![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
@Tegax Wpadnij, ktoś Cię napewno zaprowadzi na to zadupie moje ![]()
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady". Cytuj:
Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;] Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista ![]() Dobra, koniec Corsowych Offtopów... Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury... @Cors I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż?
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() zeus1985
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze. "znawca" azura bez draza to juz nie ta sama azura Ty swojego zrobić przez 3 lata nie umiałeś ;] Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady". Cytuj: Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac. a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala Ja jak chcesz mogę do Ciebie mówić "Per Ty pedale" Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;] Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista Zejdź z ludzi, bo wkrótce oni wejdą na Ciebie i może być trochę ciężko... I znowu taka mała prośba ode mnie: Zajrzyj czasem do słownika, to nie boli... Dobra, koniec Corsowych Offtopów... Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury... @Cors I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż? __________________________________________________ _______________________ Sam ta klotnie zaczynasz.... Po co piszesz skoro nie chcesz klotni. Cors ci napewno odpisze. No fakt pewnie wroci do normy ale po tych wyzwiskach ktore byly na vencie to watpie ;] Napewno Prinzz~ wolferine i jeszcze paru zostana w tamtej gildi. Moze to bedzie tak jak z belchatowem a moze poprostu zaplaca i wroci all do normy ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Coś Ci cytowanie nie wyszło ale nvm... Sądzę, iż wkrótce się pogodzą. Przecież nikt nie chce opuszczać tak wspaniałego serwera jakim jest Azura ;]
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Z tego co pamiętam to Yavi jest największym znawcą tibi ^.- .
|
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT Kruchy Mag coś sie nam kruszy... May 03 2007, 22:52:44 CEST Died at Level 95 by a blue djinn
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 04-05-2007 o 11:56. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha, taaa, Emas to najlepiej wie o co lata
![]()
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fatespinner
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: 19/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() na pewno lepiej od Ciebie
![]() _________________ Hail rl and old Abu Loppez_/ |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ja mówię że nie?
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() tosik pocisnij mi na starych bo mnie wkurzyli
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokaż posta gdzie jade na rodziców kogololwiek
![]()
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw, Urbexx myśli że jest fajny i napisał do Sandry na MSN, że DoF może zapłacić i wrócić na Azure lol
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Imię: Fatespinner
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: 19/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
![]() Huh Powiedz mi Lukasz czy Ty wogole kiedys byles w stanie sie uhac ?? - Te twoje deady Na gsach hahaha . Najlepsza polew byla z Frankiem jak mowiles "Jestem W Ank Szukam Sqli" "exiva Gammbler - he is on east . a ja w venore .... " Dla mnie byles zawsze smiesznym czlowiekiem ;D ![]() ![]() ![]() ![]() Yours , Bakus ^^ Aha Pozdro Dla Saxe , Kruchego i Citqa Od Bakusia :*:*:* Pamietacie mnie jeszcze ;> |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() widocznie skuli juz nie bylo w ank albo mi uciekly a jesli chodzi o uhanie to ja przynajmniej mialem co uhac nie to co ty 50 rycka na serwie non pvp a jesli o twoja znajomosc to znales mnie tylko jako ludzika z gierki a nie jako czlowieka
zdrowka życzę twoj gambi ![]() |
![]() |