|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2008
|
![]() Czy wy nigdy nie zrozumiecie, że dodają tylko nowe tereny dla PACC bo za to się płac. I by było nie w porządku gdyby w każdym updatecie dodawali nowe tereny dla FACC, i tak powinniście się cieszyć, że za każdym razem coś sie wam dostaje.
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Mam nadzieję, że zakończy się takie wykonywanie questów z NPC jak:
-hi -quest -yes -yes -bye Może będzie coś takiego, że dla każdego gracza inna kwestia do powiedzenia, to by zakończyło częściowo spoling. Każdy Update jest dobry ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Wszystkim wydaje sie ze rook i kazo się zmienią i bedzie zaje***ste a tak naprawde to jak zwykle cos zepsuja
Hail stara dobra tibia 7.5 ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() Nie moge się doczekać nowych wiadomości dotyczących upadate, myśle, że uleprzą sorców (jakis nowy czar) bo przez siochanie prawie każdy woli druida.
A najbardziej ciekawią mnie informacje o nowych serwerach. |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
gorszej głupoty nie widziałem -powiedziałeś ze coś jest dobre i nie wymaga zmian (npc system ) -cip chce to zmienić wiec czemu tibia robi sie coraz gorsza? jak już coś to jest taka sama (chodzi o ten przykład ) bo chcą ulepszyć coś co jest dobre na jeszcze lepsze jestem pewny ze ty byś wolał żeby robili nowy teren dla darmozjadów z facc i ulepszyli palka i knighta ( jezeli grasz sorkiem albo drutem to będziesz tak marudził gdy ich zjebią ) pozdro NORMALNYM !! graczom @edit co do update , fajnie ze znowu coś robią tylko powinni zrobić przede wszystkim kilka rzeczy : -przy zakładaniu konta ( test na inteligencie 10 pytań przetłumaczone na języki tibijskie (angielski ,Polski , Niemiecki , portugalski , hiszpański i Szwedzki ) -40 % noobow w tibii -przy wyjściu z rooka na main (dość skomplikowana rozmowa a nie hi , yes .... ) -10 % noobow na mainie -każda postać która wbije 30 level zostaje zablokowana dopóki nie kupi pacc ( 1 pacc to odblokowanie konta na zawsze później można grac na facc ) -60 % noobow w dalszej grze co by to dało? np. 100 ludzi zaczyna grę = 40 odpada na starcie = 60 ludzi gra na roku = 54 ludzi wychodzi na main = 32 osoby grają dalej z czego polowa zrezygnuje z powodów takich jak hack czy coś w tym stylu servery nie były by przeciążone... a gra była by mila i przyjemna Ostatnio edytowany przez Albertus - 17-05-2008 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() A wczoraj widzialem posta na forum ze rookgard to jedyne miejsce jeszcze nie zniszczone przez cipsoft. No nic juz nie dlugo!
Jedyna taka okazja! Juz w te wakacje Cipsoft pozbawi nas ostatnich elementow RPG!
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Za mało informacji żebym mógł wyrazić zdanie. Zobaczymy za ten tydzień : ).
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: zelia jumux
Profesja: Master Sorcerer
Świat: solera
Poziom: 67
Poziom mag.: 60
|
![]() ja jak już gram tak hmm z 18 miesięcy przeżyłem 4 większe upy (w 1 nie za bardzo wiem co sie zmieniło bo byłem na roku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po Drugie Dzięki Takim Początkującym Postacią Ma Sie Najlepsze Chwile Np Taki Nowebie Znajdzie Bohy I Sprzeda Ci je Za 500 gp Bez Takich Graczy Ta Gra Niemiala By Sensu Zresztą Każdy Był Kiedyś Facc i Każdy Kiedyś Zaczynał Grać i Każdy Sie Uczył W Tą Gre Grać Po Trzecie Płakać Mi Ze Śmiechu Mi Sie Chce Jak Widzę Jakie Głupoty Piszesz Jakby Zrobili Tak Jak Ty Piszesz To By Nikt Nie Grał w Tą Gre
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
18 miesiecy? To nie wypowiadaj sie na temat czy tibie zjebali czy nie, bo gowno o tym wiesz ;] |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skończcie narzekac ;] Jak sie nie podoba to po co gracie? Ale wielki problem..
