Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-04-2007, 22:52   #81
Satan
Użytkownik Forum

Satan's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Świat: Premia
Domyślny

Gz, niedługo Ci sie stamina skończy =P

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-04-2007, 23:18   #82
Makaveli of Chaos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Makaveli of Chaos ma numer GG 1411036
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
@ktos kto pieprzyl cos

Przyczepilem sie do Maka ze sharuje nie dlatego ze mu zazdroszcze... bo tak jak juz pisalem.. wiadomo.. chcialbym miec 200 lvl ms niz 70 lvl ms ale zrobionego wlasnorecznie bo cieszylbym sie gdybym mial 150 lvl ms ktory zrobilem sam a napewno duzo mniej cieszylbym sie gdybym mial 250 lvl ms ale kupiony czy sharowany. Wqrza mnie poprostu to ze byle debile ktorzy umieja w miare grac w Tibie moga w 10 miesiecy zrobic taka postac. Tibia zeszla na psy juz kompletnie. Niech on (oni) sobie gra tym 200 lvlem, chwala im za to ale niech sie przynajmniej uczciwe do tego przyzna zeby pokazac ze ma choc czastke honoru. Zaraz zaczniecie pieprzyc co ma honor do sharowania ale mam na to wyjebane bo jesli zadacie takie pytanie to pokazecie ze jestescie zbyt malo inteligentni zeby to pojac. Dalej pierdolicie ze nie mam dowodow.. MAM KURWA DOWODY!! ZROZUMCIE!! To ze candia istnieje 10 miesiecy! To jest dowod! Pomyslcie.. i przypomnijcie sobie (jesli gracie przynajmniej 3 lata w Tibie, tak jak ja) jak kiedys sie 'sralo po gaciach' jak Bubble wbila 200 lvl i jak sie tym podniecalismy... i nie do pomyslenia bylo kiedys zeby ktos po niecalym roku na nowym serwie dorownal osobie ktora gra w Tibie od samego poczatku jej istnienia. To wszystko jest chore. Co do innych narodowosci i wogole innych osob ktore maja duzy lvl na Candii czy cos.. wedlug mnie takze sharuja... bo 1 mysl przychodzaca na mysl jak wychodza nowe serwy to 'czy nie zaczac grac z kumplem/kumplami na nowym serwie szybko wbijajac lvl zeby byc slawnym bo bedziemy albo najlepsi albo jedni z najlepszych w lvlu na serwie?'. A co do tego ze nie da sie 4 dni grac po 24h na dobe.. to tak jak juz ktos napisal... da sie.. bo ja sam tego doswiadczylem jak mialem nowy net bez lagow. Przez pierwsze 4 dni nie spalem wogole... a pozniej przez 2 tygodnie gralem od 9 po ss do 6 nad ranem, 3h snu, budzik o 9 i znowu do 6.. i tak przez 2 tygodnie.. byly wtedy wakacje i nie bylo jeszcze staminy. Jadlem przy kompie, szybko biegalem do kibla zeby mnie nikt na afku nie zabil i tak gralem. Ale wiem ze nie da sie tak wytrzymac 10 miesiecy nawet nie majac zadnych obowiazkow.
Durniu jebany nie mam juz sil Ci tlumaczyc, ja nie gram dziennie po 20h, to ze mialem tam 16-13h staminy nie oznacza o tym ze sharuje, bo pisalem chyba wyzej ze gram systematycznie od ponad tygodnia po ok 6-10h, bo chce wreszcie dobic i dobije ten 200.
Zreszta sprawdz moj czas online , to sie przekonamy czy az tyle gram zeby musiec sharowac , czasami nie ma mnie po pare dni, np ostatnio bylem chory przez 5 dni moze wbilem 3 razy na 5 min.
Hmm ciekawe czemoo "drugi owner" wtedy nie gral, tez byl chory ?
Sam quest trwal ok 7-8h, ciekawe kiedy zmienilem ownera? moze widzicie to na tibi cam? idiotyzm, aha na Ventrillo gadalem ja, ale w tibi gral mna "owner" dzwonil do i mnie i mowil mi co mam gadac na vencie, Idiotyzm kretynie!

