnie w fotelu i skanduje "Kaldrick, Kaldrick, Kaldrick!".
Nie ma to jak porządne widowisko, gdzie dwóch ludzi bez pardonu obrzuca się błotem. @2x down Pasi. Przynieś jakiegoś fast fooda, zeźremy na ciepło. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 31-12-2006 o 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Toś mi dosrał. Straaaasznie po prostu. Swoją drogą, czego oczekiwać po kimś, którego zainteresowania ograniczają się do 'gitarowej devastacji', a mistrzem gry na elektryku jest gitarzysta CoB.
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
sobie nie pogladacie uz dzisiaj bo niedlugo wychodze ; p Ostatnio edytowany przez De'sH - 31-12-2006 o 15:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
|
![]() @Shan,
"zaplanowałem dzisiaj bardzo fajny wieczór, kupiłem tekilę, cytrynę i sól. Myślę, że nie będziemy nudzić się, nie jest źle 0.7 na 2ch!" ![]() Dajcie już sobie spokój, bo posypią się warny i nikt na tym dobrze nie wyjdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Sry, zrobiłem literówkę. Miauo bydź "żĄdzĄ". @Topic Ja myślę, że mają dobrego producenta, nawet w jakimś wywiadzie ta typiara mówiła, że to wszystko dzięki panu X. Ostatnio edytowany przez joey - 31-12-2006 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |