|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Dobra... Koniec tego...
Time war zawieszony.. Biorę się za nowego fake'a, ktory bedzie(mam nadzieje)o wiele, wiele lepszy... Bede nad nim pracoal ![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() No to żegnamy Time War...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nieee, bierzesz sie za fake'a w przyszlosci? Bo w podpisie masz napisane o New Yorku.
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
No wiesz, New York jeszcze przetrwal do 3000 roku ;s
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Tego dobrze nie zacząłeś, a już kończysz... Kolejny fake powinien być dłuższy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry że odświeżam, ale postanowilem kontynuowac Time Wara! Dobrnę z nim do końca. Obiecuje.
![]() |
#87 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() No nie, już napisałeś, że zawieszasz fake'a to byłem pełen nadzieji, ale teraz jednak znów chcesz go robić...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kedven - 15-03-2007 o 14:51. Powód: Mała pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga, uwaga, next part!
Nie bijcie, że tego mało. ![]() UWAGA!!! Osoby(lub potwory) z czarnym życiem(deep red) są ciężko ranni, ale zdołają troche powalczyć jeszcze. Osoby bez nicka (lub potwory ![]() Dobra, koniec gadki. Czas na fake! 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. Dla wszystkich, którzy nie wiedzą co to jest: to miało być takie jak zrobił Glaves w The Village po przebudzeniu się w tej wiosce ![]() 8. ![]() Comments plx! @down: Lol, chyba pijany jestes xP dostales od wybuchu? <dżołk> Nie podoba ci się nadużywanie efektów na słabym poziomie? Trudno. W pixii nie jestem taki mega doświadczony ;p Aha, z krótkim to mogę się zgodzić. W poniedziałek będzie next part dłuższy.
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 15-03-2007 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Lipa. Nie podoba ...khy... mi się nadużywanie ...khy... efektów na słabym poziomie. No i ...khy...krótkie.
P.S. Khy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() ale to... khy... zwa... khy.. spier... khy... DO KITU! HYHYH! xD
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Tfu! Tfu! Tfu! I po stokroć ble!
Człowieku! Ile razy trzeba ci powtarzać o tym żebyś nie numerowal tych dialogów?! 8 scen? Az tak ci sie chce robic fake zeby dac 8 scen? Gosh... Dwie pierwsze sceny, nic tylko teksty... Tym chcesz mnie zadowolić? 3 scena, ten efekt wygląda ciekawie... Scena 4, outfity za przeproszeniem do dupy, do tego poucinane. A co do tła, myślisz, że jak dodasz więcej gówna do gnoju, to będzie lepiej wyglądał? Scena 5, łot da fak ys dys? Scena 6, Halp Czarno! (pustka jak...) Scena 7, Aaaaa! Zalali świat mlekiem! (Jak by sie kto czepiał, lubie mleko) Scena 8, Co tam robi czcionka Times New Roman? Nie mogles dać TibiaFont? Z takim "czymś" to nie tutaj...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Jak się do czegoś zabierasz to zrób to dobrze a nie na "odwal"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wszyscy up:
Ja wam odrazu powiem, że i tak jak będziecie tak komentować, to ja będe musiał skończyć ten fake. Chcę mieć wszystkie fake'i które stworzyłem mieć na koncie stworzenia. Tak czy siak, będe musiał to zrobić. Odrazu mówie, że next part będzie lepszy. Aha, i pytanie do Veruisa: Miałem nadzieje, że mnie nie odwiedzisz ![]() @Drakon: Tamte outy miały być powycinane... W ostatniej scenie nie ma new time romans, to jest ta czcionka którą wcześniej używałem, czyli sylfan czy jakoś tak. Tylko ją troche powiększyłem. Kto mówił, żebym nie numerował dialogów?! Chyba nikt oprócz Ciebie, noobie.(jeżeli cie uraziłem to sry). Na scenie 5 jest bobas (przyjrzyjcie się ;d), czarno, bo by było za dużo krwi. Scena 7 - napisałem że to miało być jak w THE VILLAGE!!! @Sirpatrick: Następną część nie zrobię na odwal się. Ja tylko chciałem zrobić part, informujący o tym, że nie kończe z tym fake ;d Ale się rozpisałem ;p Pozdro. @wszyscy down: Dobra, niech wam będzie. Poplamie ich ubrania, poprawie wykonanie itd. ;p
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 15-03-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Coz... z reguly nie pisze, bo nie chce mi sie, ale jezeli tak ladnie plosis... ;d
Kali mowi KH! Kali mowic bolI! Wez mnie takimi tekstami nmie dobijaj... Jezeli sie juz ksztusza to poplam ich ubranie, rece ziemie cokolwiek na znak, ze jest to powazne (krwia ;p). Przesadziles z efektami... wyglada mi to na jakies lody z miksera... Nicki - dno Fabula - dno Wykonanie - Mul i dno!!!!1111... ![]()
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Za dużo star wars? Khyyy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Lolx? Raczej ja mam za dużo The Village z tym Khy ;p
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Marność nad marnościami i wszystko marność.
"Śpi jak zabite" (zwierze)... A jakie pięknie białe kropki!! Woow! Co to miało być? A tam w dali jakiś minos leży? Ciekawe... Dobrze, że nie czytałem żadnej części bo bym jeszcze fabularne błędy znalazł... Najbardziej przerażające w tej części jest ten złowieszczy napis: To be continued... Obawiam się nastepnych części...
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() No nie, błagam cię, nie kończ tego fake'a. Ten fake to jedna wielka pomyłka, okropnie.
Zdecydowanie za dużo efektów - praktczynie tylko z nich składa się odcinek - i tak są słabe. Ciało minosa na ostatnim obrazku jak dla mnie jest za małe. Khy? n/c Fabuły nie znam, bo fake'a nie oglądałem całego, ale w tym odcinku nic się nie dzieje. Ogólnie badziew, błagam nie kontynuuj fake'a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() To rób go troszkę szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrobiłem Fake... To, czy wam się będzie podobać, jest nie zależne : gdy patrzyłem na tą część to oceniłem ją na 5.1/10. Nie wiem jak wy. Zresztą, popatrzcie i komentujcie!!!
1. Nie ma krwi, bo tamten facet umył mu ubranie(nie potrafiłem tego zrobić,wybaczciel ![]() ![]() ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. UWAGA!!! TEN I KOLEJNY 1 (CHYBA) OBRAZEK JEST TROCHE ŚCIĄGNIETY ZE SHREKA 2 ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. Ten efekt końcowy zbytnio mi nie wyszedł ![]() Dobra... Wystarczy wam tyle. Comments plax!