Porownujesz mnie do bubble? Ty jestes kretynem jak w ogole mozesz porownywac "old knighta" z "new sorcem" idioto teraz sorc expi 3x szybciej niz knight. kiedy bubble wbijal te lvle nie bylo zadnych poi, nie bylo zadnych zolwii, nie bylo poprostu miejsc gdzie mozna szybko expic, bubble spedzil pol zycia na ofie robiac 60-80k na godzine na 150lvl+ , a ja robie po 200k na godzine, wiec jesli on 200 lvl wbijam w 2 lata, ja wbije lvl sorcem w niecaly rok. Czlowieku Tibia przeszla pewne zmiany, nie widzisz jakie rekordy do*******aja? pamietacie jak Zwidek jebnal 5mlnow expa? co bylo nie do uwierzenia, zwlaszcza na jego lvlu, a pozniej co tydzien ludzie pobijali jego rekord i tera jest juz ponad 10 baniek morli, a gdy Bubble wbijal te swoje lvle to rekord byl nie wiekszy niz 3 mlny, wiec ludzie expia teraz 3krotnie szybciej.
Nie chce juz mowic o tym, ze mf koszuja 1,1k expisz z wandami,a nie z war hammerem itd.

200 ms w 9 miesiecy teraz, to nie jest specjalny wyczyn, a napewno to nie jest juz rzecz nie mozliwa do zrobienia samemu.

Za to wyczynem jest Twoj poziom kretynizmu

Masz dowod na to co nie istnieje wow, zglosilbym Twoj udzial w " nie do wiary " ale niestety program juz sie skonczyl.

Ps. to jest ostatni post dotyczacy mojego sharingu, bo to strata czasu.

Edit:

to nie ty czasami piszesz na gg?
wydaje mi sie ze to ta sama inteligencja

8979812 (22:03)
z kad masz avangera?

To napewno Ty, ciag dalszy

Ja (22:14)
dostalem od gma
8979812 (22:15)
za co?
8979812 (22:15)
jestes 2 na liscie
8979812 (22:17)
za co dostales avangera?
8979812 (22:17)

@ down
chlopie zrob sobie sorca to zobaczysz jak mozna szybko expic, knightem zamulasz, sorcem expisz.
piszesz ze zeby hydry, wrl czy poi expic to trza miec lvl ta ok 120+
ale od 60 spokojnie mozna na d lair siedziec , na nowym serwie jak masz jeden z wiekszych lvli na serwie mozesz duzo czasu tam spedzac i robic po 60-100k na godzine , wiec to i tak 2x tyle co 60 ek.
nie liczac juz trenienia itp.

Piszesz cyt:
"czytanie ze zrozumieniem sie klania. Dla mnie kazdy kto zrobil 200 lvl w 10 miesiecy jest sharerem."

ani nie gram 10 miesiecy, ani nie mam 200 lvl, wiec nie wiem juz w czym rzecz.

Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 15-04-2007 o 02:53.
Makaveli of Chaos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 23:24   #83
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frooget Pokaż post
Snagoth czyli że jak wg Ciebie każdy kto wbił 200~lvl to sharuje o.O? Jak byś nie zauważył on nie gra przez 10 miechów non stop po 24h... poza tym po co ma się przyznawać do czegoś czego nie robi o.O
czytanie ze zrozumieniem sie klania. Dla mnie kazdy kto zrobil 200 lvl w 10 miesiecy jest sharerem.

Makaveli of Chaos
Podales w miare sensowne argumenty ale zeby expic na poi, wrl albo hydrach trzeba najpierw dobic odpowiedni lvl.. ktory juz nie robi sie tak masowo po 200k expa na h tylko duzo mniej i to zajmuje juz czas. A co do tego gg itd to poziom Twoich zartow jest, nie przymierzajac, noobka z carlin z 13 sorckiem ktoremu nie chcesz dac itema za free.

Koniec tego offtopa. Swoje zdanie powiedzialem. Ty nadal sie upierasz przy swoim wiec wniosek dla mnie juz jest...

CU
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 14-04-2007 o 23:30.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2007, 23:34   #84
P.R.O.S.T.O.
Użytkownik Forum

P.R.O.S.T.O.'s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2007

Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
Domyślny

HueHue.. Gratulacje wykonania.. Swoją drogą mówiąc to w 2 części filmiku zrobiłeś 202k expa więc i exp dobry (chociaż waste) I o ile się nie myle to dostawałeś już 1\2 expa za potworka
I cytat filmiku:
"22:13 Xxx [Xx]: wez blokuj ri zeby padl dogonisz go wtedy xd"
(Zasłoniłem żeby nie było)
Pozdro

Hala RAUL, Hala Madrid !! =)

14:43 You advanced from Level 99 to Level 100.
15:44 You have found a demon armor.
P.R.O.S.T.O. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 01:05   #85
SkateElement
Użytkownik Forum

SkateElement's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Domyślny

@damjack
wziąć*

btw. 12mb filmy, trochę pooglądam...
stary 15-04-2007, 09:44   #86
Frooget
Zbanowany

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Nowa Ruda

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frooget
Frooget ma numer GG 2336779
Domyślny

Cytuj:

Koniec tego offtopa. Swoje zdanie powiedzialem. Ty nadal sie upierasz przy swoim wiec wniosek dla mnie juz jest...

