|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dajcie Sasho zarapowac bo to ostry kozak moze sie popisze....
[*]Oto ja,to do czego daze to ducha spokój Latwe to nie jest wiem.. dla Magika pokój[*] Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 13-02-2007 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakie beefy kurwa przeciez wy pojecia o rapie nie macie zajmij sie wojna a nie bedizesz sie osmieszal na forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://rapidshare.com/files/16303570/calos3.mp3.html Macie tu rechosta.
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ngrywasz dissy a na open battlach siedzisz za placami sie kitrasz. wez sie ogarnij Ostatnio edytowany przez Vionia - 13-02-2007 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy sorry all ale nie fafa mi ten 1 link. plax dzialajacy rehost. Rapid do doOopy
pLax
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Fajne nawet ale jestem za TAIFUNEM!
Ostatnio edytowany przez Drakonir - 13-02-2007 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() K**** ludzie co Wy wyprawiacie....nie nazywajcie tego jakimiś dissami bo to nie DISSY k**** oni grają tylko w tą beznadziejną Tibie i lepiej żeby się nie mieszali w hip hop...ani nic innego mają czerstwe teksty bity innych wykonawców i w ogóle nie nadają się do tego..nara
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Za monitorem
![]() |
![]() Nie chce mi sie czytac calego tematu. Odniose sie jedynie do tekstu z "dissu" na imagrama... Ten 2 koles w tym kawalku sam kradnie rymy co az razi (diss Tede na Nowatora)... Wiec bez hipokryzji prosze...
Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Moglby ktos rehostnac na speedyshare? albo cos? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
zaden z Dusk nie ma zamiaru pajacowac zeby ci z twojego beznadziejnego nic nie wartego dnia zrobic ciekawe 5 minut..-.- wez przeczytaj co napisales i przemysl to bo czuje sie jak bym z kompletnym wiesniakiem mial doczynienia... jeszcze raz powtarzam nikt z nich nie ma zamiaru nie mial tworzyc i bawic sie w ta blazenade! wiec marne twoje nazywanie czekamy na odp. Dusk itd to brednie i twoje wymysly... btw. pomoge cie sie domyslic odpisales na diss na vision a w nim wszystko jest ze to przypadkowi ludzie to robia bo ich wqrtwiles ze na maisto najechales... nie wiesz czego slusz..?! to dlatego te twoje kawalki takie marne.. ![]() jak dla mnei to rada od serca dla ciebie nie kalecz i nie osmieszaj tego co lubisz... pzdr.. Hiphip hopowcu ![]() mam nadzieje ze wkoncu przeczytasz to ze 3razy i zorzumiesz o co mi chodzi busssska ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() Niech ktoś skasuje ten temat bo jest żałosny...nazywacie to beefami, dissami...to nie jest żaden beef ani diss to jest żart nie wiem po co się pchają do hip hopu...teksty są ściągnięte z innych dissów, bitów to się nawet poznać i ogólnie czerstwe to jest....dajcie już spokój z ocenianiem tego bo tu nie ma nic do oceny to żart!@
|
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
GRATZ ziomek powtarzasz sie juz pare postow i caly czas sie powtarzasz. ZERO
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() No to jak holly dolly... zenada
![]() ![]() ![]() Co do samego dissu to gadasz jakbys sie zgrzybil. Ziom wez idz z tym i popracuj nad tym az to bedzie mialo sens i styl. Jak narazie widze dla ciebie przyszlosc tylko w punkcie ksero ![]() Piec palcow bialasie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Niewiele można zrozumieć z tego bełkotu, muzyka wszystko zagłusza : /
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: K-g
|
![]() Cytuj:
Nie ma to jak 5 groszy rzucone prosto z mostu ![]() Człowiek ma rację. Nieważne, czy oni wam odpowiedzą, czy nie i tak już się wystarczająco zbłaźniliście wrzucając to na forum... Nie interesuje mnie ile macie lat, z jakich jesteście rodzin, ale to co robicie, świadczy tylko o was ![]() eLOyO~ pozdro nygusy !!
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
|
![]() Te wasze teksty są tak samo betonowe jak moj tytuł postu.
A po za tym, to troche zaciągneliście te teksty z Dissów Tede'go i Płomień 81 Ogólnie rzecz biorąc to zrobiliście gorszą głupote od tego http://ciebie.nie.ma.bit.roku.2007.patrz.pl/ btw. Nie mieszaj tibi z HH bo troche wam Sery wyłaźić będą P.S. Nie mówi się "Czy po Czy" tylko "Trzy po Trzy" "Bęłdzie" Ostatnio edytowany przez Wujek Nevikk - 14-02-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Co to jest??.. nie no, najgorsze gowno jakie kiedykolwiek slyszalem.. gdybym nagral takie cos chcial bym sie zapasc 10 metrow po ziemie.. a wy to jeszcze na forum udostepniacie .. omg Ni jest wam wstyd?? .Talent do twojego rymowania wynosi -10.Wez sie lepiej chwyc do expienia albo grana w warcaby bo w branzy muzycznej niczego nie osiagniesz.
BTW. Co do tego disowania... to mozna powiedziec ze sami siebie zdisowaliscie swoimi nieudacznymi "Rymami" zal.pl |
![]() |
![]() |