![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi dzisiaj malo nie wpisala na niemcu baba uwagi, bo klocilem sie z nia, ze ELF'y to nie duchy. (Akurat bralismy liczby, a ELF to po niemiecku jedenascie, a ona mowi "Elf.. to tak jak te male duszki"). A kumpel sie z lawki za mna drze "ELFy TO SWIETNI LUCZNICY..".
![]() PS.Na niemcu kumpel dostal uwage: "Uczen przeszkadza w lekcji j.niemieckiego i obmacuje kolege." ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() W 5 klasie mieliśmy takiego cieciowatego nauczyciela. . Raz qmpel rzucal papierkami po klasie a on sie na niego wydarl, że w dorosłym życiu bedzie pewnie granatami rzucał
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() a) Spie
b) probuje spac c) szukam poduszki bym mogl spac d) staram sie nie myslec o lekcji tylko o tym, ze zaraz bede juz "wolny" |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() w czasie lekcji czyytam ksiazke i ryjuje qmplom pentagramy w zeszytach hehehhe a na przerwach przyklejamy na korytazach panienki z super expresu
|
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Off topic
Chciałem przypomnieć żeby pisać tutaj zajęcia podczas NUDNYCHlekcji @topic Ostatnio trenuję sobie po cichu metalowe kolędy ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() a ja? kąbinuje.. tobie coś z niczego (ostatnio z rzeczy które były w saszięgu mojej ręki zmieniły się w "kłujący dłygopis"... moge potem dodać instrukcję jak go zrobić...
a tak off topic to myślałem że młodsi są trochę normalniejsi.. masturbacja kolegów w toalecie... tak jak tu siedze by wszyscy po mordzie dostali... ŚMIERĆ HOMO I PEDO!... |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Rozstrzelać marabuty! Uwięzić orkę!! Posłać Barnabę na Madagaskar!!! ![]() Serious: Popieram kolegę... |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() 1.Ruszam lawka tak ze reszta klasy mysli ze moj kumpel wali gruszke
![]() 2.Bije kumpla w lewe ramie (ma cale posiniaczone biedulka) 3.wyzucam swoj plecak z 3 pietra 4.pytam sie wszystkich pokolei ile do dzwonka 5.przedrzezniam nauczycielke ![]() 6.puszczam do wszystkich w klasie sygnaly glownie na klasowkach gdy jest cicho |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() a kto powiedział że ciebie do nich zaliczam drogi panie "muj"
![]() no i kto jeszcze powiedział że ciebie nie zaliczam? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hmm... malo tego jest no to tak:
-mysle o tibi -przysypiam myślac o tibi i orc fortres (mam tam isc za 20lvli) -wyobrazam sobie że zabijam jednym combo: energy wave i sd jakiegos high lvl -mysle o tym zeby wrocic do domu -rysuje komixy, postacie z gier, no i karykatury nauczycieli (potem je sprzedaje albo rzucam na biurko nauczyciela) -zgłaszam sie jak facet/ka mnie do odpowiedzi prosi to bekam -rozciaram sobie cos na czole i bekam -rzucam kreda w tablice -podrożuje miedzy ławkami tak żeby facet/ka nie widziala -krzycze I AM EVUL PK i rzucam gumkami w takiego ćwoka -myśle że jestem samochodem i robie coś takiego :bruuummmm brummm: -jak nauczyciel od histori wstawia mi jedynke to mowie do niego: HUNTED (też gra w tibie i na tym samym świecie co ja) -rzucam gumka w takiego ćwoka -a potem rzucam sie na drzwi jak jest 10 sec do dzwonka ![]() nastepna lekcje spedzam u dyrektorki i mam 2 lekcje z glowy (polecam sposob ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na ciekawych lejach smieje sie z kolegow lub nauczycieli, ale na nudnych proboje spac, jak mam przy sobie jezdze na finger boardzie, rzucam kawalkami gumka z kolegami, rozmawiam z kumplami... czasami zagram w mostki, taka jedna gierka na kartke..
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() opisz ją
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() nauczyciel dedl 2-3 razy ale za to nie wstawi mi jedynki ani nic
nie zrobi a ja moge sie nad nim wyładowywać ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() a może podejdź do tego z innej strony.. podlizuj mu się w tibii
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() A teraz na religi piszemy na tablicy:
TEMAT:SATANIZM Praca na lekcji: Rysujemy pentagramy. Praca domowa: Napisac esej o satanistach. A bab nic nie widzi ![]()
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() Ja shit kurde mam takiego nauczycyiela od matmy ze sie mozna z***ac!