CU
Nie będę mówił kto tutaj się upiera ...

/Dudzix

PS
Mogliście nagrać rozmowę z venoto i też tutaj wrzucić.

Ostatnio edytowany przez Frooget - 15-04-2007 o 09:47. Powód: Bo Adek zanęcił...
Frooget jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 09:53   #87
Baku'
Zbanowany

Baku''s Avatar

Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frooget Pokaż post
Tutaj nie ma co zwiedzać xD

A co do tego że się nie da grać przez 4 dni non stop będą prawie 24h online, uwierz mi da się.
No cos ty! W Nowej Rudzie urodzil sie kompozytor hymnu Japonii.
A za sowite wynagrodzenie moge was po Dzierżoniowie oprowadzic

Cytuj:
Jest tu na Candii dużo hiszpanów którzy sharuja i botuja a tak mało o nich piszecie...
Zachowanie Estroza do 140 lvla i innych Archanaannanangelow chyba nie wymaga komentarza...

Ostatnio edytowany przez Baku' - 15-04-2007 o 09:55.
Baku' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 10:07   #88
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

jednym słowem gratz ;]
MagField jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 12:00   #89
Valariazz
Użytkownik Forum

Valariazz's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
Domyślny

a zeby to wymiatanie sorca sie skonczylo w next update.. byloby sprawiedliwie. Gz questa.
stary 15-04-2007, 13:27   #90
Ursynowski
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem sie klania. Dla mnie kazdy kto zrobil 200 lvl w 10 miesiecy jest sharerem.

Makaveli of Chaos
Podales w miare sensowne argumenty ale zeby expic na poi, wrl albo hydrach trzeba najpierw dobic odpowiedni lvl.. ktory juz nie robi sie tak masowo po 200k expa na h tylko duzo mniej i to zajmuje juz czas. A co do tego gg itd to poziom Twoich zartow jest, nie przymierzajac, noobka z carlin z 13 sorckiem ktoremu nie chcesz dac itema za free.

CU
Mialem juz nie komentowac, ale nie moglem sie powstrzymac.
Ty na prawde jestes pojebany i to doszczetnie.
Ursynowski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 14:07   #91
ciacho2oo7
Guest

Domyślny

@up
dokładnie
@offtop
niech kur^^ ktoś zamknie ten temat, bo od 8 stron są tylko posty "nie masz argumentów/masz argumenty ale słabe/ale i tak sharujesz" JEŻELI MU ZAZDROŚCICIE ZE WBIŁ TAKI LVL W TYLE CZASU TO .. gratuluje dzieciństwa

ciacho
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 21:12   #92
Psycho-Tata
Użytkownik Forum

Psycho-Tata's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Chodzież

Imię: Kams
Profesja: Elite Knight
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Psycho-Tata ma numer GG 5660601
Domyślny

gratulacje chlopaki ;] ale szkoda ze tak malo osob z naszej gildi poszlo...
stary 15-04-2007, 21:48   #93
Pan Kracy
Użytkownik Forum

Pan Kracy's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz

Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
LOL

6h ładnego questu xd

dzieki ale jechałem na przyśpieszonym tępie

pozdro 10\10 już wiem że ten quest to serio masakra

do niego ^ to zmień sobie przeglądarkę ;] to nic nie kosztuje typie...

Moja jedyna Miłość to NIEBIESCY!!!
RUUUUUUUUUUUUUUUCH
Pan Kracy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 22:27   #94
ciacho2oo7
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maestrotrampek Pokaż post
PK'ey.rec. scr

Panu podziękujemy :*
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 22:52   #95
Shadow Devil
Użytkownik forum

Shadow Devil's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006

Domyślny

Dobra zamknijcie się i zostawcie go jak zrobili tak chcieli wbijali lvl to mają nagrodę a nie 80 lvle idą na łatwizne
Przyjdzie i na nich czas zapewne więc chcieli być pierwsi i nic dziwnego Makaveli ignoruj ich i dawaj więcej filmów
Shadow Devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2007, 23:09   #96
Skurka
Użytkownik Forum

Skurka's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń

Skurka ma numer GG 1552544
Domyślny

Ładnie prze młóciliście quest! Ale taki spam nie był najwyraźniej planowany tutaj : )

----
I trampka już nie ma huauha

\o/Monstrum\o/
Do walki stań
I w górę unieś miecz
Niech zabrzmi znów, metalu dźwięk
I niech nas porwie szalony wir
Heavy Metalu zwycięski krzyk!