btw skonczcie ciagle zyć tibia bo rl tez istnieje ;] |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
|
![]() Cytuj:
Coz ... wypadaloby dorzucic swoje 2 gp ... zwlaszcza po przeczytaniu 5 stron bzdur i idiotycznych nadziei ... Zmiana na Rookgaardzie - przyznam, ze nie licze na nic rewelacyjnego. Z kazdym nastepym Update'm tej wyspy tracimy (Rookstayerzy) a nie zyskujemy. Przez ostatnie lata doszly Outfity (zalosne), 2 Bossy (jeden zalosniejszy od drugiego), zwiekszono sile uderzen (zalosne), usunieto jedyny run (zalosne), zniszczono podwojny resp i zlikwidowano waskie podziemne przesmyki (zalosne) ... jednym slowem kazda kolejna zmiana byla jedynie banka mydlana, ktora pekala zaraz po wprowadzeniu owych zmian w zycie ... Jedyny plus w tym calym zamieszaniu to taki, ze znowu bedzie Test Serwer ... na ktory <qrvva> nie wejde ^^' ... Czego mozna sie spodziewac w 2008 roku panskiego?? Jak to czego hehe ... tego, ze CipSoft znow da popis swoich genialnych pomyslow, zas te, ktore byly prezentowane na tibia.com pozostana jedynie poboznym zyczeniem setek tysiecy graczy, pomimo iz Ci jednoglosnie glosowali na TAK. Nie powieksza mapy? FoF ... Zmienia wyglady tego i owego? FoF ... wystarczy wspomniec, ze obecnie jest juz 10 x 100+ na Rookgaardzie ... nie wspominajac o calej reszcie ... ... ktos kiedys BA nie ktos tylko cala masa ludzi biadolila, ze CipSoft nie toleruje Rookstayerow ... czyzby? =] Spike Sword / Minotaur Mage / Ghoul / inne smieci - na co to komu skoro byle 20 lvl da sobie rade ze wszystkim co moze spotkac na drodze? Rozwiazywanie zagadek? udostepnienie q na SS? Ludzie ... poszukajcie resztek mozgu ... ta gra lata temu stracila caly urok i obecnie kazdy kto gra i bawi sie w PG robi to tylko dla lvli itp. A kiedys mozna bylo lurowac Giant Spidery ... bywaly niekonczace sie respy ... trapowanie bylo na porzadku dziennym ... Mino Hell bylo wyzwaniem nawet dla 50 lvlu ... < gdzie to sie podzialo? Cala ta zalosna sytuacje ratuje Test Serwer =] (ale nie w moim przypadku -.-' ) gdzie mozna pokazac co tak naprawde sie potrafi, wykorzystac potencjal swojej postaci, dokonac niemozliwych rzeczy, zmierzyc sie z innymi (zarowno graczami jak i bossami), poznac ludzi z innych serwerow i najwazniejsze - zobaczyc co Ci z hlvlami tak naprawde potrafia poza expieniem =] (poki co prawie nikt niczym mnie nie zaskoczyl przez ostatnie 5 lat ... chyba, ze 6 lvl, ktory stosujac sie do moich wytycznych blokowal Tarantule ze smiesznym eq - Rihekel (50+), pamietasz jak padles na tej Tarantuli? xD ) Poczekamy, zobaczymy i po otwarciu Test Serwera ocenimy nadchodzace zmiany ^^' PeZet Dr. =]
Ostatnio edytowany przez Instynkt - 17-05-2008 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam takie jedno pytanie:
Co z tym niebieskim smokiem w tibia.spr ??? Może go dodadzą akurat na rookgard ![]() Ale to tylko moje przypuszczenia i nie brać tego na poważnie... ...ino co z tym niebieskim smokiem , skoro go wprowadzali do tibia.spr to na bank nie daremno bo co kolejny uptade jest zmieniania i niestety szersza wersja co nie ? |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza
Imię: uevoli
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Ajj i z tej informacji wynika, ze niewiele sie zmieni, a juz myslalem ze kupie PACC a tu kicha... Questy i questy i co niby zmienia w tych questach, ludzie chca ODKRYWAC nowe tereny czy to tak trudno zrozumiec?
![]() P.S - mam w dup.e questy gdzie musze wydac 5k na podroze i dostane jakis medalik... zal quest to ma byc quest, ladna albo cenna nagroda, proste. P.S - mam nadzieje, ze oslabia palkow bo to co sie tera dzieje to smiech an sali |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 152
Skille: 100