Co lekcje mnie pyta ***a z***any ryj. Ale tak to sobie rozrabiam z kolegami. Raz na informie przyspalem i niechcacy wciskalo mi sie Z i tak na caly ekran tych Z no i wkroczyl nauczyciel z Pałą w dzienniku. W tym tygodniu nie bylem wogolew sszkole bo mi sie nie chce . Wole w tibie rznac . tak do tematu tylko patrze na zegarek qrwa kiedy koniec ! ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Wypiszę tu parę rzeczy:
Powiedzonka: - To nie było wpoooorzooooooo! (po dostaniu uwagi/złej oceny) - To nie jest śmieeeeszneeee! (może nie wydawać się śmieszne, zależy jak się to wykorzysta...) - A tam gadasz! (jak nauczyciel coś tam mówi, tylko po cichu i tylko do kolegów mówić, chyba że chce się zarobić uwagę) - Chore fazy!!! (po tym powiedzonku następuje totalna rozróba w klasie) Uwagi: "Atakuje nauczyciela zakrętką od długopisu" (Kolega rozkręcał długopis i pod wpływem ciśnienia zakrętka prawie trafiła panią w głowę) "Rzuca papierowymi samolotami na lekcji" (to nudne :/) "Mimo wielokrotnych uwag wciąż powtarza wyrażenie >emancypacja rozymu<" (no commentz) Inne: Robimy chore fazy na czytankach z J. ang. np. była czytanka o dziewczynce i piesku który nazywał się "Sutty". Za chwilę wszyscy zaczęli skakać i krzyczeć "suty, suty!". Rozklejamy po całej szkole żółte samoprzylepne karteczki. Jak jakiś nauczyciel spyta się nas co to ma być, mówimy "a co? lamerskich karteczek pan nie widział?". Rokładamy modele cząsteczek na chemii. Biegamy po szkole, wyciągamy z kieszeni karteczki z wydrukowanym zwierzakiem i krzyczymy "KAMELEOOOOON!!!". Rozwalamy wszędzie karteczki z różnymi rzeczami np. takim tekstem "Lecę bo chcęęę, lecę bo wolność to zew!" czy z adresami różnych stron jak www.playboy.com, www.winxclub.com, www.chops.prv.pl, www.kurde.pl. Raz facet znalazł taką karteczkę na biurku z napisem "www.chops.xx.pl" i powiedział "eee... dalibyście coś nowego!". Pokazujemy na religii znaki metalu ("różki szatana"), rysujemy pentagramy w zeszycie. Nawiązał się raz taki dialog: - Paweł, co ty tam rysujesz? - Nic. - Daj mi to natychmiast! - Nie. I Ksiądz się odczepił... ![]()
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() LooooooooL
Jak czytałem to o mesturbacji w szkole to myślałem, że puszcze bąka ze śmiechu ![]() ![]() A co do tematu to ja: -Ostatnio na stołuwce dawali jogurty to wziuołem i zjadłem na lekcji muzyki, zpostało troche w kubeczku więc żuciłem w kumpla tym ten głupek sie zeszytm osłoniłi innemy na ławke i na twasz poleciało.... -Dyskutuje z nauczycielami(raz od typówy na angliku dostalem uwage na całą strone... ![]() -Śmiechowo komentuje wypowiedzi nauczycielki i kolegów... -Często zdaża mi sie zasypiać... **KOLEGA MI KIEDYŚ OPOWIADAŁ CO ONI NA LEKCJACH ROBILI BO NIEZDAŁ I JEST W MOJEJ KLASIE CZYLI W II S POWINIEN BYĆ W III** -Mówił że do typówy do lodziary(typówy od matmy) mówili : oni: ma pani cos na brodzie. ona:co? oni: sperme po lodzie... albo powiedzenie : W NIEBIESKIEJ BLUZIE BIERZE W BUZIE... - Mówił ze palili pety na końcu sali podczas lekcji. - I opowiadał, że w sali żucili wielką petarde(ahtunga takiego po 8 zł) ...TO WSZYSTKO TO PRAWDA BO PYTALEM INNYCH I NAWET SAMEJ LODZIARY... |
![]() |