|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake dzieje się w realiach, w których istnieje jeden świat pośredni. Stamtąd wychodzą drzwi do wszystkich innych światów. Istnieją też Nosiciele Kluczy, ale to kiedy indziej.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wytkajcie wszystkie błędy. Czekam na krytykę, jak i komentarze pozytywne. Wszystkie przyjmę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thais'Pall
Profesja: Paladin
Gildia: |-brak-|
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 51/29
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie znam się na tym zbytnio, ale paski życia powinny być chyba nieco wyżej, nad głowami postaci. Moim zdaniem da to o wiele lepszy efekt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ahahaha! Ciekawie sie zapowiada i oryginalny pomysl z tymi keyblade'ami.
![]() Jak narazie malo tego troche, w skrucie przedstawiles nam swiat w ktorym sie rozgrywa fake ale ogolnie nie jest zle. Sklejka moze byc ale nie ma tu niczego szczegolnego, fajnie ze dajesz roznorodna roslinnosc ale nie ma dodatkow do trawy. Jeden maly szczegol to to ze napoczatku sa paski hp z nickiem a potem ich nie ma i to ze jes kilka drobnych literowek. Mam nadzieje ze nie bedzie to zaden super hirol. Jak narazie nie oceniam chodz tak jak mowilem zapowiada sie niezle. Rob dalej! Chcem nowego parta i dowiedziec sie co nieco na temat tego fakeu ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 17-03-2008 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() 'Wyciągnij kluczostrze' mnie rozbroilo xdd
Moze byc fajne. Zobaczymy pozniej. za dużo się tych fajnych fake'ow robi ;< xdd Ostatnio edytowany przez Kedven - 17-03-2008 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Słabe jak na ciebie.
-"bZdzie" -pomysł z gry/anime/książki/filmu -Biju o_O(naruto :<) +małe obrazki +nie jest pusto
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- Tylko taka 1/1000 całości. - O.o nie wiem. Na korytarzu w szkole usłyszałem "I te Biju ich razwalały". Teraz mi się przpypomniało, jak szykałem nazwy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() Ladnie sie zapowiada
![]() wydaje mi sie, że to prolog więc nie będe oceniał
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieźle, aczkolwiek jak kolega wyżej ują- za dużo fajnych fejków powstaje ostatnio ;d
8/10- next part, plax? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Bushahahah... Najazd zajefajnych fake'ow. Twój do nic należy i się ciesz.
+Kluczostrze +Pisay +Jir +Keyblade +Biju, jak niektórzy myślą ta nazwa nie pochodzi z naruto (tak myślę) to po prostu tłumaczenie Demona. -troche mało dodatków typu kamienie, grzybki ![]() Grafika - 8/10 Fabuła 9/10 Ortografia 9/10 Suma - 26/30 = 8.6/10 Myślę, że jest dobrze jednak może być lepiej.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() biju?
a czy będzie tam jakiś jinchuri?(czy jakoś taK) 8/10
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Gdzie te ZAJEfajne fake'i? Tylko fajne są.
-te skakanie po drzewach ;. może gdybyś miał ruchome pozy -krótkie -brak dodatków do trawy -klucznicy/no chyba, że jest/będzie inaczej niż ja myślę -może się czepiam, ale fabułę można było trochę mocniej rozwinąć -zgubiłem gdzieś wszystkie białe outy -kwadratowo złe to coś czarnego w środku trawy ;To ja już wolę dalmatorczyki; jak na razie. All rights reserved.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Minusy:
-Debilne nazwy, Kluczostrze, Biju, Nosiciele Kluczy (brzmi jakby byli nosicielami jakiegoś pasożyta albo choroby) -bZdzie -Dziwnie umieszczone paski życia (za nisko) -Ta spalona ziemia jest niedorobiona (kanciasta, i jakaś taka... dziwna...) -Nosiciel Klucza (to chyba jakaś wysoka ranga...) został zabity przez jakiegoś stworka? Dlaczego nie użył kluczostrza?! -Te klucze trochę kiczowo wyglądają -Fabuła nie zapowiada się na pierwszą klasę. -Za mało ozdób do terenu Plusy: -Oryginalna nazwa- Kluczostrze -Sklejka-Nie jest zła, ale też nie jest dobra. Ocena: Narazie- 4/10
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() coś lekko mi to LOTR'a przypomina
ale zamiast pierscieni to klucze Wykonanie graficzne dobre niewiem czemu nick poprzycinales [ocena]o ja pierdziu pierdziu[/ocena] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ogółem nieźle, ale lepiej by wyszło jakbyś dał najpierw historię kluczy, a potem dopiero aferę z tą utrupioną glebą etc. bo sie wydaje trochę bez sensu "Zabrano tyle mocy ze świata by stworzyć KLUCZ!1!1!" xd.
A zamiast "kluczostrze" brzmiało by lepiej "Ostrze klucza" xd.
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Za szybko to się dzieje... zwolnij tępo, urozmaić fabułe.
Nie tak źle- taka ocena, jak poprzednia ;d Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pisay_666 - 17-03-2008 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |