|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() a mnie ciekawi to że na tym forum tak wszyscy o tym piszą że niby to jest oczywiste, ale nikt nie nakręci filmiku i pokaże co i jak... można by chociaż było podyskutować czy to prawdziwe. ale nie! bo przecież przeciętny użytkownik takiego forum nie potrafi zrobić takiego porządnego fotomontażu!
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() G*** wiecie to sie nie wypowiadajcie -.-'... Dla wszystkich zainteresowanych polecam www.energyforum.pl ;] Pozdro dla ezoterykow. PSI Ball zazwyczaj jest niewidzoczny -.-', jest to kula skumulowanej energii. A jesli nie wierzycie, wasza strata, wasz problem. To tak jak nie wierzyc w medycyne ale spoko... a te wasze pomysly z rozwalaniem czegos energia sa smiechu warte -.-' Tak samo jak z ogrzewaniem termometru... Psi Ballem mozecie np. doladowac czakry etc. Energia jest to rzecz naturalna tak jak wszystko inne xDD. Przeczytajcie sobie forum, a nie negujecie wszystko z gory. Czy ktos tam pisze ze wczoraj do jego domu przylecialo 2000 orkow z modyfkatorem do rozwalonego pyska i zaczeli spiewac disco-polo? Nie. Wiec badzcie otwarci na swiat.
Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 28-03-2007 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Ile ludzi Psi Ball już uratował? -.-' -.-' -.-' -.-' < Rofl Ostatnio edytowany przez Bastash - 28-03-2007 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ja i tak jakoś nie jestem przekonany do czegoś takiego
![]() Gdzie ostatni raz widzieliście tworzenie Psiballa? Już wiem w tym zakładzie który znajduje się w Koninie ![]()
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ Bastash
Twoja sprawa, Twoje zdanie itp. Może teraz załóż na każdym ezo~ forum konto i pobluzgaj na ludzi, jakimi są debilami. Cytuj:
@ Dolor A widziałeś filmik, do którego link wrzucił tu jakiś mod? Jak chcesz to negować, to skomentuj film, a nie piszesz takie bzdety. @ Dark Horseman Nikt z nich nie wejdzie albo wejdą i zaraz wyjdą, bo nie będzie tam takiego trollowiska, jak tutaj. @ Spectro Są już 2 filmiki, które pewnie przegapiłeś. Podyskutować jak narazie się nie da, bo większość postów to "psie jajka, lol, spadłem z krzesła" albo "ja zrobiłem wczoraj kamechameche i walnołem nio kolege". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Weź wyjdz. Nie skomentuje twojego zachowania myślisz, że to czego nie widzisz to odrazu nie istnieje. To tak jak ci durni ludzie nie wierzyli w istnienie Aury dopuki nie udało się sfotografować jej i wszystkim gula skoczyła. Tak samo nie wierzono w LD i OOBE, a teraz każdy profesjonalny instytut (typu A. Monroe) może ci za odpowiednią opłatą udzielić kilku lekcji i pokazać jak dojść do stanu OOBE (czyli projekcji astralnej).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mogę i w to uwierzyć,ale głupio się nazywa,i dlatego kojarzy się z jakimiś tam czarami czy "kamehamkami" Na moje człowiek potrafi bardzo wiele,ale odkryjemy to dopiero za kilka lat...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
![]() |
![]() >Daniel
No patrz jakie jaja, powietrze istnieje, nie widzę go a jednak w nie wierzę. Powiedziałem, że nie wierzę w Psi Ball, to nie wierzę w Psi Ball. Zrób nawet zdjęcie, pokaż mi to na żywo, złam mi tym Psi Ball'em rękę a ja i tak nie uwierzę. Mam do tego prawo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Zbanowany
![]() |
![]() Wymieniłem to, jako podkreślenie mojego braku wiary.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Eluffeczka. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jeśli to medycyna jako-taka, to znajdź mi (Twoim zdaniem) logiczne wytłumaczenie czegoś takiego. Nie będzie to opisane zbyt dokładnie, bo mało mamy wiedzy na ten temat. Może te wszystkie grzybki i wizualizacje są niepotrzebne. Ja tam wierzę, że w taki czy inny sposób umysł ma wielkie możliwości. Potrzebne jest tylko chciejstwo (silna wola). Cytuj:
Cytuj:
Masz prawo do takiego zdania. Chociaż jeśli ktoś by CI złamał rękę taką kamehamehą, to raczej byś w to uwierzył. Odpowiedziałeś na pytanie w temacie i w tej sposób wyczerpałeś swoją kwestię. Po co dalej wbijać mlvl flame strike'em? Cytuj:
@ down Czytałem o czymś takim, ale ponoć są też naukowcy, którzy negują to zjawisko. Nawet niektórzy ezo mówią, że dzieje się to jedynie w naszym umyśle. Co do LD, to to akurat dla mnie nie jest niczym niezwykłym. To tak jakby powiedzieć, że sny nie istnieją i nie wolno ich pamiętać, bo kaleczysz tym naukę. Już w przedszkolu chciałem mieć świadomy sen (często po obudzeniu byłem wkurzony, że to był tylko sen, a ja tego nie zauważyłem, mimo że np. latałem albo przedszkole atakowały smoki). Ps. Mówiłem, że zbadane. W istnienie tego wierzy część naukowców (nie czytałem nigdy o jakimś oficjalnym ustaleniu, że to jest prawdziwe, aczkolwiek w to wierzę), jednak tak samo wiemy, że istnieje ciemna materia, a tak do końca jej nie zbadaliśmy. Tak samo jest z OOBE. Nie jest zbadany tamten świat. Wiemy o tym tyle, co jaskiniowcy mogli wiedzieć o składzie chemicznym człowieka. Ostatnio edytowany przez DRoN - 28-03-2007 o 21:58. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"kawałek szmatki walającej się na biurku". Co do LD to jest najnormalniejsza rzecz pod słońcem istnieją kilkutygodniowe kursy które zapewniają 99%towe osiągnięcie LD i częściowe, a nawet bardzo dobre (zależnie od przekonania osoby która uczestniczyła w konkursie) opanowanie sztuki świadomego śnienia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||||||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw. bardziej "robimy" ; ] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzi niewierzących w Psi Ball'a idiotami nazwał ~Daniel. Powinienem był wstawić tam cudzysłów, żeby nie było wątpliwości. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 29-03-2007 o 17:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() A tak jeszcze co do PsiBalla - energia faktycznie istnieje, więc pewnie i to jest możliwe, ale wg. mnie potrafi to może 0.000[...]01 % populacji świata ![]() edit @down Nie pamiętam gdzie o tym czytałem, ale nie był to Kod da Vinci ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 29-03-2007 o 21:04. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście mogę zrozumieć "nie macie dowodów, udowodnijcie to", ale "bauahahha, hamehameha" to jest przegin (nie mówię tego konkretnie o Tobie). Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak na dobrą sprawę, to ile Boże Narodzenie ma wspólnego ze strojeniem choinki i dostawaniem prezentów? Według mnie, to taki zabieg, żeby człowiek od najmłodszych lat kojarzył BN ze szczęściem, dlatego "Gdy się Chrystus rodzi, dostajemy prezenty". Ostatnio edytowany przez DRoN - 29-03-2007 o 19:18. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() PSI balla nie da sie normalnie zobaczyc lecz mozna go jedynie wyczuc. (choc kto wie..)
Jezeli ktos nie wierzy w PSI balla nawet tego nie probujac to przykro mi, ale jest ignorantem. Tak samo jest z ufo. Nikt jeszcze nie udowodnij jego istnienia dlatego wiara w to jest wysoce nie odpowiedzialne. @to bastah Oszczedz sobie wstydu i zostaw ten temat w spokoju k? Jezeli probowales i nie przynioslo to zadnych efektow (do tego trzeba troche wiary) to masz prawo w to nie wierzyc nie tracac przy tym w oczach innych. Do wszystkich master sajanow. Czy wy podczas "ladowania" energi zamykacie oczy? Ostatnie pytanie: Co czujecie przy przeplywie "energi"? Mi jakos trudno przychodzi mrowienie (chyba, ze trzymam rece nieruchomo). Badz co badz w tej praktyce nie liczy sie efekt lecz same wrazenia. P.S. Wierzyc znaczy poczuc to. @down Nie wiem do tego jeszcze nie doszedlem. To tak jakbys sie pytal skad sie biezrze kolor swiatla. Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-03-2007 o 13:07. Powód: mam chyba dysmozg, poprawiam bledy styl. I jeszcze raz bledy... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() pytanie za 100pkt do tych, ktorzy wierza w psi balla: skad bierze sie ksztalt i kolor psi balla?
|
![]() |
![]() |