![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit: Ty się chyba za dużo napiłeś wtedy i po prostu myślałeś że ja to Ty, a Ty to ja...a ja to nie! Rycerz taki że do końca wytrzymałem!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 19-02-2008 o 00:34. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Alkohol jest prymitywnym gownem i niszczy czlowieka, ale czasem zeby moc zdystansowac sie od tej marnej rzeczywistosci lubie sie napic.
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
mentalność dzieci z podstawówki....
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() to że napisał że ma te 17 lat wcale nie oznacz że ma tyle lat
/\Najmundrzejsze zdanie na forum! |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() "Alkohol pity z głową, nie szkodzi w żadnych ilościach"
I tego się trzymam xP A nie polecam zaczynać wcześnie pić.. Nie myślicie sobie że jak ktoś już wypije w wieku 13 lat (są i tacy xD)jest silny w biegach pr0 i w ogóle postrach osiedla ^^ Ja osobiście zaczynałem w wieku 15 lat ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Śmieszne, moja rodzicielka mnie nie musi łapać, jak mam ochotę na pójście na piwo czy wino z kumplami i koleżankami to jej o tym po prostu mówię, żeby się nie martwiła, czy coś. A mam 16, czyli niewiele więcej niż te Twoje przełomowe 15. Inna sprawa, że nie chleję co drugi dzień, wtedy pewnie by się czepiała.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-02-2008 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Z tych pijących dzieciaczków to jest gleba. Jak oni się zachowują po tych 4 piwach to mam wrażenie, że zaraz dedne z beki ![]() Tyle mojego zdania na ten temat, sam świadomie upiłem się już w wieku 12 lat. EDIT: A w wieku 13 lat, po sylwku zbierałem na tym forum rady jak załatwiać, żeby kac się odpieprzył. Jakoś nikt mnie nie k-linczował. Ostatnio edytowany przez Thero - 19-02-2008 o 17:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() To dajcie takiemu 13 latkowi, cos do wypicia, spalenia czy cokolwiek innego. Mówiąc ze wszyscy którzy tego spróbowali mieli mega odloty/kapy/fazy etc nawet jesli była by to woda święcona, to on i tak bedzie mial faze. Fakt, faktem ze udawaną faze, zeby nie byc innym ;;;;.
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 19-02-2008 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() cze,
nie jestem pełnoletni, 1.5roczku left, pije co chcę, w jakich ilościach chce, kupuje gdzie chce, i jestem fajniejszy od Was wszystkich, bo nie pierdole albo o nadmiernym umiarze, albo o uber ist krieg fazie !q11;111. i moje zdanie jest takie, że jak ktoś wie co robi, umie przestać (ofc. nie zanim się upije - tylko umie przestać się upijać kiedy robi to za często;d) albo czasem sobie wyskoczy ze znajomymi na piwo, to to nic złego. btw. Ktoś pisał że rzygał po komandosie. Chłopie, nie bądź taki, nie bądź heretykiem, to cudne wino, za rozsądne pieniądze. No ale nie o tym miałem, nie o dobrych rzeczach, tylko o tych złych. Ktoś podoła temu? Dwie butelki, żadnego działania procentowego, natomiast b. ciekawie to podziałało na mój układ pokarmowy. Takie chujowe, że chciał zwrócić niemal natychmiast ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez redfaction - 19-02-2008 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() @Lasooch & Thero
Nom, takw wieku 15 lat do starej mówisz:Ja ide sie napierdolić jak meserszmit i wroce napierdolony i nie czekaj z kolacją.. tak? no to powodzenia, mi matka nigdy nie pozwalała pić, po prostu czasem sie napije, ale nie do nieprzytomności :\ A jak Ci stara na wszystko pozwala no to wspolczuje ![]()
![]() |
![]() |
#94 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 19-02-2008 o 20:51. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Piwko to podstawa dobrego spotkania. Moze dlatego ze wiekrzosc moich kumpli to studenci xD Ale nawet jesli 1.5 litra piwka nikomu chyba jeszzce nie zaszkodzilo(dzieci lat>15 pod uwage nie biore) a i w bilardzik sie lepiej gra oraz pogaduszki lepiej idą. Czyli pij tyle na ile ci glowa pozwoli bo ja tylko 1 w zyciu spilem sie tak ze mi sie film urwal. I obiecalem sobie ze nigdy wiecej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() I ty mówisz, ze pijesz?<półironia><ja jak sie budze po imprezie i wszystko pamietam to czuje niedosyt> xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ej.A co powiecie na zimny browarek + wanna z gorącą wodą?
edited by ash : szpanujesz? ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Ashlon - 20-02-2008 o 01:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: zastąp mi tą wannę fajną dziewczyną i na to pójdę.
Wybacz, sensei.
![]() |