Ostatnio edytowany przez Skurka - 16-04-2007 o 12:17.
Skurka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2007, 00:51   #97
Xavius
Użytkownik Forum

Xavius's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Lubin

Domyślny

Albo wy jestescie jakcys dupolizowaci ****e albo chuj wie co bo jak przeczytalem ten temat to albo ktorys z was wchodzi maka~ w dupe albo kurwa juz sam nie wiem co.... co wam to da ze mu pale robicie? protekcje? hauahuahauha niech zacznie grac na jakims pvp world to chuja a nie 200 lvl wjebie bo jakby teraz zaczal grac na jakims serwie pvp to po wbiciu w 5 miesiecy 130~ lvl dostaje hunted ;] tak jest i tak bedzie a na candii mu moga chuja zrobic bo co strapuja go na jakims huncie jak on przy sobie ma od zajebania run to pierw sami popadaja zanim on padnie po 2 wchodzi na gorome huncic demony albo na demonie na wrl i w*******a dziennie 2kk expa ale sam a jesli chodzi wam o acc sharing to ja mam wyjebane na to bo mnie to niedotyczy dla kogos to jest zabawa dla innych samemu grac to jest zabawa widzicie macie 50 lvle na CANDII i macie nadzieje ze maka~ wam pomoze jak bedziecie miec problem a ja na jego miejscu mialbym was w dupie.

Tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia. ;]
Xavius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2007, 08:35   #98
Artezz
Użytkownik Forum

Artezz's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD

Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
Artezz ma numer GG 7572390
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xavius Pokaż post
Albo wy jestescie jakcys dupolizowaci ****e albo chuj wie co bo jak przeczytalem ten temat to albo ktorys z was wchodzi maka~ w dupe albo kurwa juz sam nie wiem co.... co wam to da ze mu pale robicie? protekcje? hauahuahauha niech zacznie grac na jakims pvp world to chuja a nie 200 lvl wjebie bo jakby teraz zaczal grac na jakims serwie pvp to po wbiciu w 5 miesiecy 130~ lvl dostaje hunted ;] tak jest i tak bedzie a na candii mu moga chuja zrobic bo co strapuja go na jakims huncie jak on przy sobie ma od zajebania run to pierw sami popadaja zanim on padnie po 2 wchodzi na gorome huncic demony albo na demonie na wrl i w*******a dziennie 2kk expa ale sam a jesli chodzi wam o acc sharing to ja mam wyjebane na to bo mnie to niedotyczy dla kogos to jest zabawa dla innych samemu grac to jest zabawa widzicie macie 50 lvle na CANDII i macie nadzieje ze maka~ wam pomoze jak bedziecie miec problem a ja na jego miejscu mialbym was w dupie.

Tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia. ;]
Idź już sobie... Właśnie po to są światy non-pvp żeby żaden ciul nie huntował cie po tym jak wbijesz dobry level, a jak jesteś taki super i taki mądry to pograj na non-pvp, a nie piepszysz głupoty.
stary 16-04-2007, 09:30   #99
Sieniak7
Użytkownik forum

Sieniak7's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Polska :D

Gildia: -----
Świat: maybe new serve
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
Domyślny Fajny

Filmik Fajny trzeba przyznać , hehe
Sieniak7 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2007, 14:25   #100
Fiddlehead
Użytkownik forum

Fiddlehead's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Śląsk

Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

Nie wiedziałem że w zakładach opieki nad dziećmi specjalnej troski owe dzieci maja dostęp do komputerów z internetem, bo czytając posty typu "On ma 200 lvl, musi sharować", "Niech zagra na pvp to wtedy zobaczymy", "ale chamstwo, nie wzięli mnie" nie można myśleć inaczej... strach sie bać co z tego później wyrośnie..
Oczywiście gratuluję wykonania questa i korzystając z okazji chciałem powiedzieć że cieszy mnie fakt iż ktoś 190+ lvl nagrywa i regularnie umieszcza tutaj swe filmiki, dzięki Ci za to!
Fiddlehead jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania