Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2007, 19:17   #81
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jeremie Pokaż post
Sorki że to tu pisze ale też bym chciał się pośmiać bo zapowiada sie na niezłą jazde Ale jak uruchomić ten film Ja niewiem (nieśmijcie się zemnie PLX)
Winampem.
@all
dajcie spokoj.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2007, 19:36   #82
Alhan
Guest

Domyślny

Ajjjj Rayden wydałes Ima ,bo z tego co mi wiadomo to graja np. Yeetro ale czy Ima tez to nie wiem.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 19:54   #83
Otreet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raayden Pokaż post
to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...
Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..

@film
kazdemu sie zdarza, ryje walicie do upadlego ze smiechu a wiekszosc z was ma po 30 lvle -.^

Ostatnio edytowany przez Otreet - 09-01-2007 o 19:55.
Otreet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 19:56   #84
Ertil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
@yhasit
To ze Lotar nie ma pracy nie znaczy ze jest gorszy :>, to nie jego wina ze Polska to kraj bez perspektyw po ukonczeniu LO, studiow...
To, że Joe, Cavalorm mają po 15 lat, nie znaczy, że są gorsi.
stary 09-01-2007, 19:57   #85
kris82
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

EUHAUHA KURWA ALE POLEWKA !! Myslalem ,ze padne ze smiechu.Ci sorcowie to chyba nacpani byli.LoL 1 mial 3 sd drugi 5 manasow,roxor 15 lvl by ich ubil uehaaaha.

19:43 Bladiew [78]: wiem jak to sie robi 19:46 Bladiew has left the party.

euahuha to tez niezle.Jak ten cl~ tlumaczyl to on ,,skonczyl juz gadac?".Bladiew taki pro-gejmer haeuaha.To chyba tekst roku jest.Ale do tego tytulu pretenduje takze :

19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS
19:47 Yhasit [72]: KURWA MAM GS

Yhasit,chyba jak zobaczyl gs to orgazmu dostal xP A co do samej akcji to sorcowie zamiast walic rozbiegli sie po roomie,ten co kreci za blisko shooterow stanal.Inni nie wiadomo co robili.Proponuje to jako filmik roku
kris82 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 20:08   #86
Yhasit92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

haha orgazmu to moze dostac twoj pies jak mu pale lizesz po 1 juz tlumaczylem imbecylu ze nie cieszylem sie ze mam gs tylko capslock byl i tak wyszlo nie dodalem waznego slowa TYLKo co do lotara nie chodzi mi ze jest gorszy ale inni tez nie sa gorsi ze by ich wysmiewac etc. zreszta na forum o thori widac ktos napisal post o pingowaniu a lotar odrazu ze nie na temat a jak lepiej o alkocholu pisac zal
Yhasit92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 20:12   #87
Raayden
Użytkownik Forum

Raayden's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin

Stan: Niegrający
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
Raayden ma numer GG 8448660
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otreet Pokaż post
Buhahahahah rozjebales mnie tym ^^ myslisz ze wkuwanie na wariata i zaliczanie testow ci cos da? licza sie znajomosci, znajomosc jezyka a jesli znasz same przedmioty to mozesz najwyzej jako nauczyciel robic albo inne tego typu rzeczy. i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
przeciez mowie ze po ukonczeniu LO i studiow nie ma szans na dobra prace w Polsce.. A co zlego w byciu nauczycielem? Masz prace i zarabiasz i to sie liczy...
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?
stary 09-01-2007, 20:18   #88
kris82
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2005

Stan: Usunięty
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

@Yhatis

Twoja wypowiedzia zaprezentowales bardzo niski poziom..Wiem ,ze mozliwe wyszlo tak jak mowisz,ale poprostu zwalowsko to wyglada.Za kazdym razem ogladam ten fragment,zeby sie posmiac Lotar jest nie lojalny,to prawda.Mowilem obiektywnie o graczach.Gz panu votherowi za wypchniecie kumpla lolz.Jedynie holzus z teamu sie dobrze zachowal.Ten m~ nie dosyc ,ze tylko 5 mf mial,to zamiast lac po nagrody biegl frajer.
kris82 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 20:24   #89
Pieczka-Saphira
Użytkownik Forum

Pieczka-Saphira's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Rybnik

Imię: Firble
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 70
Skille: 80
Poziom mag.: 16
Pieczka-Saphira ma numer GG 3739058
Domyślny

@Jeremi
sciagnij tibicam,rozpakoj na pulpit i sciagnij tam film nastepnie otworz tibie i tibicam i daj enter i wyswietli sie film
@topic
Niema co najlepiej zgrana ekipa banshee questa jaka widzialem gz dla tych panow ;d cu
Pieczka-Saphira jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 21:22   #90
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Cool :**************

Taaa faktycznie szukam ekipy na furorze -.-

<ironia>

Film wymiata =)
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 21:53   #91
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha
=Pekin= jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 21:58   #92
Thebill
Użytkownik Forum

Thebill's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Thebill ma numer GG 2474780
Domyślny

barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...
But we are united in our fate. Our fate is to kill.
We were not born this way, we chose it out of our own free will!
But it was a decision of no return…”

Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso
Thebill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 22:04   #93
Kafes
Użytkownik Forum

Kafes's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thebill Pokaż post
barzo kur*a smieszne
widac ze wiekszosc z was zadnego powaznego questu nie robila
jak sie w takiej sytuacji cos spierd*li do masakra...
problem w tym ze ten quest nie jest "poważny"
stary 09-01-2007, 22:30   #94
Kazumaxer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kazumaxer
Świat: Furora
Poziom: 72
Skille: 90/60
Poziom mag.: 20
Domyślny lol

HAHh akcja ladna ale.....jest jedno ale jak widze na tym forum wiele osob nie robilo tego questa i sie wypowiada...Wstajesz 8 rano i czekasz az sie ekipa zbierze potem 2-3 h afk zanim kazdy seala zrobi a pozniej jest final room na ktorym jestes (ZMECZONY,ZASPANY,W*****ONY NA MAXA,I JESZCZE KAZDY ROBI CO CHCE)ale ja mialem ekipe zgrana i w 2 min przeszlismy final rooma ;]
Podsumowujac ::::Team moze i dobry ale mało zgrany:::::Smiechu co nie miara
ale watpie czy kto kolwiek kto tam padl jest mu do smiechu.Kiedys napewno bedzie sie z tego smial ;]
Kazumaxer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 22:31   #95
Otreet
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Jak bys mial wybor byc nauczycielem, a byc bezrobotnym co bys wybral?
jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc wogole to offtopic a co do tematu to nadaje sie do kasacji :s

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin= Pokaż post
HAHhahahaHAHahAH dobre dobre
Nooby zawsze będa mnie rozszmieszac, tamte polskie dzieciaki zamiast raz w zyciu skupic sie i posluchac to spamuja " xD " boshe noooooobps xD
a co to ma do noobostwa? przeszkodzili KOMUS poza soba samym robiac tego questa? to sie nazywa newbie albo osoba ze slabym PvM (Player vs. Monster) i tyle a nóbek to moze ty jestes bo przeszkadzasz w sensownej dyskusji jakoby miala tu panowac (?)

@down
odezwal sie 17 knight z serva non pvp btw. dawaj swoim "knajtem waloncym z aksa" wez na klate 2 gs i dl i cos tam =)

@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)

Ostatnio edytowany przez Otreet - 09-01-2007 o 22:37.
Otreet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 22:34   #96
Sceaux
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Kozienice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Van'Er
Profesja: Knight
Gildia: Teleubiski
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
LOL

OMG! xD

Ale przygotowania, najlepsze jak sie lali przed wykonaniem xD

Ale już final room nie skomentuje Dał sie ztrapować jak frajer

Najlepszy był ten sorek co padł
Sceaux jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 22:35   #97
Votherq
Guest

Domyślny

No i co ja niby mialem zrobic. Od poczatku questu Bladiew sie wszedzie pchal np. wrl przyznaje przesunąłem go. Moze chcial pokazac calemu servowi ze umie grac i stal na srodku... Ale tak na marginesie to gdzie mowa o Avrenie i Duren Ethertel... Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie. A gdzie Duren..? co to shoter?? ze stoi tam??-,- ja chociaz kratke plus
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem

I sry jezeli uwazacie ze to ja Dead bladiewa to moja wina ale nie do konca bo on mógl w miescu stac i poza tym skad ja mialem wiedziec ze sie przesunie. Mnie to denerwowalo ,ze quest tak dlugo trwa :/

@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!

Ostatnio edytowany przez Votherq - 09-01-2007 o 23:08.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 22:53   #98
Alexu
Użytkownik Forum

Alexu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Alexu ma numer GG 1164700
Domyślny

Cytuj:
jesli dla ciebie zawod nauczyciela to jest dobra rzecz to nie ma dyskusji, dla mnie rownie dobrze mozna pracowac na budowie- obie pracy daja super perspektywy na przyszlosc
nie no to widze ze twoje plany na przyszlosc sa bardzo ambitne, na szczescie Ty masz znajomosci w parlamencie i zostaniesz poslem SLD, ktore w nastepnych wyborach poprowadzisz do zwyciestwa , Twoje gadki wywoluja u mnie wieksze politowanie niz nad czlonkami qustu, robisz tu z siebie totalne posmiewisko ,mowiac ze nauczyciel i budowlaniec to to samo , i ze wszsytko zdobywa sie za pomoca znajomosci, studiujac informatyke , nie umiejac liczyc do 10 , zostaniesz glownym redaktorem firmy reklamowej albo programista ? nawet majac za ojca dziekana Ci sie to nie uda, chlopie budowlancami to Polsce moga byc ukraincy tak jak my na zachodzie , wiec jesli zrownujesz sie z imi to brawa dla Ciebie,praca w lesie polegajaca na ciaganiu metrow to tez dla Ciebie wielce przyszlosciowa i rozwijajaca rzecz, wiec tego do nauczyciela ktory napewno cieszy sie duzym szacunkiem powazeniem,posiada duza wiedze , ma stala , coraz lepiej platna prace -nie porownuj.mimo iz uwazam ze zadna praca nie hanbi to Twoje wypowiedzi byly totalnym przegieciem .
Cytuj:
i nie pierdol o tym o czym nie masz pojecia zielonego..
zapewne Ty masz.. urywasz sie z choinki i bronisz swoich kolezkow,i napewno masz lvl 30+ bo juz grasz w Tibie 2 tygodnie co pozwolilo Ci na zdobycie przeogromnej wiedzy i doswiadczenia pVM -dzieki misczu za wyjasnienie co to znaczy o juz chcialem wikipedie wlaczac by odnalezx znaczenie tego slowa
Cytuj:
@2 x down
nie tlumacz sie, widzisz jakie tu sa wypowiedzi nie ma sensu na nic sensownego (xD!)
bo jedyne co tu jest z sensem to Twoje zalosne wypowiedzi, tak samo twoje jak i Twojego kochanka Votherka.

Ostatnio edytowany przez Alexu - 09-01-2007 o 23:01.
Alexu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 23:30   #99
Cwenu
Zbanowany

Cwenu's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia

Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
Domyślny

[quote=Votherq;1187086]
zeby wszyscy zostali na miejscach shoterzy > to by bylo good. A Joe ,czy Damer padl przez mnie ?? on mial 89 lvl ja 64. I on pozniej do mnie z pretesjami ze nie uhnelem go. Co ja jestem ,ze mam go uhać sam ledwie co sie uhalem
QUOTE]
Ej a moze on mial tylko 3 uh? hahahahah

Wszyscy wzieli caly resp na siebie!!
A bylo czysto bo potworki pobiegły za tym typem co wlazl pierwszy!

Dobrze robil tylko ten 60 msorc co byl zwami ladnie solowal w kącie banshe!

NIe wiem czy mozna isc na ten quest jeszcze raz ale mysle ze bedzie lepiej
Cwenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2007, 23:37   #100
Alexu
Użytkownik Forum

Alexu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Alexu ma numer GG 1164700
Domyślny

Cytuj:
@alexu
O co ci chodzi czlowieku chcialem wyjasnic to co tam zaszlo a ty mi tu z pizdy strzelasz !!
pierwsze czytaj ze zrozumieniem.. gdzie widziales zebym napisal cos w Twoim kierunku ? to mialo charakter zartobliwy ze on usilnie broni Ciebie jak i waszej calej zalosnej reszty, ale skoro juz sie tak bulwersujesz to i Tobie tez moge opowiedziec ze Twoja powyzzsza wypowiedz jest nieco chaotyczna. brak w niej jakiejkolwiek skladnii,skoro juz piszesz , rób to w jakis w miare poprawny sposob , a nie placzesz nad klawiatura lezki kapia Ci na przyciski i ze zloscia w glosie i grymasem na twarzy "gryzac klawiature" piszesz jakies bzdury , usilnie chcac sie wytlumaczyc ze nie tylko Twoja to wina, czyja jest tu wina juz dokladnie zostalo omowione a Twoje zbedne wyjasnienia zostaw swoim nastoletnim friendsom.
i jak juz odpisujesz to rob to w ludzki sposob tworzac nowa opowiedz a nie edytujesz tekst wyzej z mysla ze bede go jeszcze 2 razy ogladal.. na gg tez mi sie nie uzalaj bo z nieznajomymi chlopczykami nie rozmawiam.
Cytuj:
Ja jak wchodzilem to widzialem tylko jak Yhasit ma caly resp na sobie :/ i co mialem robic Uhalem sie.
skoro on mial caly resp na sobie to po co sie uhales ? robiles dobra mine do zlej gry chcac dla czystej zasady zuzyc kilka uh ? zeby nie bylo ze na nic sie nie przydales ? skoros taki cwany to bylo wziac na exete cos od Yashita, jak to wspomnial juz kilka pozycji wyzej przedemna ktos madry

Ostatnio edytowany przez Alexu - 09-01-2007 o 23:45.
Alexu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania