![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Po(rno)land
Stan: Na Emeryturze
Imię: sold.; )
Świat: Menera
![]() |
![]() Blog 27 echhh... Temat troche nie na miejscu! Ludzie to jest forum gry pt. Tibia, a to jest tylko bezsensowny temat do nabijania postów.
Topic@: bBlog27 to dno, dno i jeszcze raz dno! Ale jak mi sie nie podoba to nie znaczy, że wam sie ma nie podobać ! Jak lubiccie to słuchajcie nie przeszkadzam. NarQ <<<To mój first koment>>> Prosze o plusik do reputacji ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Dziefczyny dajecie czadu!!!!111111111
Blog 27 nic by nie osiągnął gdyby nie to że tato którejś z tych lafirynd jest właścicielem firmy fonograficznej. Ojciec trafnie zauważył, że na "rush naStolatecZkAh" można zbić kasę i wypromował córcię i jej "psiapsiółkę". |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Z tym ze:
Blog 27 sklada sie teraz tylko z jednej z tych dziewczyn. MTV EMA bylo 2 miechy temu? (jak nie lepiej) Ich fankami sa 13 latki ktore pisza do bravo girl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() @up
O malo nie oddalem rosolu.. (fuuu co to za zdjecie wiedzmy?) Blog 27 powiem kulturalnie: TO zwyczajne g*owno... Sorka, ale ^ to bylo najmilsze slowo jakie powiedzialem na ten zespol. Wypromowane "bjathy" zbijaja kase na shitcie ulicznym... (ba chyba wsiowym..) Zycie jest jednak not fair i trzeba sie pogodzic (trudno). Co do tych rushowych nahstholaftek powiem jedno: Sa to dzieci specjalnej troski, ktore sie wychowaly na gownach z ulicy i nie majace bladego pojacia o wlasnych sukcesach... Dlatego nasladuja innych i lykaja kazde "g0wno". Czesto te nahstolatki nie maja kontaku z rodzicami i niestety dzieje sie to coraz czesciej przy takim tempie zycia... W mojej klasie jest pelno takich "bjathow". Sa hamskie wobec ludzi nieuznajacych mody i maja gdzies dzisiejszy stan srodowiska co doprowadzi wkrotce przez takich ludzi do end'a ... Blog 27 maja utwor o nazwie "lol"? Popieram w pelni. Jest to tak glupie, ze az smieszne... haha.. Podsumowujac: Denerwuje mnie takie gnojenie "dobrej muzyki" i TV takimi shitami jak b27, th czy HD. OMG P.S. Niedlugo utworzy sie nowa religia, a bedzie sie nazywala "Bravo" co oczywiscie jest zenada.. Wole nie myslec ile zamachow bedzie w niedlugiej przyszlosci. @edit to dow A ja myslalem, ze to forum do wyarazanie pogladow. ;/ Masz racje ic to ie da, ale wyzyc sie moza XD (buhehe) Z reszta Blog niszczy zespoly. (W jaki sposob? Ludzie sie przyzwyczaja do tego shitu i nawet ne zwru/ocal uwagi na wiele lepsza muz) Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-12-2006 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
I tak to jest w tej Polsce, ale to nie tylko jest tak u nas,.. Ale jest pare państw które walczą z komercją ![]() Ale to takie życie, taki los,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 30-12-2006 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Dzieci, dzieci! Janek, kilku pomniejszych, których nie kojarzę, bo albo avka nie mają, albo jacyś względnie nowi, w/e, panowie żebrający o plusiki do reputacji, których na tym forum dawać się nie da - OPANUJCIE SIĘ!
Bluzgacie ten Blog. Ok. Ale co wam to da? Musicie się tu tak wyżalać? Płakać? Krzyczeć? Używać niecenzuralnych słów? Chodzi mi o to, że te wasze wylewanie żalu nic nie da. Ani panienki nie przestaną 'śpiewać', ani nie zaczną śpiewać ładnie, ani hordy ich dolsorużowyh słuchaczek się nie powieszą, chociaż może i szkoda. Widzicie, osobiście też ich nie lubię. I ok. Ale co innego podyskutować, a co innego niż posty 'blok A4 to g*wno, nienawidzę ich, ruszowe k*rwy, blogdwajściasjedem na stos!1111'. Ośmieszacie się po prostu. One są godne wyśmiania i pogardy, a nie takich dennych bluzgów. A tak w ogóle, to fajna muza jest!1111 down (naprawdę, to jest down ;<): dzięks ;**
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 30-12-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() @Korektor
Zapomniałeś zrobić osobnej grupy dla mnie :<. @Nadrill ;D @Fiszbin wez wywal ten av i sig:< @Lasooch Jesteś_bardzo_mądry. @@ @ @topic Cóż, nic odkrywczego nie napiszę: commercial shit i tyle... niektórzy to lubia - ich sprawa, byle nie zaczeli/ły mnie namawiac do tego badź też słuchać blisko mnie. A w ogóle teraz to nie Tola, a Celoz jest trendy.
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() to moja ulubione kapela : < dlatego jestem w mm! tam wszyscy sluchamy takiej muzyki!! naprawde : < a wy to bluzgacie : < zero szacunku : < ide sie pociac!! O!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
Blog27? ;> Powiem tak. Poprostu dziewczyny sa sprytne i tyle. Wiedziały jak trafic do gust takich 12 latków, i teraz trzepia na tym kase, znajac zycie to pewnie skonczyly podstawówke i stwierdzily, ze skoro za wyjakanie paru niezrozumiałych słow mozna natrzepac kase, to po jaka cholere dalej sie uczyc ? No cóz, kiedys była era Budki Suflera, Kombi, disco polo. To dzisiaj przyszla era Tokio Hotel, Blog27 i caaaaaaałej ambitnej muzyki.
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 31-12-2006 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Naleśnikiem należało by dodać.
Cytuj:
Cytuj:
FiSzpiN Ja CjE nIe mAsH tYh NaKrAn? LoOoOoOoOoOoOL 111 a Ja MaM Bo mI kOlEsHanKa tAła Na PyCie... PoStRuFfFkA111PaPaTkI =*=*=*=* O tak ciężko tak pisać. Ale trzeba znać... języki obce?
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() KCA=*=*=*=* SiS =*=*=* BrX=*=*=* LuDzIfffSkA!11 PoMoCy!!! NiE MaM PyT TH Bo MoJa GuPiA MaMa Je WyWaLiLa!!!
To jeden z tekstów dollsowatopodobnych. One myślą, że niezgadzanie się z rodzicami jest normalne i trendy. Każda "rushnastolateczka" musi nieszanować rodziców itp. bo im tak każe bravo.pl. Dlaczego tak mówię? Czasami nabijam się z bravo.pl, a właściwie z The Billi, którzy tam siedzą i zauważam, że szanowna pani psycholog odpisuje tekstu w tym stylu "oczywiście, to normalne, że się nie zgadzasz z rodzicami". Jakoś nie dla mnie, ja nigdy nie miałem jakiś niesnasek z rodzicami. Zawsze byli i są dla mnie najwyższymi autorytetami. Teraz przeanalizujmy dlaczego dollsy mają zakodowane, że rodzic - twój wróg.(Podobnie brzmi "samiec - twój wróg!" "sekcja specjalna zawsze lojalna") ![]() Stwórzmy dollsa. Nazwijmy go Kalista i ubierzmy w kiczowate różowe stroje. Kiedy już mamy gotowego dollsa, nie możemy dopuścić, żeby się nudził, więc doróbmy przyjaciółkę... Laurę. Dorzućmy jeszcze prostych rodziców i zaraz dojdziemy do pewnej sytuacji. Otóż, dolls naczytał się, że musi się kłócić z tzw. "starymi" i niestety to praktykuje. Kalista poznała Laurę, teraz są SiS =*=*=*=*(=*) (=* w tzw. okresie - z matmy ![]() Taki mniejwięcej jest żywot 90% dollsów. Tak to trwa do lat 25, kiedy Kalista zostaje fryzjerką i rodzi dziecko. Niemowlę w przyszłości podzieli los Kalisty. Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zespół kase ma, śpiewać też umie (tak krtycy mówią) mają dobrego managera i jest wszysko cacy.
Tylko ten styl ahhhh.... No cóż typowy "stajl" dla zbuntowanyc cukereczków, "elo zimów" w wersji żeńskiej. Kto jest na tyle głupi by taki styl życia kupować( ala bravo girl) ten właściwie sam poddaje się eksterminacji. (Natura broni się przed idiotami) Dlatego dla "dollsa", jak ten rodzaj nazywa Korektor, najwięlszym wrogiem jest ona sama. Jescze jedna taka leciuchna dygresja: Na buncie nastolatków zarabiają dorośli (oh ironio, ale człowiek umie z wszystkiego zrobić pieniądze) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() @up,
JEsteś VSH =*=*=*=*=*=*(=*) VSP - very smart human Wracając do umiejętności strzelania kasy przez dorosłych. Styl dollsów jest bardzo łatwo przysfajany przez proste nastolatki. Dlaczego? Bo w nim się nie myśli, a brak obycia i pohamowań idzie akurat w parze z dollsem. Coś co jest dla prostaczków łatwo przysfajalne, na pewno dobrze się sprzeda. Kolejny dowód na to, że dollsy nie umieją myśleć, wszystko co mają i co robią narzuca im człowiek dorosły. Same by nie wykombinowały, że można się ubierać na różowo ;/ @down, nie bułką, naleśnikiem Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() @korektor
dobrze ujęte :-P @topic Ten caly TH i Blog27 jest dla mnie wieksza tandeta niz disco polo. Nic ino sie pochlastac sucha bulka -,- Disturbed rox!! \,,/ -,- \,,/ @up sucha bulka daje lepszy efekt :-P Jak sie pochlastasz nieswiezym nalesnikiem moga byc z tego przykre konsekwencje:/ @down Zapewne duzo :-P Ale co w tym zlego? Kazdy ma prawo wyrazac wlasne zdanie. Disturbed rox !! Metal rox!!
![]() ![]() ![]() Powiedz NIE dzieciom neo i nie karm trolla!! Fajna strategia przez przegladarke internetowa! TRAVIAN! Moje radio (tekno/rock) Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 31-12-2006 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ile osób jeszcze zwyzywa TH i Blog, dodając na końcu "I tak xxx rox!"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Sp0cZk0 $iOmK1, f oStAtN1M CzAsi3 mIaU3M du$2o dŻampoof i nA kAcU tRudn0 j3$t nOrmAlni3 pI$aĆ. A nI3 mAm na koMpiKu tycH nAgrAń b0 jA umiEm tyLko fejŚC nA EpUlSa. ChCiał3M nApRawIć koMPUterek i uSuNoUem fSzYsTkiE pIoSenk1. PoZdrooFFka :************ |
|
![]() |
![]() |