|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
|
![]() Kurde! Fajne ;D
Lubie takie fake, z ciekawą fabułą i z ciekawymi (nie przesadzonymi...) efektami ![]() ![]() Pozdro! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() Episode VII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na obrazku, na ktorym jest napisane tak filozoficznie - jest to część moich przemyśleń. Jeśli chcecie przeczytać całe - proszę, są one zamieszczone na moim blogu. Chciałem przeprosic za nagly time skip, jednak mialem w komputere wirusa i czesc plikow poszla w cholere. To tyle. Zapraszam do krytyki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Twoja stara ssie banana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP A twoja ananasa... Episode IX... Koniec. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałem wam podziękować. wszystkim, ktorzy dotrwali ze mną i bohaterami fake aż do teraz. Do końca. Mam nadzieję, iż fake wam się podobał, jest on pierwszym który ukończyłem. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Brawo!
![]() Nie jest złe, tylko zakończenie nijakie. Prawie jak Hamlet - każdy zabija każdego. @down W Hamlecie przeżył kolega Hamleta. ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 01-06-2008 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alphadron, czemu PRAWIE?
Przecież każdy zabił każdego... 10/10! Czemu? Mimo iż jest pare mniejszych błędów, to fabuła mnie tak zachwyciła, że nie mogłem dać gorszej oceny! [PS- Sorry Buszman, że zrobiłem podobną sygne- po prostu twoja była taka fajna ;p] |
![]() |
![]() |