![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Imię: Old Maka
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
Zreszta sprawdz moj czas online , to sie przekonamy czy az tyle gram zeby musiec sharowac , czasami nie ma mnie po pare dni, np ostatnio bylem chory przez 5 dni moze wbilem 3 razy na 5 min. Hmm ciekawe czemoo "drugi owner" wtedy nie gral, tez byl chory ? Sam quest trwal ok 7-8h, ciekawe kiedy zmienilem ownera? moze widzicie to na tibi cam? idiotyzm, aha na Ventrillo gadalem ja, ale w tibi gral mna "owner" dzwonil do i mnie i mowil mi co mam gadac na vencie, Idiotyzm kretynie! Porownujesz mnie do bubble? Ty jestes kretynem jak w ogole mozesz porownywac "old knighta" z "new sorcem" idioto teraz sorc expi 3x szybciej niz knight. kiedy bubble wbijal te lvle nie bylo zadnych poi, nie bylo zadnych zolwii, nie bylo poprostu miejsc gdzie mozna szybko expic, bubble spedzil pol zycia na ofie robiac 60-80k na godzine na 150lvl+ , a ja robie po 200k na godzine, wiec jesli on 200 lvl wbijam w 2 lata, ja wbije lvl sorcem w niecaly rok. Czlowieku Tibia przeszla pewne zmiany, nie widzisz jakie rekordy do*******aja? pamietacie jak Zwidek jebnal 5mlnow expa? co bylo nie do uwierzenia, zwlaszcza na jego lvlu, a pozniej co tydzien ludzie pobijali jego rekord i tera jest juz ponad 10 baniek morli, a gdy Bubble wbijal te swoje lvle to rekord byl nie wiekszy niz 3 mlny, wiec ludzie expia teraz 3krotnie szybciej. Nie chce juz mowic o tym, ze mf koszuja 1,1k expisz z wandami,a nie z war hammerem itd. 200 ms w 9 miesiecy teraz, to nie jest specjalny wyczyn, a napewno to nie jest juz rzecz nie mozliwa do zrobienia samemu. Za to wyczynem jest Twoj poziom kretynizmu Masz dowod na to co nie istnieje wow, zglosilbym Twoj udzial w " nie do wiary " ale niestety program juz sie skonczyl. Ps. to jest ostatni post dotyczacy mojego sharingu, bo to strata czasu. Edit: to nie ty czasami piszesz na gg? wydaje mi sie ze to ta sama inteligencja 8979812 (22:03) z kad masz avangera? To napewno Ty, ciag dalszy Ja (22:14) dostalem od gma 8979812 (22:15) za co? 8979812 (22:15) jestes 2 na liscie 8979812 (22:17) za co dostales avangera? 8979812 (22:17) @ down chlopie zrob sobie sorca to zobaczysz jak mozna szybko expic, knightem zamulasz, sorcem expisz. piszesz ze zeby hydry, wrl czy poi expic to trza miec lvl ta ok 120+ ale od 60 spokojnie mozna na d lair siedziec , na nowym serwie jak masz jeden z wiekszych lvli na serwie mozesz duzo czasu tam spedzac i robic po 60-100k na godzine , wiec to i tak 2x tyle co 60 ek. nie liczac juz trenienia itp. Piszesz cyt: "czytanie ze zrozumieniem sie klania. Dla mnie kazdy kto zrobil 200 lvl w 10 miesiecy jest sharerem." ani nie gram 10 miesiecy, ani nie mam 200 lvl, wiec nie wiem juz w czym rzecz.
Neostrada - Najlepszy dostawca internetu, dla ludzi lubiacych kupowac blessy. http://i17.photobucket.com/albums/b7...os/kick111.jpg Ostatnio edytowany przez Makaveli of Chaos - 15-04-2007 o 02:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
Makaveli of Chaos Podales w miare sensowne argumenty ale zeby expic na poi, wrl albo hydrach trzeba najpierw dobic odpowiedni lvl.. ktory juz nie robi sie tak masowo po 200k expa na h tylko duzo mniej i to zajmuje juz czas. A co do tego gg itd to poziom Twoich zartow jest, nie przymierzajac, noobka z carlin z 13 sorckiem ktoremu nie chcesz dac itema za free. Koniec tego offtopa. Swoje zdanie powiedzialem. Ty nadal sie upierasz przy swoim wiec wniosek dla mnie juz jest... CU
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 14-04-2007 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() HueHue..
![]() ![]() ![]() ![]() I cytat filmiku: "22:13 Xxx [Xx]: wez blokuj ri zeby padl dogonisz go wtedy xd" (Zasłoniłem żeby nie było ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() @damjack
wziąć* btw. 12mb filmy, trochę pooglądam...
![]() |
#86 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frooget
![]() |
![]() Cytuj:
![]() /Dudzix PS Mogliście nagrać rozmowę z venoto i też tutaj wrzucić. ![]() Ostatnio edytowany przez Frooget - 15-04-2007 o 09:47. Powód: Bo Adek zanęcił... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
A za sowite wynagrodzenie moge was po Dzierżoniowie oprowadzic Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Baku' - 15-04-2007 o 09:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() jednym słowem gratz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() a zeby to wymiatanie sorca sie skonczylo w next update.. byloby sprawiedliwie. Gz questa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ty na prawde jestes pojebany i to doszczetnie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Guest
|
![]() @up
dokładnie @offtop niech kur^^ ktoś zamknie ten temat, bo od 8 stron są tylko posty "nie masz argumentów/masz argumenty ale słabe/ale i tak sharujesz" JEŻELI MU ZAZDROŚCICIE ZE WBIŁ TAKI LVL W TYLE CZASU TO .. gratuluje dzieciństwa ![]() ciacho |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratulacje chlopaki ;] ale szkoda ze tak malo osob z naszej gildi poszlo...
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() 6h ładnego questu xd
dzieki ale jechałem na przyśpieszonym tępie ![]() ![]() ![]() pozdro 10\10 już wiem że ten quest to serio masakra
![]() |
#94 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Panu podziękujemy :* |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
|
![]() Dobra zamknijcie się i zostawcie go jak zrobili tak chcieli wbijali lvl to mają nagrodę a nie 80 lvle idą na łatwizne
![]() Przyjdzie i na nich czas zapewne więc chcieli być pierwsi i nic dziwnego Makaveli ignoruj ich i dawaj więcej filmów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Ładnie prze młóciliście quest! Ale taki spam nie był najwyraźniej planowany tutaj : )
---- I trampka już nie ma huauha
Do walki stań I w górę unieś miecz Niech zabrzmi znów, metalu dźwięk I niech nas porwie szalony wir Heavy Metalu zwycięski krzyk! Ostatnio edytowany przez Skurka - 16-04-2007 o 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Lubin
|
![]() Albo wy jestescie jakcys dupolizowaci ****e albo chuj wie co bo jak przeczytalem ten temat to albo ktorys z was wchodzi maka~ w dupe albo kurwa juz sam nie wiem co.... co wam to da ze mu pale robicie? protekcje? hauahuahauha niech zacznie grac na jakims pvp world to chuja a nie 200 lvl wjebie bo jakby teraz zaczal grac na jakims serwie pvp to po wbiciu w 5 miesiecy 130~ lvl dostaje hunted ;] tak jest i tak bedzie a na candii mu moga chuja zrobic bo co strapuja go na jakims huncie jak on przy sobie ma od zajebania run to pierw sami popadaja zanim on padnie po 2 wchodzi na gorome huncic demony albo na demonie na wrl i w*******a dziennie 2kk expa ale sam a jesli chodzi wam o acc sharing to ja mam wyjebane na to bo mnie to niedotyczy dla kogos to jest zabawa dla innych samemu grac to jest zabawa widzicie macie 50 lvle na CANDII i macie nadzieje ze maka~ wam pomoze jak bedziecie miec problem a ja na jego miejscu mialbym was w dupie.
Tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Polska :D
Imię: Teraz Retried
Gildia: -----
Świat: maybe new serve
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Filmik Fajny trzeba przyznać , hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Zayl Baenre
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Nie wiedziałem że w zakładach opieki nad dziećmi specjalnej troski owe dzieci maja dostęp do komputerów z internetem, bo czytając posty typu "On ma 200 lvl, musi sharować", "Niech zagra na pvp to wtedy zobaczymy", "ale chamstwo, nie wzięli mnie" nie można myśleć inaczej... strach sie bać co z tego później wyrośnie..
Oczywiście gratuluję wykonania questa i korzystając z okazji chciałem powiedzieć że cieszy mnie fakt iż ktoś 190+ lvl nagrywa i regularnie umieszcza tutaj swe filmiki, dzięki Ci za to! |
![]() |
![]() |