|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() pies to pies duszy nie ma a skoro istnieje zagrożenie to trzeba je zlikwidowac(choc ten przypadek nie byl wielkim zagrozeniem) z drugiej strony chinczycy tez dusz nie maja a zagrozenie jest o tyle wielkie bo u nich te choroby to sie mnoza w zadziwiajacym tepie
![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() @up
lol, myslalem ze zaraz poleca posty ze chinole to szmaty, dziw'' popi'''''''' lub cos w tym stylu... A odnosnie chinoli odsylam wszystkich na www.owczarkiniemieckie.ok1.pl zakladka akcje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#84 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Epidemii u nas nie było, ale skutecznie się przed nią broniliśmy. Zabicie tych psów ocaliło życie kolejnym 200 tysiącom psiaków i paru milionom ludzi. A, że zrobili to w sposób niehumanitarny to inna sprawa. U nich to standard, taka kultura. Jak już mówiłem, na nich nie mamy wpływu. Ważne by nie dopuścić by tego typu rzeczy działy się w naszym środowisku, bo na nie to przynajmniej można oddziaływać. Wyzywanie Chińczyków może tylko pogorszyć sprawę. Co innego otwarta krytyka, ale w sposób kulturalny ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#86 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, Polska wolny kraj, każdy może mieć swoje poglądy, ale z tym lekko przesadziłeś, nie sądzisz? Widocznie wychowujesz się (bo nie sądzę, że masz więcej niż 14 lat) bez psa lub kota, nieważne, więc nie wiesz, jak to jest ze zwierzęciem. Zapewniam, że ma duszę, i odczuwa ból.
Cytuj:
Ptasia grypa roznosi się tzw. drogą kropelkową, a wścieklizna przez kontakt fizyczny (np. ugryzienie). Zastanów się, o czym mówisz. Co do tematu... Nawet nie wiem co o tym myśleć. Poprostu: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Pojęcie uogólnienia or metafory nie znasz? To był przykład, podstaw sobie jakąkolwiek inną chorobę zakaźną, dodaj do tego epidemię i powiedz, czy było by ci tych xyz zwierzaczków żal gdyby to wydarzyło się na twoim "ogródku"... -.-"
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() Cytuj:
tak wiem, zaraz dostane bana... psy maja dusze w przeciwienstwie do ciebie! odczuwaja bol, zadowolenie oraz inne uczucia a ty caly dzien siedzi przed komputerem i grasz w sribie... jestes nienormalny... @edit masz tu link odnosnie CIEBIE http://pl.wikipedia.org/wiki/Specjal...ulltext=Szukaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Jest to TWOJE zdanie opierające się na TWOIM światopoglądzie i TWOJEJ wierze... zauważ, że są religie nie uznające pojęcia duszy więc nie możesz być zaślepiony w swojej i mieć w (_!_) inne...
Swoją drogą zachowujesz się tutaj jak jakiś skończony gówniarz, nie można napisać chociaż jednego posta bez przekleństw?... -.-" Wybacz, ale żal mi ciebie bardziej niż tych psiaków na antypodach (użyj wikipedii jak nie wiesz co to Antypody)
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Polecam przeczytać kilka podręczników weterynaryjnych, dowiesz się więcej.
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
odnosnie tego linka chodzi ci o to ze dziwka nie ma duszy ? lol
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A chyba nie twierdzisz, że dowód na istnienie duszy, takiej jaką opisałem, wyczytam w podręczniku weterynaryjnym? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up
Tak? Nie sadze... (przeczytaj uwaznie) Cytuj:
Co do tematu jest to przykre... Poniewaz czym zawinili te zwierzeta? Z reszta nie wiem gdzie mieliby chowac martwe ciala, ktore gnija i sa o wiele wiekszym zagrozeniem. Jestem pewny, ze nie beda wstanie powstrzymac tej wscieklizny wkoncu nie byli wstanie wyleczyc psow... Niech ich Bozia ukarze. ;] @down to eivrel Mogles przynajmniej w nawiase napisac, ze chodzilo o dusze. ;p Ostatnio edytowany przez janek@ - 13-10-2007 o 14:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@TOPIC Jeny, ale flame. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() @janek
Ja jednak jestem zdania, że to ja lepiej wiem co ja chciałem przekazać, a nie Ty. Po prostu źle zacytowałem i później to wyjaśniłem. Jeżeli dla Ciebie takie coś oznacza zmianę zdania to już Twój problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Dobra skonczmy ten nie potrzebny flame war...
Czas zamknac temat. |
![]() |
![]() |